Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Mamule13 @ 2012 11 21, 21:20)
"Perfetto"

4u.gif brangus malonumas smile.gif as Furnicolor firmos beicus perku, spalvos grazios, buteliai dideli, uztenka ilgam 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o galima cia ikelt savo pirma blyna ir tiesiog sulaukt patarimu ir kritikos? smile.gif Nes girtis as nenoriu tiesiog noriu patarimu ateiciai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Memo @ 2012 11 21, 23:10)
Sveikos, o galima cia ikelt savo pirma blyna ir tiesiog sulaukt patarimu ir kritikos? smile.gif Nes girtis as nenoriu tiesiog noriu patarimu ateiciai  drinks_cheers.gif

Drasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Memo @ 2012 11 21, 22:10)
Sveikos, o galima cia ikelt savo pirma blyna ir tiesiog sulaukt patarimu ir kritikos? smile.gif Nes girtis as nenoriu tiesiog noriu patarimu ateiciai  drinks_cheers.gif

Jei galėsiu, patarsiu wink.gif bent aš ax.gif
Atsakyti
Aciu labai. Negailekit kritikos smile.gif Jei netingit paspauskit ant nuorodos, nes labai jau mazas paveikslelis..

user posted image

Fotografavau buitiskas ant parketo, nes negalejau laukt ilgiau be komentaru blush2.gif
Esme, kad mano vyras - baldzius. Tempia man dezutes, zvakides ir pan namo, tai nusprendziau kad laikas pradet jas puost. Cia pirmas blynas. Dramblys palakavus pradejo man puslelem eit. Kodel taip? Dar kitas klausimas. Skaiciau kad lakuojama tol kol nesijaucia skirtumo tarp paveikslelio ir pagrindo, o kad ir kiek lakavau, jis man jauciasi.. Dramblys is dekupazinio popieriaus. Aciu smile.gif Ir kazkodel negaliu kitu foto patalpint.. gal is vienos ka eis matyt.. Rasiau visa litanija i dekupazo pradziamoksli bet nesulaukiau ats wink.gif

tiesiogine nuoroda:

http://www.part.lt/p...1eab826f423.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Memo: 21 lapkričio 2012 - 21:33
Memo pabusiu aš ta pirmaja ''ragana'' hihihi.gif
Man atrodo pūslės pasidarė arba dėl to, kad liko oro pūslelės po paveiksliuku arba nepakankamai gerai jis prilipo. Ar išmirkėte paveiksliuką vandenyje prieš klijuodama?
O tas ornamentas man asmeniškai nesiriša su nei su drambliu, nei su pačia dežute ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 21 lapkričio 2012 - 21:48
Mamule13, kokia nuostabi beico spalva! thumbup.gif

C'ataner rinkinukas labai mielas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 21, 23:48)
Memo pabusiu aš ta pirmaja ''ragana''  hihihi.gif
Man atrodo pūslės pasidarė arba dėl to, kad liko oro pūslelės po paveiksliuku arba nepakankamai gerai jis prilipo. Ar išmirkėte paveiksliuką vandenyje prieš klijuodama?
O tas ornamentas man asmeniškai nesiriša su nei su drambliu, nei su pačia dežute  ax.gif

Pritariu. Dekupazo popieriu butinai reikia mirkyti siltame vandenyje, paskui nusausinti tarp dvieju popieriniu rankslosciu, tada tepti klijais dezute, prideti drambli, paskui vel klijais ant virsaus tepti ir lyginti... Tada prilimpa gerai...
Man asmeniskai ornamentas irgi nepatinka, butu graziau jeigu apacia paliktumete nedekoruota, o dramblys butu ant dangcio 4u.gif
Jeigu butumete ismirkusi paveiksliuka vandenyje, jis nebutu toks issisokes, o butu labiau prigludes prie dezutes, tada lakuojant greiciau uzsimaskuoja pavirsiu skirtumas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 21 lapkričio 2012 - 22:55
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 21, 21:48)
Memo pabusiu aš ta pirmaja ''ragana''  hihihi.gif
O tas ornamentas man asmeniškai nesiriša su nei su drambliu, nei su pačia dežute  ax.gif

