Dėžutė su pasakų heroje - "Auksaplaukė"
[quote=Sielonešė,2012 11 26, 21:01]
Viskas labai grazu,nematyta,tobula. Tik niekaip nesuprantu,kaip taip imanoma atitaikyti dazu spalvas? Suprantu, kad reik daug idirbio ir igudziu, bet nesuprantu,kaip taip atitaikote spalvas,tonus,seselius. Gal kas galite paaiskinti?????
Viskas labai grazu,nematyta,tobula. Tik niekaip nesuprantu,kaip taip imanoma atitaikyti dazu spalvas? Suprantu, kad reik daug idirbio ir igudziu, bet nesuprantu,kaip taip atitaikote spalvas,tonus,seselius. Gal kas galite paaiskinti?????
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 26, 20:01)
gerai, kad sėdžiu, bučiau išgriūvus
šakės, kaip gražu NEREALIAI!!!
Labai graziai spalvos suderintos Grazu
Sieloneše, VAU...
Man patiko Sielonešės dėžutė. Kaip visada taip skoningai, saikingai, minimaliai, bet pasakiškai gražiai.
Džiugos darbuose įdėta daug darbo. Gražūs jie
Sobieska, pamenu vasarinius tavo burbulus. Ir šie tokie puošnūs... Faina
C_ataner, pažėrei darbų. Laikei užspaudus ane? Gražūs
Džiugos darbuose įdėta daug darbo. Gražūs jie
Sobieska, pamenu vasarinius tavo burbulus. Ir šie tokie puošnūs... Faina
C_ataner, pažėrei darbų. Laikei užspaudus ane? Gražūs
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 26, 20:01)
Ziauriai gerai jei galima as ir su ja dezute padarysiu, tik kitokio tipazo... mergytes mano issilyde prie ekranu
Prisiminimams...
QUOTE(Dinulyte @ 2012 11 26, 21:55)
Cia pacio paveiksliuko tokios spalvos...
Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 26, 23:54)
Prisiminimams...
Labai grazu
Primink prasau kaip tu tuos rombelius padarai, nes pamirsau...
Dėkoju visoms, labai malonu skaityti
Paveiksliukas klijuotas ant dėžutės viršaus. Visi šonai, vidus ir dugnas (kurio nesimato) yra pritapyti mano
Jei įdomu parodysiu dėžutes, kuriose visi šonai yra mano pritapyti
Paskutinėje nuotraukoje originalus paveikliukas priklijuotas per dangtelį ir priekinį šoną, visi kiti - mano pritapyti. Nesu lankiusi dailės mokyklos ir pan., esu savamokslė ir pastebiu, kad man trūksta elementarių žinių, apie šiltų, šaltų spalvų maišymus ir t.t., bet imu dažus, bandau ir žiūriu ar atitaikiau, ar ne.
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 27, 09:30)
Cia pacio paveiksliuko tokios spalvos...
Paveiksliukas klijuotas ant dėžutės viršaus. Visi šonai, vidus ir dugnas (kurio nesimato) yra pritapyti mano
Jei įdomu parodysiu dėžutes, kuriose visi šonai yra mano pritapyti
Paskutinėje nuotraukoje originalus paveikliukas priklijuotas per dangtelį ir priekinį šoną, visi kiti - mano pritapyti. Nesu lankiusi dailės mokyklos ir pan., esu savamokslė ir pastebiu, kad man trūksta elementarių žinių, apie šiltų, šaltų spalvų maišymus ir t.t., bet imu dažus, bandau ir žiūriu ar atitaikiau, ar ne.
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 27, 10:55)
wau
auksaplauke tai be zodziu
visai nesenai su vaikais ziurejom sita filma negaliu atsiziureti i jusu dezute
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 27, 12:55)
Tikrai atitaikai