Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Aciu aciu aciu 4u.gif
Man tokiu didesniu reikia, manau kazka su Niekuciu Feja susitarsim, dekoju kad uzrodet, nes atrodo ieskojau skersai isilgai bet neradau doh.gif Lyg tais spalvu namuose, maciau turiens raides, geros butu bet mazai pasirinkimom nebent uzklausti, ar turetu tokiu kokiu reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 29, 14:43)

thumbup.gif neįprasta taupyklė, įdomiai žiūrisi, gražus komplektukas.

tuo paciu ir as su dovanėle krikšto dukrytei nieko ypatingo tiesiog sukomplektavau dėžutė "Barbė"(dėžutės vidus išklotas medžiagyte) kvepaliukai ir purškiklis "Barbie" ir mano darytas 2013 m. kalendorius taip pat su barbėmis.
user posted image
Atsakyti
rug_gele
Grazu, bet laaabai jau saldu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 28, 13:31)
Mergnos, gelbekit gal kas turit sia servetele? Senasnaujas ir geros akys neturi :

Zinau, kas turi
http://public.fotki....kda/serveteles/
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2012 11 30, 14:38)
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 29, 14:43)

thumbup.gif neįprasta taupyklė, įdomiai žiūrisi, gražus komplektukas.

tuo paciu ir as su dovanėle krikšto dukrytei nieko ypatingo tiesiog sukomplektavau dėžutė "Barbė"(dėžutės vidus išklotas medžiagyte) kvepaliukai ir purškiklis "Barbie" ir mano darytas 2013 m. kalendorius taip pat su barbėmis.

Ačiū ax.gif
Komplektukas smagus gavosi, mažoji puošeiva bus sužavėta manau wub.gif Spalvytės suderintos, liuks thumbup.gif

QUOTE(Dinulyte @ 2012 11 30, 14:49)
rug_gele
Grazu, bet laaabai jau saldu rolleyes.gif

Pritariu, saldu. Tačiau ar gali būti Barbė ir nesaldu?g.gif
Atsakyti
Special užsakymas

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Džiuga+
Special užsakymas

Nu joooo.....Cia ne dekupazas,o meno sedevras. O dar kuklinates visos, kad ne menininkes esat smile.gif. Kitaip cia nepavadinsi, tik MENAS. Puiku 4u.gif

Atsakyti
Mergaites, gal kas matet tokio ryzinio kur nors
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 01, 09:15)
Special užsakymas

Šita man labai! Tokia tamsi, murzina, tokios patinka man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 12 01, 18:48)
Mergaites, gal kas matet tokio ryzinio kur nors

neesu užtikusi schmoll.gif
QUOTE(ernesta1234 @ 2012 12 01, 22:56)
Šita man labai! Tokia tamsi, murzina, tokios patinka man  4u.gif

o man ne niekada tokios nedaryčiau ne mano skonio, per daug murzina ir tikra makalynė, žinoma tai menas, yra kam patinka. DŽIUGA nesupykit pasakiau tik savo nuomonę,šeip vertinu jūsų darbus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

DINULYTE ir C_ATANER ačiū už gražius žodelius 4u.gif sutinku, kad saldu viskas, bet kitaip barbės ir neįsivaizduoju ir kvepaliukai laaaaaabai jau saldūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2012 12 02, 01:15)
neesu užtikusi  schmoll.gif

o man ne niekada tokios nedaryčiau ne mano skonio, per daug murzina ir tikra makalynė, žinoma tai menas, yra kam patinka. DŽIUGA nesupykit pasakiau tik savo nuomonę,šeip vertinu jūsų darbus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

DINULYTE ir C_ATANER ačiū už gražius žodelius  4u.gif sutinku, kad saldu viskas, bet kitaip barbės ir neįsivaizduoju ir kvepaliukai  laaaaaabai jau saldūs  biggrin.gif

biggrin.gif ir nepykstu. Sita dezute buvo padaryta tarptautiniam sokiu renginiui, pagrindiniam piniginiam prizui ideti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 01, 10:15)
Special užsakymas

Labai idomiai atrodo, kaip akmenine 4u.gif
Atsakyti