stebiu stebiu jusu darbukus, tyliai groziuos nu bet siandien jau noriu garsiai pasakyti GRAAAZU
pati pradejau neseniai bandyti.. nevadinu dar dekupazu, tik bandymu och paziurejus jusu darbukus, tai man bandyt ir bandyt
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 27, 10:30)
Aciu
Cia su antspauduku maziuku darau ne visur spaudzint ar dazus ne visur dazant. Man priimtiniau, nei servetele su taskiukais uzklijuoti
Kaip smagu kai tiek darbeliu temute puosia
Sobieska - puikus, as juos ir kitur matau As su burbulais siemet neapsiimu, uztat su auskariukais sutikau pasicackinti
P.s. mergytes - pasidalinkit su kokia programele tas foto susideliojat taip i viena vaizda? Kartais taip nesinori visa paklode skleisti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 27, 12:30)
P.s. mergytes - pasidalinkit su kokia programele tas foto susideliojat taip i viena vaizda? Kartais taip nesinori visa paklode skleisti
as tai bent per picasa 3 ten pasirenki nuotraukas ,isikeli i albuma atsira ir virs jo yra parasyta kurti koliaza gal kas daugiau parasys jei ne klauskit i az labai lengva
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 27, 12:30)
Aciu
Cia su antspauduku maziuku darau ne visur spaudzint ar dazus ne visur dazant. Man priimtiniau, nei servetele su taskiukais uzklijuoti
Sobieska - puikus, as juos ir kitur matau As su burbulais siemet neapsiimu, uztat su auskariukais sutikau pasicackinti
Aš darau su photoshopu
Nesenai mačiau tavo dėžutę dekoruota popieriu su taškukiais, graži
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 27, 13:30)
Aš su picasa arba photoscape žaidžiu.
Sobieska, pati papuošimus darei? Tuos kvietkelius? Smalsu pasidarė.
QUOTE(VasareV @ 2012 11 27, 13:45)
Taip...pati ...tokius dėjau kvietkelius ir ant dėžutės, ir ant pakabos...babar ant bumbulo
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 27, 13:40)
Aš darau su photoshopu
Taip, bet ten toks ploniukas kaip sviestinis, tai tas nieko norejau viena tokia pasibandyti, bet esminis ten - virsaus detale As jei tureciau visu rasteliu antspaudukus tai nenaudociau niekad popieriuko, nes man su dazais paprasciau.
Zinai, ziuri ziuri jusu tas vaikiskas dezeles, uzsimanai ir pati pazaisti su taskiukais ir kt. reikaliukais
Na, paskutinioji mano is sios serijos darbu. Vaizda pasirinko uzsakove, kuri ir pirmaja dezute rinkosi su geliukais asotelyje. Man tas paveikslelis labai patinka, turbut dar su juo padarysiu kazka kitokio, cia nespejau pamastyt, o jau pasirinktas buvo
Aciu uz info apie picasa
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 27, 12:57)
Aciu uz info apie picasa
RQU2I/AAAAAAAAGqs/EsilBkolKZQ/s720/DeepBlue_Green.jpg[/img]
ten dar galima tarpus padaryti tarp nuotraukyciu vaizdas ne taip susilieja
grazi dezute
Nu ka, sedziu ir zaksiu nuo vaizdu, oho ho kiek uzderejo sedevru! Kitaip ju nepavadinsi...
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 27, 13:57)
Na, paskutinioji mano is sios serijos darbu. Vaizda pasirinko uzsakove, kuri ir pirmaja dezute rinkosi su geliukais asotelyje. Man tas paveikslelis labai patinka, turbut dar su juo padarysiu kazka kitokio, cia nespejau pamastyt, o jau pasirinktas buvo
Patinka, tokia minimalistinė, bet tikrai šilta ir gaži.
Sieloneše, žagsiu ir aš nuo grožių Ir noriu klausti: užklijuoji paveiksliuką ant viršaus ir Tau jis toks išlieka ryškus? Ar Tu dar ant viršaus paskui kone pertapai tą paveiksliuką? Vieną kartą klijavau paveiksliuka, spausdintą ant paprasto popieriaus, tai kol jį priklijavau, kol lyginau raukšleles, tai pabluko tas paveiksliukas
net nezinau kuri darba isskirti, niu visi tokie grazus, visoms po
QUOTE(VasareV @ 2012 11 26, 22:09)
C_ataner, pažėrei darbų. Laikei užspaudus ane? Gražūs
Aha, laikiau ''užspaudus'' vienu momentu maniau nebesilankysiu čia, bet pasiilgau jūsų ir grįžau ačiukas
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 26, 22:54)
Prisiminimams...
Šaunios dėžutės. Berniukiška man labiau patiko
QUOTE(sobieska @ 2012 11 27, 13:02)
Per tokius gražius keturkampius darbus, mano apskritimai liko net nepastebėti
Pastebėti, pastebėti. Tiesiog Jūsų darbai visi geri, kad ne visi pvz.mano skonio, bet aukšto lygio
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 27, 13:57)
Superinė čia spausdintas paveiksliukas?
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 27, 16:18)
Vieną kartą klijavau paveiksliuka, spausdintą ant paprasto popieriaus, tai kol jį priklijavau, kol lyginau raukšleles, tai pabluko tas paveiksliukas
Manau, jei butum prieš klijavimą palakavus kelis kartus paveiksliuką, taip nenutiktų