QUOTE(-------2012 12 07 @ 13:36)
Dabar šią, dar vasarą, pagamintą arbatinę, nukopinau nuo Džiugos. Man pvz. nešovė taip į galvą pačiai sumodeliuoti. Kas dabar bus ?
O kam kopijuoji? Paciai sugalvoti nesmagiau?
QUOTE(gabiska @ 2012 12 07, 12:09)
O kas dėl kopijavimo, labai gražiai elgiasi merginos kurios pamini autoriu iš kurio pasiskolino idėja (kaip pavyzdžiui dabar Sig paminėjo Džiugą), tai nieko nekainuoja, bet manau autoriui tai yra tarsi padėka, už jo idėtą triūsą
Pritarciau...Nes kai zmogus ideda nusvilpta ideja ir pristato kaip savo- neskanu....
ir cia ne apie konkretu atveji Sobieskos ir Sieloneses...Tokiu "dziaugsmu" temoj buna labai daznai...Tik vienos nutyli, o kitos -neiskencia
Kazkaip nejucia prisiminiau O.Benderi, kuris dziaugesi sukures eilerasti :
"Ja pomniu ciudnoje mgnovenije peredo mnoi javilas ti kak mimoliotnoje videnije kak genij chistoj krasoti".... Ir tik paskui didysis kombinatorius prisimine,kad ta eilerasti kazkada jau buvo sukures A.Puskinas....."
cia labai panasu kartais buna
QUOTE(AnAngel @ 2012 12 07, 13:36)
Kryzelis ir klijuotos plastmasines lego detales ant sono bei papiktintas robotas ant dagtelio man nesiziuri ne uz ka.....Jei tai butu didele deze laikyti konstruktoriui, tai dar sakyciau ok...Bet kryzelis tokioje dezuteje - keista Bet cia tik mano nuomone