Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(c_ataner @ 2012 11 27, 22:44)

Superinė wub.gif  wub.gif  wub.gif  čia spausdintas paveiksliukas?

Taip.
Atsakyti
Žiūriu tyliai ir, manrods, tuoj dainuosiu...wink.gif
Tikrai puikūs darbai, nepykit, neišvardinsiu, manau, visi pastaruoju metu rodomi-super thumbup.gif
Ir dar tokia mintis šovė...Šitiek tokio lygio darbų vienam forume, na, pasakykit, ar kur taip matėt?
Italų, rusų, lenkų, anglų...Nieko net panašaus.
Šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 26, 20:01)
Dėžutė su pasakų heroje - "Auksaplaukė"   smile.gif

fantastika 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 27, 13:57)

Na, paskutinioji mano is sios serijos darbu. Vaizda pasirinko uzsakove, kuri ir pirmaja dezute rinkosi su geliukais asotelyje.  ax.gif Man tas paveikslelis labai patinka, turbut dar su juo padarysiu kazka kitokio, cia nespejau pamastyt, o jau pasirinktas buvo  biggrin.gif

Aciu uz info apie picasa  4u.gif

user posted image

Sita labai grazi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, ar teko kada matyti krokodilo odos servetele?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 27, 15:18)
Sieloneše, žagsiu ir aš nuo grožių 4u.gif Ir noriu klausti: užklijuoji paveiksliuką ant viršaus ir Tau jis toks išlieka ryškus? Ar Tu dar ant viršaus paskui kone pertapai tą paveiksliuką? g.gif Vieną kartą klijavau paveiksliuka, spausdintą ant paprasto popieriaus, tai kol jį priklijavau, kol lyginau raukšleles, tai pabluko tas paveiksliukas unsure.gif

Ačiū 4u.gif
Klijuojant paveiksliuką stengiuosi, kuo greičiau išlyginti pūsles ir nebraukti su teptuku dažnai. Paveiksliuką nepertapau, nes matosi, kur yra užtapyta. Manau, kad priklauso ir nuo klijų, su kai kuriais lengviau dirbti, kai kurie daugiau "kaprizingi". Lako purškiu ant paveiksliuko, tik jei jis spausdintas rašaliniu spausdintuvu.

QUOTE(AnAngel @ 2012 11 27, 23:47)
Mergaites, ar teko kada matyti krokodilo odos servetele?

Nesu mačius. Esu mačiusi tik gyvatės odos.

Dar kartą ačiū, kas pakomentavote dėžutę 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau savaitgali kristysim draugu vaikeli lotuliukas.gif Deze, su remeliu tai dar vasara padariau, vis saugau lotuliukas.gif
Bet va dar pritrukau mazos dezutes kryzeliui... smile.gif Pagalvele galima veliau isimti ir dezuteje saugoti dantukus ar plaukucius smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 28, 11:31)
Pagaliau savaitgali kristysim draugu vaikeli  lotuliukas.gif Deze, su remeliu tai dar vasara padariau, vis saugau  lotuliukas.gif
Bet va dar pritrukau mazos dezutes kryzeliui... smile.gif Pagalvele galima veliau isimti ir dezuteje saugoti dantukus ar plaukucius smile.gif

Labai daili dėžutė. Faini tie peledžiukai ir žalia spalva thumbup.gif
Galėtum įmesti foto kaip visas komplektukas žiūrisi. Jei jau ir rodej tuos daiktus jau prisimiršo mirksiukas.gif

P.S. klausimuks man iškilo: nedažnai naudoju dvikomponentį, ištraukiu vakar o tas nr.2 toks kremo konsistencijos pasidarė verysad.gif tai jis jau ''miręs'' skaitosi? Mest lauk? Pabandžiau ant pliauskos patept - susikilo, tačiau pabąlo...
Atsakyti
Pasikartosiu jau turbut tukstantaji karta nuo visu: darbai visu nerealus ir auksciausio profesionalaus lygio. Giriu giriu giriu visas visas visas 4u.gif Klausimelis SOBIESKAI. Tos juodos pakabeles trys,servelele ar ne? Jei taip,tai klijuota ant karamelines spalvos pagrindo? Man tas geltonis....tokia nereali spalva.Tikra prabanga. Aciu visoms uz dziugias akimirkas musu akims siomis niuriomis dienomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulyte @ 2012 11 28, 12:23)
Klausimelis SOBIESKAI.

Ten klijuota gabalais servetėlė, tiktai ji visa pertapyta auksu, todėl tas blizgesys matosi smile.gif

c_ataner...taip, mesk...juk pabalo, nebent dar ant šviesaus pagrindo sueikvosi, kur kokį murziuką padarysi
Atsakyti
kokie nuostabus peledziukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 27, 22:44)
Manau, jei butum prieš klijavimą palakavus kelis kartus paveiksliuką, taip nenutiktų  mirksiukas.gif

Aerozilį laką turit mintyj? Tiesiog užpurkšti?

QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 28, 01:13)
Klijuojant paveiksliuką stengiuosi, kuo greičiau išlyginti pūsles ir nebraukti su teptuku dažnai. Paveiksliuką nepertapau, nes matosi, kur yra užtapyta. Manau, kad priklauso ir nuo klijų, su kai kuriais lengviau dirbti, kai kurie daugiau "kaprizingi". Lako purškiu ant paveiksliuko, tik jei jis spausdintas rašaliniu spausdintuvu.

Taip, žinau, kad matosi, kai užtapai ant viršaus doh.gif Todėl tenka arba viską pertapyti, arba tuomet jau nieko neliesti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 28, 15:17)
Aerozilį laką turit mintyj? Tiesiog užpurkšti?
Taip, žinau, kad matosi, kai užtapai ant viršaus doh.gif Todėl tenka arba viską pertapyti, arba tuomet jau nieko neliesti unsure.gif

Aš tai kai ne lauke, tiesiog skystu lakuoju laku. Man net geriau patinka taip wink.gif
Atsakyti