Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Sig @ 2012 12 07, 14:47)
O mes jau tujinamės? O servetėlės panaudotos pvz. su tomis pačiomis fėjomis/būrėjomis yra kopija ar ne? aš klausiau apie tai...

taip idėją užklijuoti visą motyvą gimė - pamačiusi Džiugos dėželę...

todėl ir nesmagu čia rašyti, kad kažkas čia ne taip šiame forume biggrin.gif ištraukEI tik vieną sakinį iš mano post'o, bet neištraukEI kito šalia parašyto.
Ačiū Sobieskai ir Džiugai už gražius žodžius mano dėželėms. Gaila, kad tik laiko žiauriai trūksta mano pomėgiui.

Sėkmės VISOMS kuriančioms 4u.gif

Persiprasau 4u.gif ...Net neitariau, kad bendra pomegi turinciu moteru temoje reiktu kreipiniu Jus...Cia iprasta kreiptis Tu....Niekas to nesureiksmina...
Nebent Jus esate kazkuom ypatingai nusipelniusi, tituluota ar be galo garbaus amziaus...Visko gali buti 4u.gif Prizadu, jei dar kazkada iskils poreikis i tamsta kreiptis, tai butinai rasysiu Jus....Galiu net visom didziosiomis....O jei turite mokslini laipsni- nesidrovekite,parasykite, nesunku prideti ir ji (pvz. prof. habil. dr.)

Apgailetina, kai neturint atsakymo i paprasta klausima, pradedama kibti prie smulkmenu lotuliukas.gif doh.gif

O kad butu aiskiau parodysiu pvz. Cia yra panaudoti tie patys paveiksliukai, bet darbai nera vienodi
user posted image
user posted image

O cia yra kopijos

user posted image
user posted image

Specialiai idejau sita nuvalkiotos serveteles pvz.., kad nekiltu karas....
Bet placiau zvelgiantys supras, kas yra kopija, o kas - tik to paties paveiksliuko naudojimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 07 gruodžio 2012 - 15:59
QUOTE(gabiska @ 2012 12 07, 16:53)
ponia sobieska,

Aš ne ponia, bet šiaip mėgstu gražiai rengtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 07, 16:59)
Aš ne ponia, bet šiaip mėgstu gražiai rengtis biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
prajuokinot
baikit barnius ponios/paneles/damos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 12 07, 17:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
prajuokinot
baikit barnius ponios/paneles/damos ir t.t.

Neeežinau, man tai patinka, nebaikit wink.gif Tokie a la ginčai ir yra Pagyrų Puodo VINIS biggrin.gif Jau vien dėl to čia įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 12 07, 17:04)
Neeežinau, man tai patinka, nebaikit wink.gif Tokie a la ginčai ir yra Pagyrų Puodo VINIS biggrin.gif Jau vien dėl to čia įdomu  ax.gif

keliam temos reitingus lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal einam kepti pyragus, sausainius... biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 07, 16:29)
Kaip ir neturėjau garbės jūsų pažinot... rolleyes.gif

AnAngel...dekupažą giriu, originaliai man tos kaladėlės piešiasi, beje kaip ir pirminiam variante mirksiukas.gif

Gal kita tema atidarant susirasom pirmam psl. kaip i ka kreiptis lotuliukas.gif

Jus:

1. Sobieska
2. SIG

Tu:

1.Whatever?

Sobieska, anskti dar sausainiams biggrin.gif
O kodel JUS hihihi.gif juos taip is anksto kepate? lotuliukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

C_ataner, kokios paneles...... ax.gif Kaip Jus taip pagalvojote... Ponios, gerbiamos labai mes visos... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 07 gruodžio 2012 - 16:31
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 07, 17:28)

Tavuosius darbus mačiau...gabiskos NE...įsiskaityk, ką prieš tai rašei, taip, kad nepilk daugiau kerasos į ugnį, ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms pasisakiusioms... smile.gif
Si dezele, kaip taikliai pastebejo sobieska, papildo seniau daryta remeli su kalendoriaus lapeliu. Skirta laaaabai retai padeti kryzeli, kuri nesioja 15 metu berniukas didelis Lego gerbejas, dazniausiai stoves kaip remeli papildanti dekoracija ir nebus naudojama pagal paskirti, nes kryzeli jis nesioja ant kaklo.
Del tematikos, tinka ar netinka, dera ar nedera cia jau skonio reikalas, bet neisivaizduoju penkiolikmecio kambaryje stovincios dezutes su angeliukais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 07, 17:28)
O kodel JUS  hihihi.gif  juos taip is anksto kepate?  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ko čia juokies biggrin.gif , labai teisingai pavartotas kreipinys...mes dviese kepėm sausainius, rankos fotkėj mano mažiuko...tie sausainiai beje, kuo ilgiau laikomi, tuo skanesni tampa rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 gruodžio 2012 - 16:39
QUOTE(sobieska @ 2012 12 07, 17:31)
Tavuosius darbus mačiau...gabiskos NE...įsiskaityk, ką prieš tai rašei, taip, kad nepilk daugiau kerasos į ugnį, ok mirksiukas.gif

su tais Jus buvo pokstas:) Tikiuosiu supratai, kad nerimtai as lotuliukas.gif
ZInau, kad nesi susireiksminus 4u.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 07, 17:40)
su tais Jus buvo pokstas:) Tikiuosiu supratai, kad nerimtai as lotuliukas.gif
ZInau, kad nesi  susireiksminus 4u.gif  mirksiukas.gif

nu nors čia mes sutariam karsta.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...blyn, tave atrodo jau perkandus esu, juk plepios abi esam, suprantam, kai kandam, bet , kai iš šalies pasigauna svetimas MŪSŲ toną, taip taip ir norisi tėkšt lotuliukas.gif

Šiap tai moderatorė turėtų greitu laiku įsikišt, jei ką...AŠ JUS MYLIU biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 gruodžio 2012 - 16:46