Aciu aciu aciu
Man tokiu didesniu reikia, manau kazka su Niekuciu Feja susitarsim, dekoju kad uzrodet, nes atrodo ieskojau skersai isilgai bet neradau Lyg tais spalvu namuose, maciau turiens raides, geros butu bet mazai pasirinkimom nebent uzklausti, ar turetu tokiu kokiu reikia
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 29, 14:43)
neįprasta taupyklė, įdomiai žiūrisi, gražus komplektukas.
tuo paciu ir as su dovanėle krikšto dukrytei nieko ypatingo tiesiog sukomplektavau dėžutė "Barbė"(dėžutės vidus išklotas medžiagyte) kvepaliukai ir purškiklis "Barbie" ir mano darytas 2013 m. kalendorius taip pat su barbėmis.
rug_gele
Grazu, bet laaabai jau saldu
Grazu, bet laaabai jau saldu
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 28, 13:31)
Mergnos, gelbekit gal kas turit sia servetele? Senasnaujas ir geros akys neturi :
Zinau, kas turi
http://public.fotki....kda/serveteles/
QUOTE(rug_gele @ 2012 11 30, 14:38)
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 29, 14:43)
neįprasta taupyklė, įdomiai žiūrisi, gražus komplektukas.
tuo paciu ir as su dovanėle krikšto dukrytei nieko ypatingo tiesiog sukomplektavau dėžutė "Barbė"(dėžutės vidus išklotas medžiagyte) kvepaliukai ir purškiklis "Barbie" ir mano darytas 2013 m. kalendorius taip pat su barbėmis.
Ačiū
Komplektukas smagus gavosi, mažoji puošeiva bus sužavėta manau Spalvytės suderintos, liuks
QUOTE(Dinulyte @ 2012 11 30, 14:49)
Pritariu, saldu. Tačiau ar gali būti Barbė ir nesaldu?
Special užsakymas
Džiuga+
Special užsakymas
Nu joooo.....Cia ne dekupazas,o meno sedevras. O dar kuklinates visos, kad ne menininkes esat . Kitaip cia nepavadinsi, tik MENAS. Puiku
Special užsakymas
Nu joooo.....Cia ne dekupazas,o meno sedevras. O dar kuklinates visos, kad ne menininkes esat . Kitaip cia nepavadinsi, tik MENAS. Puiku
Mergaites, gal kas matet tokio ryzinio kur nors
QUOTE(AnAngel @ 2012 12 01, 18:48)
Mergaites, gal kas matet tokio ryzinio kur nors
neesu užtikusi
QUOTE(ernesta1234 @ 2012 12 01, 22:56)
Šita man labai! Tokia tamsi, murzina, tokios patinka man
o man ne niekada tokios nedaryčiau ne mano skonio, per daug murzina ir tikra makalynė, žinoma tai menas, yra kam patinka. DŽIUGA nesupykit pasakiau tik savo nuomonę,šeip vertinu jūsų darbus
DINULYTE ir C_ATANER ačiū už gražius žodelius sutinku, kad saldu viskas, bet kitaip barbės ir neįsivaizduoju ir kvepaliukai laaaaaabai jau saldūs
QUOTE(rug_gele @ 2012 12 02, 01:15)
neesu užtikusi
o man ne niekada tokios nedaryčiau ne mano skonio, per daug murzina ir tikra makalynė, žinoma tai menas, yra kam patinka. DŽIUGA nesupykit pasakiau tik savo nuomonę,šeip vertinu jūsų darbus
DINULYTE ir C_ATANER ačiū už gražius žodelius sutinku, kad saldu viskas, bet kitaip barbės ir neįsivaizduoju ir kvepaliukai laaaaaabai jau saldūs
ir nepykstu. Sita dezute buvo padaryta tarptautiniam sokiu renginiui, pagrindiniam piniginiam prizui ideti.
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 12 01, 10:15)
Special užsakymas
Labai idomiai atrodo, kaip akmenine