Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Sielonešė @ 2012 12 06, 11:45)
Prisiminu, kaip vasarą tu rašei apie darbų atkartojimą:

Nesupratau blink.gif ...kiek suprantu juk ne tu tą paveiksliuką nupiešei, sukomponavai ir t.t....čia tavoji logika smarkiai prasilenkia su mano išsakyta ankstesniuose postuose. Tyliu doh.gif ...tas paveiksliukas jau senų seniausiai mano servery tupėjo..ir turi laiko sekti kas ką rašė..tai jei pamatysiu man patikusį paveiksliuką, tai pirmiausiai aš turėčiau prasikošti pro jūsų sandėlius, kad įsitikinčiau, jog niekur jis nebuvo panaudotas biggrin.gif ..tai dabar reiktų man džiugą apkaltint, kad ji mano fėją atkartojo ir netgi 2 kartus lotuliukas.gif

Balte...man gražu wub.gif

An Angel ...fainai wub.gif

c_ataner... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 gruodžio 2012 - 14:53
c_ataner, baltė patinka 4u.gif

Viena yra toks pats paveiksliukas, o kita - toks pats darbas, visiska kopija....
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 06, 16:09)
, visiska kopija....

Baik tu...mano dėžutė gražesnė lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Whatever, kažkaip kitos personos labiausiai atsidavusios advokatūrai nesu aptikusi, būtų buvę keista, jei nebūtum įkišusi savo trigrašio.
Dirbtinės eglutės, kaip ir dirbtinės gėlės ant kapinių doh.gif

o ar nepagalvojot, kad tikslingai kertamas miškas duoda daugiau naudos, nei, kad auga sangrūduotas. Niekas neatstos natūtralios eglės kvapo ...
Atsakyti
C_ataner - faina wink.gif
Žiūriu, laiks nuo laiko išliko įprotis pasipešti. Nesu dar nieko tokio sukūrus, bet jei būčiau... ir kažkas atkartotų... kurioj vietoj čia tragedija? Kartoja - vadinasi gražu, patinka. Nenori, kad mėgdžiotų, užspaudi ir nerodai niekam. Paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 06, 16:09)
c_ataner, baltė patinka 4u.gif

Viena yra toks pats paveiksliukas, o kita - toks pats darbas, visiska kopija....

Visiškai su tavimi sutinku, tu šaunuolė, kad išdrįsti pasakyti savo nuomonę 4u.gif

Aš seniai ateinu į šią temą pasigrožėti dekupažo darbais ir pastebiu, kad merginos praranda savitą stilių ir pradeda kopijuoti kitų darbus, keisčiausia, kad ir tos kur senai užsiima dekupažu. Naujokės tai dažniausiai nueina lengvesniu keliu ir vietoj to, kad sukurtų kažką savo, jos lengva ranka kopijuoja darbus.

Atsakyti
Whatever?, sobieska Aciu 4u.gif 4u.gif

Padekliukai labai fainuciai, labai patiko. Sepetukas irgi grazus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 06, 16:27)
1. Baik tu...mano dėžutė gražesnė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

2. Whatever, kažkaip kitos personos labiausiai atsidavusios advokatūrai nesu aptikusi, būtų buvę keista, jei nebūtum įkišusi savo trigrašio.
Dirbtinės eglutės, kaip ir dirbtinės gėlės ant kapinių doh.gif

o ar nepagalvojot, kad tikslingai kertamas miškas duoda daugiau naudos, nei, kad auga sangrūduotas. Niekas neatstos natūtralios eglės kvapo ...

1. Tai kad jos labai panasios biggrin.gif Sunku butu rasti 5 skirtumus lotuliukas.gif ( cia nuemus kaspina ) biggrin.gif

2. Norejau teise studijuoti biggrin.gif Gal blogai, kad nepasirinkau kazkada biggrin.gif
Del dirbtiniu egluciu... Kiekvienas turim savo nuomone. Jos skirtingos.... smile.gif
Tau eglutes = dirbtinems gelems, tai tu eglute turi tikra smile.gif

Man burbulai su vaiku veidais arba nuotraukos ant deziu = pigus siuvenyras is parduotuves "viskas po 1 eura" - as tokiu nedarau ir kitiems nepatariu smile.gif
Kiekvienam savo 4u.gif Tai ka dabar smile.gif

Juk nuo to tu nenustosi klijuoti nuotrauku, o as nesistatysiu tikros egles mirksiukas.gif

Bet kopijuoti yra negarbinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 06 gruodžio 2012 - 16:19
Ačiū visoms pasisakiusioms dėl mano šepečio. Visada malonu skaityti gerus atsiliepimus blush2.gif
Atsakyti
O tai jus savo darbus, paveiksliukus,kutelius,veidrodelius ir t.t. esate uzsipatentave g.gif ? Ar kaip cia? As manau,uztat cia visos ir rodomes savo gaminius,kad viena is kitos pasimokytumeme,pasidziaugtumeme. Jau net bijau ka nors cia ir parodyti savo, nes paskui plagiatu isvadins unsure.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 06, 17:07)
Bet kopijuoti yra negarbinga 4u.gif

Nesiteisinsiu, bet kopijuoti ne mano stilius ir taškas. mirksiukas.gif Šiaip turiu šiokią tokią fantaziją ...paveiksliukas diktuoja visą siužetą

Papildyta:
QUOTE(Dinulyte @ 2012 12 06, 18:25)
Jau net bijau ka nors cia ir parodyti savo, nes paskui plagiatu isvadins unsure.gif

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Baik tu...visada ir visur buvo ir bus , kurioms reikia nuleisti gazą, o juk dažniausiai kandžiojasi tos, kurios nededa savo darbų, kad neliktų apšnekėtos...užtat drąsiai turi kabliuką ir pretekstą ui kaip riebiai užvaryt lotuliukas.gif ...juk atgal tai nebus pagrindo duot...sėdės sau ramūs anapus ekrano ir džiūgaus kaip kiti kertasi...ania Sielonese biggrin.gif

Nu...pavarykit

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 gruodžio 2012 - 17:31
Man tai dzin yra kas padare nera, feja pries tris metus ir esu padariusi nu ir ka? Esme kad imu ir darau ir neziuriu i kito. Jau manieji paveiksleliai tai be vargo rasti, kiekvienas nete juos gali rast, tad man visiskai dzin jei kas ir darys su tokiu pat.

P.s. paveikslelio kurejas turetu uzpykti pamates panaudojus turbut. rolleyes.gif

Cia as bendrai parasiau , niekam asmeniskai netaikau.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 06, 18:29)

Baik tu...visada ir visur buvo ir bus , kurioms reikia nuleisti gazą, o juk dažniausiai kandžiojasi tos, kurios nededa savo darbų, kad neliktų apšnekėtos...užtat drąsiai turi kabliuką ir pretekstą ui kaip riebiai užvaryt lotuliukas.gif ...juk atgal tai nebus pagrindo duot...sėdės sau ramūs anapus ekrano ir džiūgaus kaip kiti kertasi...ania Sielonese biggrin.gif

Nu...pavarykit

jeigu tu man taikai, tai savo laiku rodziausi tikrai daug... 4u.gif
Atsakyti