[quote=c_ataner,2012 11 21, 17:22]
Kokia miela dezute ir remelis . O tie spalvoti taskiukai,tai cia su dazais pritaskuota ar kazkaip kitaip?
Kokia miela dezute ir remelis . O tie spalvoti taskiukai,tai cia su dazais pritaskuota ar kazkaip kitaip?
QUOTE(Dinulyte @ 2012 11 21, 16:54)
Ačiū
Taip, taškiukai padaryti mediniu pagaliuku, akriliniais dažais
C_ataner labai dailu ir grazu
AnAngel ačiukas
c_ataner jau kokia mielybe
cia is serveteliu tie meskuciai, pingviniukai?
Papildyta:
Rodau savo dezute
Papildyta:
Rodau savo dezute
QUOTE(Mamule13 @ 2012 11 21, 19:37)
Rodau savo dezute
tikrai labai idomi graziai spalvos parinktos
QUOTE(Mamule13 @ 2012 11 21, 18:37)
c_ataner jau kokia mielybe
Papildyta:
Rodau savo dezute
Papildyta:
Rodau savo dezute
Ačiū, čia spausdintas paveiksliukas
Tavo dėžutė man labai patiko, tvarkinga, spalvytės suderintos, tik dugne gal geriau būtų buvęs filcas
Ta rožinė spalva (pačios dėžutės) kas tai?
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 21, 19:42)
Ačiū, čia spausdintas paveiksliukas
Tavo dėžutė man labai patiko, tvarkinga, spalvytės suderintos, tik dugne gal geriau būtų buvęs filcas
beicas "vysnia", du kartus tepta. ejau pirkti rudo beico, bet negavau si imdama abejojau labai ar jis man patiks, bet tikrai nenusivyliau.... jau galvoju greitu metu isigyti ir kitu spalvyciu, labai patiko su juo dirbti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 11 21, 20:48)
beicas "vysnia", du kartus tepta. ejau pirkti rudo beico, bet negavau si imdama abejojau labai ar jis man patiks, bet tikrai nenusivyliau.... jau galvoju greitu metu isigyti ir kitu spalvyciu, labai patiko su juo dirbti
Kokios firmos beicas?
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 21, 20:13)
Kokios firmos beicas?
"Perfetto"
Papildyta:
C_ataner, AnAngel aciu pamirsau padekoti
Sakykit,kuom skiriasi Satininis lakas nuo blizgaus ar matinio? Lakavau 4 kartus su juo ir esmes nesuprantu