Nemirkiau.. iskirpau ir klijavau blush2.gif O del ornamenti, tai pirkau popieriaus laksta kur ir tie ornamentai buvo ir tas dramblys

QUOTE(AnAngel @ 2012 11 21, 22:39)
Pritariu. Dekupazo popieriu butinai reikia mirkyti siltame vandenyje, paskui nusausinti tarp dvieju popieriniu rankslosciu, tada tepti klijais dezute, prideti drambli, paskui vel klijais ant virsaus tepti ir lyginti... Tada prilimpa gerai...
Man asmeniskai ornamentas irgi nepatinka, butu graziau jeigu apacia paliktumete nedekoruota, o dramblys butu ant dangcio  4u.gif
Jeigu butumete ismirkusi paveiksliuka vandenyje, jis nebutu toks issisokes, o butu labiau prigludes prie dezutes, tada lakuojant greiciau uzsimaskuoja pavirsiu skirtumas. 4u.gif

Zinosiu, bet klausimas, tepti klijus ant paveikslelio? Kuom tai gelbsti?
Aciu beje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Memo @ 2012 11 22, 00:01)
Nemirkiau.. iskirpau ir klijavau  blush2.gif O del ornamenti, tai pirkau popieriaus laksta kur ir tie ornamentai buvo ir tas dramblys
Zinosiu, bet klausimas, tepti klijus ant paveikslelio? Kuom tai gelbsti?
Aciu beje smile.gif

Kad ornamentai buvo tam pačiam lape su drambliu, dar nereiškia, kad jie tinka wink.gif Klijai ant paveikslėlio tepami greičiausiai dėl to, kad prisigertų į jį ir dar geriau liptų. Be to pirštais glostant paveikslėlį su klijais lieka nedaug šansų, kad liks oro tarpeliai wink.gif
Kitas dalykas - lakavimas. Galima prilakuoti nors tūkstantį sluoksnių, nelygumas išliks jei nešveisit kas keli sluoksniai vis smulkesniu švitriniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 11 22, 00:51)
Galima prilakuoti nors tūkstantį sluoksnių, nelygumas išliks jei nešveisit kas keli sluoksniai vis smulkesniu švitriniu smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar karteli didelis aciu visoms, kas nepatingejo prirasyti tiek graziu zodziu mano pakaboms drinks_cheers.gif AnAngel, rug_gele, gintan, c_ataner, sobieska- aciu 4u.gif Jei ka praleidau ir nepaminejau, tai toms po 4u.gif

Žydraakė, klijai UHU plus, bet manau yra panasiu ir kitu pavadinimu. Naudoju ivairius klijus. Priklausomai nuo to, ka klijuoju, prie ko ir kt. naudoju skirtingus klijus.
O del tu pataskymu ir issiliejimo lakuojant, tai neisivaizduoju, kodel taip g.gif Vienintelis logiskas atsakymas, kad dazai nebuvo pakankamai isdziuve. Isdziuve akriliniai dazai nebijo lako ir lakuojant nesilieja.

c_ataner
, niu sakes, liux kaip grazu, visi be isimties vaikiski darbeliai tiesiog puikus thumbup.gif

Mamule13, beico spalva isties wub.gif labai dera prie motyvo spalvos, tik as gal buciau ir dezutes vidu beicavus. Man dabar kazkaip isore ir vidus nelabai dera.

rug_gele, suoliukas pavykes, net labai wub.gif tikrai patraukia zvilgsni 4u.gif

Dinulyte, satininis yra pusiau blizgus, turi blizgesio, bet jis ne toks ryskus kaip tepant blizgiu, na toks prigesintas blizgumas 4u.gif

Memo, del dekupazinio popieriaus teisybe, jis turi savo klijavimo specifika. Be to, tam kad pavirsius butu lygus reikia lakuoti-sveisti svitrine kempinele-lakuoti-sveisti ir t.t. Pritariu tam, kad dramblys geriau butu ant dangcio. O siaip tikrai giriu, pirmam kartui labai gerai 4u.gif P.S. pavydziu del vyro profesijos, jei dekupazas "uzkabins", labai pravers mirksiukas.gif
Atsakyti