QUOTE(Sig @ 2012 12 07, 14:47)
O mes jau tujinamės? O servetėlės panaudotos pvz. su tomis pačiomis fėjomis/būrėjomis yra kopija ar ne? aš klausiau apie tai...
taip idėją užklijuoti visą motyvą gimė - pamačiusi Džiugos dėželę...
todėl ir nesmagu čia rašyti, kad kažkas čia ne taip šiame forume ištraukEI tik vieną sakinį iš mano post'o, bet neištraukEI kito šalia parašyto.
Ačiū Sobieskai ir Džiugai už gražius žodžius mano dėželėms. Gaila, kad tik laiko žiauriai trūksta mano pomėgiui.
Sėkmės VISOMS kuriančioms
taip idėją užklijuoti visą motyvą gimė - pamačiusi Džiugos dėželę...
todėl ir nesmagu čia rašyti, kad kažkas čia ne taip šiame forume ištraukEI tik vieną sakinį iš mano post'o, bet neištraukEI kito šalia parašyto.
Ačiū Sobieskai ir Džiugai už gražius žodžius mano dėželėms. Gaila, kad tik laiko žiauriai trūksta mano pomėgiui.
Sėkmės VISOMS kuriančioms
Persiprasau ...Net neitariau, kad bendra pomegi turinciu moteru temoje reiktu kreipiniu Jus...Cia iprasta kreiptis Tu....Niekas to nesureiksmina...
Nebent Jus esate kazkuom ypatingai nusipelniusi, tituluota ar be galo garbaus amziaus...Visko gali buti Prizadu, jei dar kazkada iskils poreikis i tamsta kreiptis, tai butinai rasysiu Jus....Galiu net visom didziosiomis....O jei turite mokslini laipsni- nesidrovekite,parasykite, nesunku prideti ir ji (pvz. prof. habil. dr.)
Apgailetina, kai neturint atsakymo i paprasta klausima, pradedama kibti prie smulkmenu
O kad butu aiskiau parodysiu pvz. Cia yra panaudoti tie patys paveiksliukai, bet darbai nera vienodi
O cia yra kopijos
Specialiai idejau sita nuvalkiotos serveteles pvz.., kad nekiltu karas....
Bet placiau zvelgiantys supras, kas yra kopija, o kas - tik to paties paveiksliuko naudojimas