Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 03, 17:44)
o kodel tu ji dziovini? Reiktu klijuoti iskart.

Noriu dar praeiti per blogaja puse su smulkiu svytriniu, kad pasalinti popieriaus likucius... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja_ @ 2012 12 03, 16:39)
Superines apyrankes  bigsmile.gif  ir forma kokia. O cia yra tokiu kazkur pirkti na ta prasme medinuku na kad nebutu pilnai apava?

Ačiū Leja 4u.gif
Šios apyrankės ''gimė'' eksperimentuojant su faneruotės lenkimu smile.gif Vyro buvęs bendradarbis pagamino kelias pabandymui, o aš priglaudžiau smile.gif Jei labai domina, gal paprašyčiau vyro užklausti ar daugiau neturi.
Sobieska ačiū, kad pastebėjote biggrin.gif Guodos dėžutė daili, kaip visada. Labai šis paveiskiukas gražus. Čia spausdinta?
Dilnulytė pritariu Sobieskai, daryčiau vidų žyyyymiai švelnesnį. Kurią nors spalvytę imčiau kaip servetelėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 03 gruodžio 2012 - 16:02
QUOTE(sobieska @ 2012 12 03, 17:51)

Guodos

Kaip visada nuostabiai grazu! wub.gif Vis tiek nesuprantu as kaip taip svariai galima uzdeti strukturine, kad tie krastai butu tokie lygus, niekur nesutrupineje ir nenuskile ir dar uzapvalinti... doh.gif
Atsakyti
c_ataner, kur jau čia nepastebėsi, tarpe pastelinių darbų tokie aitrūs tonai biggrin.gif
Paveiksliukas spausdintas, fonas dapieštas labiau pagausintas plėmų biggrin.gif ....ačiū 4u.gif

AnAngel
dėkoju 4u.gif ...o aš nesuprantu kaip gali būti atvirkščiai...gal tavoji priemonė per daug išsausėjusi, pamėgink praskiest vandeniu šiek tiek.
Atsakyti
Džiuga+, pritapymai 10 balų thumbup.gif

Dinulyte, daili dėžutė, tik pritariu, kad reikėtų truputį švelnesnio skeldėjimo. Bet tai išmokstama su patirtimi smile.gif

c_ataner, labai patiko megzta apyrankė 4u.gif

sobieska, graži daiktadėžė, panaši į mano, kurią dekoravau vasarą biggrin.gif

user posted image

Rodau vieną užsakymą - pakabos "Žvejys ir undinė" smile.gif
user posted image

Detaliau mano temoje.
Atsakyti
Manęs neapleido nuojauta, kad aš kažkur jau esu tą paveiksliuką mačiusi...tai turbūt tavąjį variantą...o gal ne biggrin.gif

Pakabos su visa istorija... wub.gif
Atsakyti
Sielonešė ačiū. Tavo darbai, kaip visad labai tvarkingi ir nepanašūs į nieką. Pakabos superinės, tokios ryškios spalvos wub.gif
Atsakyti
Sielonese, pakabos nepakartojamos. wub.gif

Dekui panos uz idejas, bet bandysiu ieskoti toliau, nes reikia vyrisko varianto...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 03, 18:08)

AnAngel[/b] dėkoju 4u.gif ...o aš nesuprantu kaip gali būti atvirkščiai...gal tavoji priemonė per daug išsausėjusi, pamėgink praskiest vandeniu šiek tiek.

As tiesa pasakius dar nebandziau, nes neturiu tinkamo trafareto. Cia tu gal naudoji tuos storesnius trafaretus, nes mano turimi visi labai ploni sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 12 03, 19:15)
As tiesa pasakius dar nebandziau, nes neturiu tinkamo trafareto. Cia tu gal naudoji tuos storesnius trafaretus, nes mano turimi visi labai ploni sad.gif

Ir mano ploni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 12 03, 20:36)
Ir mano ploni smile.gif

Pas mane visai visai ploni, gal apie milimetro storio pagrinde Dekostudijoj pirkti... Nori pasakyti, kad su jais uzteks to storio, kad tas reljefas butu iskylus? Vis tiek paskui tikriausiai lauki kol isdzius ir tada dar su svytriniu praeini? 4u.gif
Atsakyti
[quote=rug_gele,2012 11 30, 14:38]
[quote=c_ataner,2012 11 29, 14:43][/quote]
thumbup.gif neįprasta taupyklė, įdomiai žiūrisi, gražus komplektukas.

tuo paciu ir as su dovanėle krikšto dukrytei nieko ypatingo tiesiog sukomplektavau dėžutė "Barbė"(dėžutės vidus išklotas medžiagyte) kvepaliukai ir purškiklis "Barbie" ir mano darytas 2013 m. kalendorius taip pat su barbėmis.

Labai grazu Rug_gele:)
Atsakyti