Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Mergnos, gelbekit gal kas turit sia servetele? Senasnaujas ir geros akys neturi sad.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 28, 15:17)
Aerozilį laką turit mintyj? Tiesiog užpurkšti?

Aš, kaip ir VasareV paprastu laku patepu kelis sluoksnius (to purškiamo lipnimas man nepatinka) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 28, 13:19)

Galėtum įmesti foto kaip visas komplektukas žiūrisi. Jei jau ir rodej tuos daiktus jau prisimiršo  mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Del lako man irgi taip buvo... Nors labai ir nebuvo pasenes... Tai net nzn del ko taip, o jeigu vandeniu praskiesti, gal padetu?
Atsakyti
AnAngel didis.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 28, 22:13)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
AnAngel vau, labai gražu !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjų Laumė @ 2012 11 29, 00:08)
AnAngel vau, labai gražu !!!  4u.gif

Aciu uz vau 4u.gif
Atsakyti
...užėjau pasidairyti, bet nesusilaikysiu.... lotuliukas.gif Kokia graži dėželė Auksaplaukė...!!!!! Komplektukas su pelėdžiukais ir daugybė vaikiškų dėžučių!
Šaunuolės visos!
Atsakyti
Laba dienuke, suprantu kad paklausiu kiek ne i tema, bet si temuke aktyvi, tai surizikuosiu...
Gal zinot kur galeciau rasti, raidziu, vaiko kambario dekoravimui? Na kaip buna raides ar tai vardas ant sienos pvz ar siaip lentyneles padeta... Isivaizduoju kad gal jos kartonines, ir jas butu galima dekupazuoti? Gal kur ka uzmatet, ir pasidalintumet? Geriausiai butu internetine parduotuve nes esam is mazo miestelio, pasirinkimu neperdaugiausiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 11 29, 12:14)
Laba dienuke, suprantu kad paklausiu kiek ne i tema, bet si temuke aktyvi, tai surizikuosiu...
Gal zinot kur galeciau rasti, raidziu, vaiko kambario dekoravimui? Na kaip buna raides ar tai vardas ant sienos pvz ar siaip lentyneles padeta... Isivaizduoju kad gal jos kartonines, ir jas butu galima dekupazuoti? Gal kur ka uzmatet, ir pasidalintumet? Geriausiai butu internetine parduotuve nes esam is mazo miestelio, pasirinkimu neperdaugiausiai rolleyes.gif

Gyvai esu mačiusi šioje parduotuvėje http://www.tigershop.lt/. Pasidairykite, gal rasite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 29 lapkričio 2012 - 11:51
QUOTE(Rutele_S @ 2012 11 29, 13:14)

www.dekostudija.lt yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 29, 12:44)
www.dekostudija.lt yra smile.gif

Kaip supratau, kalba eina apie tokias rades, kurios savarankiškai gali stovėti. Tiger parduotuveje mačiau tokias, jos apie 15cm aukščio, storis gal 2,5-3 cm. Dekostudijoje tokių lyg nėra?
Atsakyti