Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(-------2012 12 07 @ 13:36)
Dabar šią, dar vasarą,  pagamintą arbatinę, nukopinau nuo Džiugos. Man pvz. nešovė taip į galvą pačiai sumodeliuoti. Kas dabar bus biggrin.gif ?

O kam kopijuoji? Paciai sugalvoti nesmagiau?

QUOTE(gabiska @ 2012 12 07, 12:09)
O kas dėl kopijavimo, labai gražiai elgiasi merginos kurios pamini autoriu iš kurio pasiskolino idėja (kaip pavyzdžiui dabar  Sig paminėjo Džiugą), tai nieko nekainuoja, bet manau autoriui tai yra tarsi padėka, už jo idėtą triūsą 4u.gif

Pritarciau...Nes kai zmogus ideda nusvilpta ideja ir pristato kaip savo- neskanu.... schmoll.gif

ir cia ne apie konkretu atveji Sobieskos ir Sieloneses...Tokiu "dziaugsmu" temoj buna labai daznai...Tik vienos nutyli, o kitos -neiskencia 4u.gif

Kazkaip nejucia prisiminiau O.Benderi, kuris dziaugesi sukures eilerasti :
"Ja pomniu ciudnoje mgnovenije peredo mnoi javilas ti kak mimoliotnoje videnije kak genij chistoj krasoti".... Ir tik paskui didysis kombinatorius prisimine,kad ta eilerasti kazkada jau buvo sukures A.Puskinas....."

cia labai panasu kartais buna lotuliukas.gif

QUOTE(AnAngel @ 2012 12 07, 13:36)
Dezute kryzeliui:

prn1/64646_307169282732074_1592939804_n.jpg[/img]

Kryzelis ir klijuotos plastmasines lego detales ant sono bei papiktintas robotas ant dagtelio man nesiziuri ne uz ka.....Jei tai butu didele deze laikyti konstruktoriui, tai dar sakyciau ok...Bet kryzelis tokioje dezuteje - schmoll.gif keista smile.gif schmoll.gif Bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 07 gruodžio 2012 - 13:14
Tenesupyks AnAngel, aš sutiksiu su Whatever nuomone ax.gif Pati dėžutė smagi, įdomi, savotiška, tačiau su kryželiu ''nedraugauja''.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 07, 13:00)
O kam kopijuoji? Paciai sugalvoti nesmagiau?

O mes jau tujinamės? O servetėlės panaudotos pvz. su tomis pačiomis fėjomis/būrėjomis yra kopija ar ne? aš klausiau apie tai...

taip idėją užklijuoti visą motyvą gimė - pamačiusi Džiugos dėželę...

todėl ir nesmagu čia rašyti, kad kažkas čia ne taip šiame forume biggrin.gif ištraukEI tik vieną sakinį iš mano post'o, bet neištraukEI kito šalia parašyto.

Ačiū Sobieskai ir Džiugai už gražius žodžius mano dėželėms. Gaila, kad tik laiko žiauriai trūksta mano pomėgiui.

Sėkmės VISOMS kuriančioms 4u.gif
Atsakyti
Paskaitinejau temą, nelabai supratau del ko cia pyktis, negalima kiek suprantu panaudoti to pačio paveiksliuko ar servėtėlės verysad.gif bet jei man tas darbas grazus as ir noriu bent panasiai pasidaryti, juk vienodas jis niekada nebus schmoll.gif as kiek suprantu keliame savo darbus ir kitų apžiūrime taip pasisemdamos idėjų ir pan.jei nenorit kad kas atkartotų tai tada neviešinkite g.gif mano tokia nuomonė mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(c_ataner @ 2012 12 07, 14:46)
Tenesupyks AnAngel, aš sutiksiu su Whatever nuomone ax.gif Pati dėžutė smagi, įdomi, savotiška, tačiau su kryželiu ''nedraugauja''.

ir as pritarciau siai nuomonei 4u.gif
Atsakyti
Karts nuo karto čia užsuku pasižiūrėti nuostabių darbų. Tegul nepyksta AnAngel, bet kai pamačiau dėžutę ir kam ji bus skirta - dėti kryželiui, nesupratau esmės, nes tai visiškai nesuderinami dalykai (kaip dekoruota dėžutė ir kryželis).
Atsakyti
QUOTE(evk @ 2012 12 07, 15:01)
Karts nuo karto čia užsuku pasižiūrėti nuostabių darbų. Tegul nepyksta AnAngel, bet kai pamačiau dėžutę ir kam ji bus skirta - dėti kryželiui, nesupratau esmės, nes tai visiškai nesuderinami dalykai (kaip dekoruota dėžutė ir kryželis).

as manau dekoruota dėželė tai gali būti, bet čia tik netinkamai pasirinkta tematika mirksiukas.gif
Atsakyti
AnAngel dėžutė įdomi, mano akiai kaladėlės per didelės. Tik kryželiui keistai tokia žaisminga dėžutė žiūrisi. Čia kaip balandžio 1pokštas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2012 12 07, 14:47)
O mes jau tujinamės? O servetėlės panaudotos pvz. su tomis pačiomis fėjomis/būrėjomis yra kopija ar ne? aš klausiau apie tai...

taip idėją užklijuoti visą motyvą gimė - pamačiusi Džiugos dėželę...

todėl ir nesmagu čia rašyti, kad kažkas čia ne taip šiame forume biggrin.gif ištraukEI tik vieną sakinį iš mano post'o, bet neištraukEI kito šalia parašyto.
Ačiū Sobieskai ir Džiugai už gražius žodžius mano dėželėms. Gaila, kad tik laiko žiauriai trūksta mano pomėgiui.

Sėkmės VISOMS kuriančioms 4u.gif

Jau atsiprasau , bet servetele gali naudoti kas tik nori ir kur nori, kaip ir spausdinius is interneto platybiu. Vat kai kopijuoja toki pat atlikima gal ir negerai. Jei spalvomis tu pratesi vaizda ir gaunasi panasiai, tai cia nematau is vis jokio kopijavimo, cia jau uzsakovas, jeigu yra reikalas ir noras, gali sulyginti ir pasirinkti pas ka uzsakineti, vertinti atlikimo kokybe, ideja, originaluma, bendravima, rinktis pagal miesta ir t.t. biggrin.gif

Mergaites nesipykit, vargina, sventes arteja.

Vel rasau abstrakciai.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 07, 15:22)
Mergaites nesipykit, vargina, sventes arteja.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2012 12 07, 15:14)
as manau dekoruota dėželė tai gali būti, bet čia tik netinkamai pasirinkta tematika  mirksiukas.gif

Taip, dekoruota žinoma, kad gali būti, esu mačiusi nuostabių, skirtų dėti kryželiui. Turėjau galvoje, kad šiuo atveju, bet tai tik mano asmeninė nuomonė, netinka taip dekoruota dėžutė dėti kryželiui. Turi būti kažkokia pagarba. Labai atsiprašau už savo atvirą nuomonę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiska @ 2012 12 07, 12:09)
Tu galėtum

Kaip ir neturėjau garbės jūsų pažinot... rolleyes.gif

AnAngel...dekupažą giriu, originaliai man tos kaladėlės piešiasi, beje kaip ir pirminiam variante mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 07, 16:29)
Kaip ir neturėjau garbės jūsų pažinot... rolleyes.gif

Tikiuosi ir neturėsite ponia sobieska, nelabai norėčiau su tokiu kitų nuomonės nepaisančiu žmogumis susipažinti, nors gal kitoje aplinkoje Jūs ir labai malonus žmogus rolleyes.gif
Atsakyti