Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

stebiu stebiu jusu darbukus, tyliai groziuos thumbup.gif nu bet siandien jau noriu garsiai pasakyti GRAAAZU wub.gif

pati pradejau neseniai bandyti.. nevadinu dar dekupazu, tik bandymu blush2.gif och paziurejus jusu darbukus, tai man bandyt ir bandyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deima_Di: 27 lapkričio 2012 - 12:20
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 27, 10:30)
Labai grazu  4u.gif
Primink prasau kaip tu tuos rombelius padarai, nes pamirsau... 4u.gif

Aciu 4u.gif
Cia su antspauduku maziuku darau ne visur spaudzint ar dazus ne visur dazant. Man priimtiniau, nei servetele su taskiukais uzklijuoti smile.gif

Kaip smagu kai tiek darbeliu temute puosia thumbup.gif

Sobieska - puikus, as juos ir kitur matau mirksiukas.gif As su burbulais siemet neapsiimu, uztat su auskariukais sutikau pasicackinti cool.gif

P.s. mergytes - pasidalinkit su kokia programele tas foto susideliojat taip i viena vaizda? Kartais taip nesinori visa paklode skleisti doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 27 lapkričio 2012 - 12:31
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 27, 12:30)

P.s. mergytes - pasidalinkit su kokia programele tas foto susideliojat taip i viena vaizda? Kartais taip nesinori visa paklode skleisti  doh.gif  4u.gif

as tai bent per picasa 3 ten pasirenki nuotraukas ,isikeli i albuma atsira ir virs jo yra parasyta kurti koliaza 4u.gif gal kas daugiau parasys jei ne klauskit i az labai lengva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 27, 12:30)
Aciu  4u.gif
Cia su antspauduku maziuku darau ne visur spaudzint ar dazus ne visur dazant. Man priimtiniau, nei servetele su taskiukais uzklijuoti  smile.gif
Kaip smagu kai tiek darbeliu temute puosia  thumbup.gif

Sobieska - puikus, as juos ir kitur matau  mirksiukas.gif As su burbulais siemet neapsiimu, uztat su auskariukais sutikau pasicackinti  cool.gif

P.s. mergytes - pasidalinkit su kokia programele tas foto susideliojat taip i viena vaizda? Kartais taip nesinori visa paklode skleisti  doh.gif  4u.gif

Aš darau su photoshopu smile.gif

Nesenai mačiau tavo dėžutę dekoruota popieriu su taškukiais, graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 27, 13:30)

Aš su picasa arba photoscape žaidžiu.
Sobieska, pati papuošimus darei? Tuos kvietkelius? Smalsu pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 11 27, 13:45)

Sobieska, pati papuošimus darei? Tuos kvietkelius? Smalsu pasidarė.

Taip...pati didis.gif ...tokius dėjau kvietkelius ir ant dėžutės, ir ant pakabos...babar ant bumbulo
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 27, 13:40)
Aš darau su photoshopu  smile.gif

Nesenai mačiau tavo dėžutę dekoruota popieriu su taškukiais, graži smile.gif

Taip, bet ten toks ploniukas kaip sviestinis, tai tas nieko smile.gif norejau viena tokia pasibandyti, bet esminis ten - virsaus detale biggrin.gif As jei tureciau visu rasteliu antspaudukus tai nenaudociau niekad popieriuko, nes man su dazais paprasciau.
Zinai, ziuri ziuri jusu tas vaikiskas dezeles, uzsimanai ir pati pazaisti su taskiukais ir kt. reikaliukais biggrin.gif

Na, paskutinioji mano is sios serijos darbu. Vaizda pasirinko uzsakove, kuri ir pirmaja dezute rinkosi su geliukais asotelyje. ax.gif Man tas paveikslelis labai patinka, turbut dar su juo padarysiu kazka kitokio, cia nespejau pamastyt, o jau pasirinktas buvo biggrin.gif

Aciu uz info apie picasa 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 27, 12:57)

Aciu uz info apie picasa  4u.gif
RQU2I/AAAAAAAAGqs/EsilBkolKZQ/s720/DeepBlue_Green.jpg[/img]

ten dar galima tarpus padaryti tarp nuotraukyciu mirksiukas.gif vaizdas ne taip susilieja

grazi dezute wub.gif
Atsakyti
Nu ka, sedziu ir zaksiu nuo vaizdu, oho ho kiek uzderejo sedevru! Kitaip ju nepavadinsi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 27, 13:57)
Na, paskutinioji mano is sios serijos darbu. Vaizda pasirinko uzsakove, kuri ir pirmaja dezute rinkosi su geliukais asotelyje.  ax.gif Man tas paveikslelis labai patinka, turbut dar su juo padarysiu kazka kitokio, cia nespejau pamastyt, o jau pasirinktas buvo  biggrin.gif

Patinka, tokia minimalistinė, bet tikrai šilta ir gaži.

Sieloneše, žagsiu ir aš nuo grožių 4u.gif Ir noriu klausti: užklijuoji paveiksliuką ant viršaus ir Tau jis toks išlieka ryškus? Ar Tu dar ant viršaus paskui kone pertapai tą paveiksliuką? g.gif Vieną kartą klijavau paveiksliuka, spausdintą ant paprasto popieriaus, tai kol jį priklijavau, kol lyginau raukšleles, tai pabluko tas paveiksliukas unsure.gif
Atsakyti
net nezinau kuri darba isskirti, niu visi tokie grazus, visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 11 26, 22:09)
C_ataner, pažėrei darbų. Laikei užspaudus ane? biggrin.gif Gražūs wink.gif

Aha, laikiau ''užspaudus'' lotuliukas.gif vienu momentu maniau nebesilankysiu čia, bet pasiilgau jūsų ir grįžau bigsmile.gif ačiukas

QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 26, 22:54)
Prisiminimams...

Šaunios dėžutės. Berniukiška man labiau patiko 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 11 27, 13:02)
Per tokius gražius keturkampius darbus, mano apskritimai liko net nepastebėti  lotuliukas.gif

Pastebėti, pastebėti. Tiesiog Jūsų darbai visi geri, kad ne visi pvz.mano skonio, bet aukšto lygio thumbup.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 27, 13:57)

Na, paskutinioji mano is sios serijos darbu.

Superinė wub.gif wub.gif wub.gif čia spausdintas paveiksliukas?
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 27, 16:18)
Vieną kartą klijavau paveiksliuka, spausdintą ant paprasto popieriaus, tai kol jį priklijavau, kol lyginau raukšleles, tai pabluko tas paveiksliukas unsure.gif

Manau, jei butum prieš klijavimą palakavus kelis kartus paveiksliuką, taip nenutiktų mirksiukas.gif
Atsakyti