Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Sielonešė @ 2012 12 06, 21:37)
Sobieka, parašei man asmeninę žinutę, aš tau atsakiau, bet vis tiek nerimti  biggrin.gif

atleisk, bet...aš necituosiu ką tu man atrašei, truputėli žema būtų...tiek to, tik...tik parašysiu...mestelti savo darbą ir mano ištraukas iš konteksto... ai... Sieloneše...o ar nesuvirpa širdy, gal aš vis tik teisi esu
Va paveiksliukas, nu bet tamsia apačia aš jo neisivaizduoju...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 gruodžio 2012 - 20:59
QUOTE(sobieska @ 2012 12 06, 20:44)
atleisk, bet...aš necituosiu ką tu man atrašei, truputėli žema būtų...tiek to, tik...tik parašysiu...mestelti savo darbą ir mano ištraukas iš konteksto... ai... Sieloneše...o ar nesuvirpa širdy, gal aš vis tik teisi esu

Sobieska, necituoju aš tavo žodžių, kuriuos tu parašei man į žinutę. O mano žodžius parašytus tau į asmeninę žinutę gali cituoti drąsiai. Nebesuprantu aš tavęs ir ką tu čia darai.
Atsakyti
Aš įsivaizduoju tamsią apačią, su kuria ir dekoravau arbatinę:

user posted image
Atsakyti
Faktas. Motyvas tas pats, bet darbai tikrai skiriasi. Net jei būčiau nemačiusi nė vienos iš Jūsų darbų, tikrai pritapiusi būčiau labai panašiai. Sobieskos kitokie šešėliai, fonas šviesenis, šešėliai tamsenis + detalės. Tad niekaip nesuvokiu, apie kokį čia plagijavimą kalbama.

Jei nenorit, kad plagijuotų (t.y. kad panaudotų tą patį paveiksliuką), tada pieškit juos pačios, kurkit ir dekupažuokit, o kol visos naudojamės tuo pačiu internetu, tol vienodų motyvų buvo ir bus. Ir nejokia čia tragedija.
Atsakyti
Na perziurejau abieju Sobieskos ir Sieloneses albumus. Darbai fantastiski abieju. Atmetus si darba, tikrai dideles reiksmes abieju kurybai, talentui ir isradingumui esmes nesudaro. Ir koks skirtumas kas nuo ko nusiziurejo. Juk adventas....nesipykite. Esate abi nuostabios ir labai laukiame nauju jusu meno sedevru. Vaikai....gyvenkime draugiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 06, 10:49)
Pirma kart tokius dariau  biggrin.gif

Pirmasis rėmelis man labai mielas 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Buvau pasižadėjus niekada nebekelti nuotraukų į SM, tačiau paganyti akių visuomet įlendu ir toliau žaviuosi Sobieskos, Džiugos darbais. Buvo dar kitų merginų/moterų, kurių dekupažas labai traukė akį. Parašytų jos - atsiminčiau.

Dabar šią, dar vasarą, pagamintą arbatinę, nukopinau nuo Džiugos. Man pvz. nešovė taip į galvą pačiai sumodeliuoti. Kas dabar bus biggrin.gif ?

galėčiau dar teisintis, kad rėmelius kitus padariau, suskeldėjimą ant kraštų (nelabai matosi nuotraukoje); na, o kadangi šitaip moteriška - keisti nuomones, tuoj įkelsiu dar vieną pieštukinę - kalėdinę...

Ačiū jums visoms, kas dalinasi dekupažu. Smagu ruoštis šventėms!
Papildyta:
Kalėdinė (dėželę "nugvelbiau" nuo sūnelio puzzle's).

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2012 12 07, 11:02)

Buvau pasižadėjus niekada nebekelti nuotraukų į SM, tačiau paganyti akių visuomet įlendu ir toliau žaviuosi Sobieskos, Džiugos darbais. Buvo dar kitų merginų/moterų, kurių dekupažas labai traukė akį. Parašytų jos - atsiminčiau.

Dabar šią, dar vasarą,  pagamintą arbatinę, nukopinau nuo Džiugos. Man pvz. nešovė taip į galvą pačiai sumodeliuoti. Kas dabar bus biggrin.gif ?

galėčiau dar teisintis, kad rėmelius kitus padariau, suskeldėjimą ant kraštų (nelabai matosi nuotraukoje); na, o kadangi šitaip moteriška - keisti nuomones, tuoj įkelsiu dar vieną pieštukinę - kalėdinę...

Ačiū jums visoms, kas dalinasi dekupažu. Smagu ruoštis šventėms!

Kaip fainai bigsmile.gif Nu ar jus ponia juokaujat? As labai laiminga, kad kazkas ir susizavejo tuo motyvu, jis man kaip senovejo skrynias ispiesdavo ranka, o nemaciau, kad kas panaudotu... Jei dar fonas perpiestas juodais dazais is vis aplodismentai. Grazu grazu grazu 4u.gif

Antrasis darbas ir puikus. wub.gif
Atsakyti
Sig...pirma man kazkaip is toli sunkiai matosi (ciucius fainuolis), bet antroji tai WAU,WAU,WAU-nu megstu ta stiliu tai nors tu ka...beje aciu 4u.gif

Siaip nesu piktybine, bet kai ant manes metamas netiesos seselis, tai nagais, dantimis kabinsiuosi, kad is jo istrukciau, zinau, kad kvailai elgiuosi, bet toks jau mano budas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 gruodžio 2012 - 10:44
QUOTE(sobieska @ 2012 12 07, 11:43)

Siaip nesu piktybine, bet kai ant manes metamas netiesos seselis, tai nagais, dantimis kabinsiuosi, kad is jo istrukciau, zinau, kad kvailai elgiuosi, bet toks jau mano budas smile.gif

O kur čia buvo metamas ant tavęs netiesos šešėlis? Tu galėtum dalyvauti debatų klubuose, apgintum, net tą nuomonę kuria pati netiki biggrin.gif

O kas dėl kopijavimo, labai gražiai elgiasi merginos kurios pamini autoriu iš kurio pasiskolino idėja (kaip pavyzdžiui dabar Sig paminėjo Džiugą), tai nieko nekainuoja, bet manau autoriui tai yra tarsi padėka, už jo idėtą triūsą 4u.gif
Atsakyti
Sielonese ,as visad zaviuosi tavais darbais,jie kuopsus ir labai grazus.
Atsakyti
Dezute kryzeliui:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti