Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

C-ataner, grazu labai 4u.gif

Burbulai man tokie ne.. blush2.gif Niekada nepatiko.....
mes jau namie egle pasipuosem biggrin.gif

cia yra vaikisku pakabu
http://www.decoupage...ekoravimui.html

o dekostudijoj yra ir dezuciu arbatai, ir pakabu

Atsakyti
Džiuga, AnAngel, Whatever ačiū ax.gif
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 05, 19:43)

Niekada nepamiršiu, kai vienais metais anksti pasipuošėm eglę ir guodžio 31d. ryte išmetėm ją į šiūkšlyną, nes taip nubyrėjo spygliai, kad net žaislai pradėjo krist nuo šakų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Naujuosius sutikom be eglės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 12 05, 20:19)
Džiuga, AnAngel, Whatever ačiū ax.gif
Niekada nepamiršiu, kai vienais metais anksti pasipuošėm eglę ir guodžio 31d. ryte išmetėm ją į šiūkšlyną, nes taip nubyrėjo spygliai, kad net žaislai pradėjo krist nuo šakų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Naujuosius sutikom be eglės  doh.gif

mes turim dirbtine eglute...Man gaila tikru... blush2.gif blush2.gif Dar vaikysteje buvo gaila....
As vis kasmet ketinu prisidziovinti apelsinu ir citrinu gabaliuku ant eglutes, bet taip ir nepadarau... blush2.gif
Bet kasmet prie parduotuviniu burbulu puosiu ir musu su dukra puostais zaisleliais
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 05, 19:43)
C-ataner, grazu labai 4u.gif

Burbulai man tokie ne.. blush2.gif Niekada nepatiko.....
cia yra vaikisku pakabu
http://www.decoupage...ekoravimui.html
o dekostudijoj yra ir dezuciu arbatai, ir pakabu

Kaunas niekada netiko, kai reikia skubiai ir toki maza kieki. neapsimoka smile.gif jau radau kas viska turi Vilniuje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 05, 21:22)
Kaunas niekada netiko, kai reikia skubiai ir toki maza kieki. neapsimoka  smile.gif jau radau kas viska turi Vilniuje  bigsmile.gif

tai saunu, kad radai.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 12 05, 21:06)
mes turim dirbtine eglute...Man gaila tikru... blush2.gif  blush2.gif Dar vaikysteje buvo gaila....
As vis kasmet ketinu prisidziovinti apelsinu ir citrinu gabaliuku ant eglutes, bet taip ir nepadarau... blush2.gif
Bet kasmet prie parduotuviniu burbulu puosiu ir musu su dukra puostais zaisleliais

Mes irgi turime dabar dirbtinę lotuliukas.gif Tada nupirkom specialiai vazonelyje, tipo išsodinsim pavasarį kaime...vnž doh.gif
Angeliukai superiniai, labai, labai žavūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 12 05, 23:07)
Mes irgi turime dabar dirbtinę  lotuliukas.gif Tada nupirkom specialiai vazonelyje, tipo išsodinsim pavasarį kaime...vnž doh.gif
Angeliukai superiniai, labai, labai žavūs  wub.gif

O as praeitais metais isveiciau dirbtine lauk. smile.gif Taip uzkniso, kad vis griuna, per dideles norejau tai keturias ziemas nervino tik. Papuosi - griuva...

Siais metais is sodybos bus tikra parvezta.

"Fėja" - matyta jau, na bet atkartoti tokia man smagu. ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 12 06, 00:07)
Mes irgi turime dabar dirbtinę  lotuliukas.gif Tada nupirkom specialiai vazonelyje, tipo išsodinsim pavasarį kaime...vnž doh.gif

O mes lauksim kada prades prekiauti Kaukazietiskais keniais smile.gif Spigliukai ju labai minksti ir kvapas egles yra smile.gif
O del vazoniniu, tai mano kaimyne kazkada nupirko tokia egle - melsva vazone pasodinta buvo. Praejo Kaledos, Naujakas ta pradejo metyti spiglius ir ji ta egle isstate i laptyne... Kad anoji ten galutinai uzsibaigtu sad.gif As ja laisciau, tresiau ir visai kaip priziurejau, o pavasari ji isleido naujas sakeles, balandzio menesi pasodinome ja prie musu namo, dabar auga grazi egle 4u.gif Pats bajeris, kad kaimyne kai pamate jog sodinam "ju" egle isejo i lauka ir sako, o ko prie savo langu sodinat, juk mano egle sodinkit prie manojo?!?!? Atsakiau, kad sodinu prie savojo tam, kad galeciau ja priziureti, kad neuzsilenktu medelis... drinks_cheers.gif
Ji laikosi tokios praktikos, pradejo gele vysti - i laiptyne... doh.gif Pernai taip isgelbejau orchideja, kuri jau tuoj 2 karta zydes, siemet ziuriu pelargonija stovi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 06 gruodžio 2012 - 09:21
user posted image

user posted image

Pirma kart tokius dariau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 06 gruodžio 2012 - 09:50
QUOTE(AnAngel @ 2012 12 06, 10:17)
O mes lauksim kada prades prekiauti Kaukazietiskais keniais smile.gif Spigliukai ju labai minksti ir kvapas egles yra smile.gif
O del vazoniniu, tai mano kaimyne kazkada nupirko tokia egle - melsva vazone pasodinta buvo. Praejo Kaledos, Naujakas ta pradejo metyti spiglius ir ji ta egle isstate i laptyne... Kad anoji ten galutinai uzsibaigtu sad.gif As ja laisciau, tresiau ir visai kaip priziurejau, o pavasari ji isleido naujas sakeles, balandzio menesi pasodinome ja prie musu namo, dabar auga grazi egle  4u.gif Pats bajeris, kad kaimyne kai pamate jog sodinam "ju" egle isejo i lauka ir sako, o ko prie savo langu sodinat, juk mano egle sodinkit prie manojo?!?!? Atsakiau, kad sodinu prie savojo tam, kad galeciau ja priziureti, kad neuzsilenktu medelis...  drinks_cheers.gif
Ji laikosi tokios praktikos, pradejo gele vysti - i laiptyne...  doh.gif Pernai taip isgelbejau orchideja, kuri jau tuoj 2 karta zydes, siemet ziuriu pelargonija stovi... doh.gif

vaje, kokiu keistu zmoniu esama unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(c_ataner @ 2012 12 05, 23:07)

acu, man jie irgi labai meili blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 06, 11:49)

Pirma kart tokius dariau  biggrin.gif

Ir labai graziai gavosi smile.gif
O as ka tik uzbaigiau remeli Sovietu laiku tematika smile.gif
Pagrindine problema buvo su lapeliu, cia neoriginalas, o kopija... sad.gif Uzsakove ilgai ieskojo originalo ir nerado, tai pirko skana is tadiengimei.lt, man teko atspausdinti ant popieriaus kuris butu panasus i senaji... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 03, 16:29)
Manęs neapleido nuojauta, kad aš kažkur jau esu tą paveiksliuką mačiusi...tai turbūt tavąjį variantą...o gal ne biggrin.gif

Prisiminu, kaip vasarą tu rašei apie darbų atkartojimą:
QUOTE(sobieska @ 2012 08 08, 13:36)
Oi, daug kartu biggrin.gif , viena sterilią parodė, tai daviau tavo nuorodą...Šiaip dažnai prašo ir mano pačios darbų atkartojimų, tačiau lengvai išsisuku pasiūliusi kitus sprendimus...ir dažnai gaunasi daug geriau, už tai ko norėjo lotuliukas.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 08 08, 15:37)
Iš tikro nesmagu, kai matai savos idėjos atkartojimą, nors ir kitose spalvose...kad ir paprastų rankenėlių virtimas kojelėmis  paprastose dėžutėse, kad ir veidrodėlio į vidų idėjimas, kad ir atvirlaiškio įpaišymas, knygų skirtukų siūlinių kutusiukų keitimas į originalesnias furnitūras...tai juk mano pačios sugalvota ir pirmų pirmiausia panaudota, paskui šast pas vieną, šast pas kitą...nematyčiau-širdies neskaudėtų biggrin.gif (o  rankdarbių rubrikoj JI yra, tik čia nesiviešina lotuliukas.gif ) Nu bet nesigirti negaliu...padarau ir noriu pasiviešint, lai kitų darbai MENA MANE cool.gif

c_ataner, Džiuga+, dailūs darbai 4u.gif

Dėkoju už pagyras pakaboms smile.gif Tai įkurtuvių dovana, kuri iškeliavo į Angliją.
Atsakyti