Na štai, rodau dėžutę apie kurią jau anksčiau užsiminiau...mano praktikoje tokia pirma Labai įdomi nuomonė iš šalies.
Nu tikrai įdomi...čia kaip ir glamžyta servetėlė, kaip ir klijų pėdsakai kringeliais palikti...šiaip gražiai žiūrisi ir tas pribombasiukas -razinkėlė
Dar pamąsčiau...o jei aplink mergytės veiduką padarius šiek tiek šviesesnį atspalvį...paveiksliuką patį labiau išsineštų į paviršių, dabar pilkumas ją šiek tiek skandina...kaip manai
Dar pamąsčiau...o jei aplink mergytės veiduką padarius šiek tiek šviesesnį atspalvį...paveiksliuką patį labiau išsineštų į paviršių, dabar pilkumas ją šiek tiek skandina...kaip manai
c_ataner
Labai grazu. O kas tie raituzai aplink servetele?
Labai grazu. O kas tie raituzai aplink servetele?
baltė, c_ataner, gražus darbai, ypač daiktadėžė
Aš pacitavau tavo pačios žodžius. Kievienas elgiasi, pagal savo sąžinę.
QUOTE(sobieska @ 2012 12 06, 17:29)
Aš pacitavau tavo pačios žodžius. Kievienas elgiasi, pagal savo sąžinę.
Sobieska, Dinulyte, Sielonešė
Dinulyte tie raštai su konturiuku daryti.
Dinulyte tie raštai su konturiuku daryti.
QUOTE(Dinulyte @ 2012 12 06, 20:25)
Mano sepetys
Man tai žiauriai gražu
O kur tokios formos šepetį galima gauti, jei ne paslaptis?
Dinulyte, dailus sepetys
c_ataner
Sepeti pirkau maximoj. Maciau kad dar yra,tik kaina dabar didoka. Pirkau per ispardavima, kai GROZIO MUGE buvo. Aciu uz pagirima
Sepeti pirkau maximoj. Maciau kad dar yra,tik kaina dabar didoka. Pirkau per ispardavima, kai GROZIO MUGE buvo. Aciu uz pagirima
QUOTE(Dinulyte @ 2012 12 06, 20:25)
Tvarkingas šepetėlis ir suprantu kiek darbo įdėta...tik va metaliniai spygliukai mane atgrąso
Papildyta:
QUOTE(Sielonešė @ 2012 12 06, 20:04)
Kievienas elgiasi, pagal savo sąžinę.
Ech...SIELONEŠE,SIELONEŠE...vogti paveiksliukai su sąžine nesuderinami...man gėda, o tau...
QUOTE(sobieska @ 2012 12 06, 20:09)
Ech...SIELONEŠE,SIELONEŠE...vogti paveiksliukai su sąžine nesuderinami...man gėda, o tau...
Sobieka, parašei man asmeninę žinutę, aš tau atsakiau, bet vis tiek nerimti Kaip rašiau tau žinutėje: aš ne to paties paveikslio naudojimą turiu galvoje, rašydama apie sažinę.
Dėl paveiksliukų naudojimo dar kartą paminėsiu, kad "juokasi puodas, kad katilas juodas". Taip, aš visada pagalvoju, kad naudoju svetimo žmogaus darbo reprodukciją, todėl stengiuosi ieškoti kuo daugiau paveiksliukų, kuriuos galima dekoruoti legaliai, beje nemažai mano darbų yra su tokiais paveiksliukais/reprodukcijomis. Ir kai dekoruoju darbą su autoriaus saugomais darbai visada stengiuosi padaryti, taip kad mano dekoravimas nesugadintų peveiksliuko.
Tu viską verti paveiksliuko/reprodukcijos panaudojimui. Aš NIEKADA nieko nesu sakiusi dėl vienodo paveiksliuko panaudojimo.
Tu esi protinga moteris ir pati viską supranti. Dabar atrodo, kad "geriausia gynyba - puolimas". Kaip jau rašiau: jei tu manau, kad tavo darbe buvo panaudotas tik tas pats paveiksliuka, tai kodėl kiti jį vadina kopija?
QUOTE(gabiska @ 2012 12 06, 17:02)
Aš seniai ateinu į šią temą pasigrožėti dekupažo darbais ir pastebiu, kad merginos praranda savitą stilių ir pradeda kopijuoti kitų darbus, keisčiausia, kad ir tos kur senai užsiima dekupažu. Naujokės tai dažniausiai nueina lengvesniu keliu ir vietoj to, kad sukurtų kažką savo, jos lengva ranka kopijuoja darbus.
Truputį apie kopijavimą. Neduoda man ramybės. Kažkada padariau pieštukinę, tada daiktadėžę su viena dabar itin populiaria servėtka. Kažkas padarė dar kažką su ja. Ir atėjo vieną dieną užsakymas, padaryti kai ką, ką kita jau padarius. Nugi ėmiau ir padariau. Ir galvoju, a kišt galvą dabar po giljotina ar dar palaukt. Čia gal išpažintis buvo.
Dėl to kopijavimo, nu tai pabandykit, pamatysit, kad ne taip tai jau ir paprasta. Man dekupažavimo pradžioj Laches sakė, paimk ir padaryk tokį kaip knygoj. Taip, kad pradedant iki ateis įgūdžiai, visai sveika pakopijuoti. O tada jau ateina tas savitumas. Arba neateina, čia kaip kam...
Cataner, nu jėga ta dėžė. Tik Sobieka gal gerą mintį išreiškė..