C-ataner, grazu labai
Burbulai man tokie ne.. Niekada nepatiko.....
mes jau namie egle pasipuosem
cia yra vaikisku pakabu
http://www.decoupage...ekoravimui.html
o dekostudijoj yra ir dezuciu arbatai, ir pakabu
Džiuga, AnAngel, Whatever ačiū
Niekada nepamiršiu, kai vienais metais anksti pasipuošėm eglę ir guodžio 31d. ryte išmetėm ją į šiūkšlyną, nes taip nubyrėjo spygliai, kad net žaislai pradėjo krist nuo šakų
Naujuosius sutikom be eglės
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 05, 19:43)
Niekada nepamiršiu, kai vienais metais anksti pasipuošėm eglę ir guodžio 31d. ryte išmetėm ją į šiūkšlyną, nes taip nubyrėjo spygliai, kad net žaislai pradėjo krist nuo šakų
QUOTE(c_ataner @ 2012 12 05, 20:19)
Džiuga, AnAngel, Whatever ačiū
mes turim dirbtine eglute...Man gaila tikru... Dar vaikysteje buvo gaila....
As vis kasmet ketinu prisidziovinti apelsinu ir citrinu gabaliuku ant eglutes, bet taip ir nepadarau...
Bet kasmet prie parduotuviniu burbulu puosiu ir musu su dukra puostais zaisleliais
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 05, 19:43)
C-ataner, grazu labai
cia yra vaikisku pakabu
cia yra vaikisku pakabu
Kaunas niekada netiko, kai reikia skubiai ir toki maza kieki. neapsimoka jau radau kas viska turi Vilniuje
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 05, 21:22)
Kaunas niekada netiko, kai reikia skubiai ir toki maza kieki. neapsimoka jau radau kas viska turi Vilniuje
tai saunu, kad radai.
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 05, 21:06)
mes turim dirbtine eglute...Man gaila tikru... Dar vaikysteje buvo gaila....
As vis kasmet ketinu prisidziovinti apelsinu ir citrinu gabaliuku ant eglutes, bet taip ir nepadarau...
Bet kasmet prie parduotuviniu burbulu puosiu ir musu su dukra puostais zaisleliais
Mes irgi turime dabar dirbtinę Tada nupirkom specialiai vazonelyje, tipo išsodinsim pavasarį kaime...vnž
Angeliukai superiniai, labai, labai žavūs
QUOTE(c_ataner @ 2012 12 05, 23:07)
Mes irgi turime dabar dirbtinę Tada nupirkom specialiai vazonelyje, tipo išsodinsim pavasarį kaime...vnž
O as praeitais metais isveiciau dirbtine lauk. Taip uzkniso, kad vis griuna, per dideles norejau tai keturias ziemas nervino tik. Papuosi - griuva...
Siais metais is sodybos bus tikra parvezta.
"Fėja" - matyta jau, na bet atkartoti tokia man smagu.
QUOTE(c_ataner @ 2012 12 06, 00:07)
O mes lauksim kada prades prekiauti Kaukazietiskais keniais Spigliukai ju labai minksti ir kvapas egles yra
O del vazoniniu, tai mano kaimyne kazkada nupirko tokia egle - melsva vazone pasodinta buvo. Praejo Kaledos, Naujakas ta pradejo metyti spiglius ir ji ta egle isstate i laptyne... Kad anoji ten galutinai uzsibaigtu As ja laisciau, tresiau ir visai kaip priziurejau, o pavasari ji isleido naujas sakeles, balandzio menesi pasodinome ja prie musu namo, dabar auga grazi egle Pats bajeris, kad kaimyne kai pamate jog sodinam "ju" egle isejo i lauka ir sako, o ko prie savo langu sodinat, juk mano egle sodinkit prie manojo?!?!? Atsakiau, kad sodinu prie savojo tam, kad galeciau ja priziureti, kad neuzsilenktu medelis...
Ji laikosi tokios praktikos, pradejo gele vysti - i laiptyne... Pernai taip isgelbejau orchideja, kuri jau tuoj 2 karta zydes, siemet ziuriu pelargonija stovi...
Pirma kart tokius dariau
QUOTE(AnAngel @ 2012 12 06, 10:17)
O mes lauksim kada prades prekiauti Kaukazietiskais keniais Spigliukai ju labai minksti ir kvapas egles yra
O del vazoniniu, tai mano kaimyne kazkada nupirko tokia egle - melsva vazone pasodinta buvo. Praejo Kaledos, Naujakas ta pradejo metyti spiglius ir ji ta egle isstate i laptyne... Kad anoji ten galutinai uzsibaigtu As ja laisciau, tresiau ir visai kaip priziurejau, o pavasari ji isleido naujas sakeles, balandzio menesi pasodinome ja prie musu namo, dabar auga grazi egle Pats bajeris, kad kaimyne kai pamate jog sodinam "ju" egle isejo i lauka ir sako, o ko prie savo langu sodinat, juk mano egle sodinkit prie manojo?!?!? Atsakiau, kad sodinu prie savojo tam, kad galeciau ja priziureti, kad neuzsilenktu medelis...
Ji laikosi tokios praktikos, pradejo gele vysti - i laiptyne... Pernai taip isgelbejau orchideja, kuri jau tuoj 2 karta zydes, siemet ziuriu pelargonija stovi...
vaje, kokiu keistu zmoniu esama
Papildyta:
QUOTE(c_ataner @ 2012 12 05, 23:07)
acu, man jie irgi labai meili
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 06, 11:49)
Ir labai graziai gavosi
O as ka tik uzbaigiau remeli Sovietu laiku tematika
Pagrindine problema buvo su lapeliu, cia neoriginalas, o kopija... Uzsakove ilgai ieskojo originalo ir nerado, tai pirko skana is tadiengimei.lt, man teko atspausdinti ant popieriaus kuris butu panasus i senaji...
QUOTE(sobieska @ 2012 12 03, 16:29)
Manęs neapleido nuojauta, kad aš kažkur jau esu tą paveiksliuką mačiusi...tai turbūt tavąjį variantą...o gal ne
Prisiminu, kaip vasarą tu rašei apie darbų atkartojimą:
QUOTE(sobieska @ 2012 08 08, 13:36)
Oi, daug kartu , viena sterilią parodė, tai daviau tavo nuorodą...Šiaip dažnai prašo ir mano pačios darbų atkartojimų, tačiau lengvai išsisuku pasiūliusi kitus sprendimus...ir dažnai gaunasi daug geriau, už tai ko norėjo
QUOTE(sobieska @ 2012 08 08, 15:37)
Iš tikro nesmagu, kai matai savos idėjos atkartojimą, nors ir kitose spalvose...kad ir paprastų rankenėlių virtimas kojelėmis paprastose dėžutėse, kad ir veidrodėlio į vidų idėjimas, kad ir atvirlaiškio įpaišymas, knygų skirtukų siūlinių kutusiukų keitimas į originalesnias furnitūras...tai juk mano pačios sugalvota ir pirmų pirmiausia panaudota, paskui šast pas vieną, šast pas kitą...nematyčiau-širdies neskaudėtų (o rankdarbių rubrikoj JI yra, tik čia nesiviešina ) Nu bet nesigirti negaliu...padarau ir noriu pasiviešint, lai kitų darbai MENA MANE
c_ataner, Džiuga+, dailūs darbai
Dėkoju už pagyras pakaboms Tai įkurtuvių dovana, kuri iškeliavo į Angliją.