Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(L.M.A. @ 2012 11 20, 14:17)
Žydraakė, o as tavo nuotrauku gerbeja, sakes kaip graziai savo pakabas pateiki! wub.gif  wub.gif Apsvietimas idealus wub.gif
Sagutes klijuotos labai stipriais klijais, kurie maisomi is 2 komponentu ir paskui ilgai dziusta, bet sukimba "amziams" biggrin.gif
Katineliai, karvytes ir karpyti, ir plesyti, o paskui reikia atitaikyti spalvas ir sujungti piesini i visuma, pats piesinys padiktuoja, ka ir kur reikia pripiesti 4u.gif

Fotografuota kambaryje, kartais išsinešu į lauką, svarbiausia man dienos šviesa.

O kur galima įsigyti tų klijų? Tai ir juosteles priklijuoji būtent su jais?

Kažkada reikės ir man susikaupti papaišymams. Bet va noriu paklausti. Esu užklijavusi servetėlę, išdžiuvus pataškavau su akriliniais dažais, padžiovinau kokią valandą ir tuomet lakavau ir...man tie taškeliai pradėjo plaukti, na dažas ėmė lietis... doh.gif Tai va man rūpi, ant kokio pagrindo jūs pripaišynėjate? Juk būna jau naudoti klijai, o akriliniai dažai normaliai ant jų paišosi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 20 lapkričio 2012 - 13:56
Sobieska Ant židinio briaunos - be galo gražu, tie spalvų perėjimai.... wub.gif wub.gif

Kai dažot kempinėle, ar ji turi būti šlapia dažais ar nelabai, nes man labai dažnai dažai pasidengia taip kažkaip korėtai, o jei pabrauki - lieka dryžiai verysad.gif

L.M.A pakabos kaip visada 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 11 20, 15:23)
Aciu visoms uz grazius zodzius  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Anangel, man orchidejos ir graziau atrodo, tik va vienkomponencio itrukimu stambesniu norejosi, nesigavo... kaip padaryti stambesnius??? g.gif

Storiau tepti smile.gif
Pas mane neseniai taip gavosi, bet tepiau vienu sloksniu ir nepasakyciau, kad storiai:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū kiekvienai nepagailėjusiai komplimento mano vestuviniam rinkinukui smile.gif
Sobieska ''smulkmenėlė'' preciziškai padaryta, liuks.
L.M.A. pakabos tobulos, ypač ta su kojinėm, tokia kalėdinė, kalėdinė wub.gif
AnAngel rėmeliai labai dailūs, mano mėgiamos spalvytės balta, pilka, juoda... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 20, 20:34)

AnAngel rėmeliai labai dailūs, mano mėgiamos spalvytės balta, pilka, juoda... wub.gif

Aciukas 4u.gif Cia buvo uzsakymas vyro ir zmonos gimimo datos smile.gif
Atsakyti
dar pora vasara darytų komplektukų
...sesei...

user posted image

...ir broliukui...

user posted image

...ir pakabos jų Krikšto tėveliams ir mamytėms...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 20, 19:34)
L.M.A. pakabos tobulos, ypač ta su kojinėm, tokia kalėdinė, kalėdinė  wub.gif

Va,va...man irgi TA pačių pačiausia...jau tokia jauki wub.gif wub.gif

Noriu ir aš tuo pačiu padėkoti už mano darbams skirtą dėmesiuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...blyn, daug dirbu, mažai rašau, tačiau viską matau...smagu, kad leidžiat atsipūst su kavos puodeliu bežiūrint jūsų darbus.

Rug_gėlės
kėdutė wub.gif ...jau fonas koks fainas

Žydraakės
pakabą esu mačiusi dar šviežią kitur, bet malonu buvo prisimint, pamatyt ir čia. Pakaba žavi 4u.gif

Mamules13...trys balionėliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif labiausiai pritraukė žaliu motyvu lėkštelė

AnAngel...gražu tai, ką darai 4u.gif

O šešėliuoju tiek šlapia, tiek pusdrėgna, tiek sausa kempinėle, čia žiūrint kokį efektą noriu išgaut. Man pačiai niekada nesigauna taip pat, kartais , rezultatas net mane pačią nustebina, o norint tai pakartoti-nifiga-nesigauna biggrin.gif

WAU C_ ataner...labai, niu liabai liabai vaikiškai tyri daikteliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 20 lapkričio 2012 - 18:46
doh.gif dar grįžau...pamiršau parašyti, kad labai, labai patiko Žydraakės pakaba, 100% ruduo thumbup.gif
ir rug_gėlės suoliukas bei dėžutė taip pat labai patiko. Gražūs darbeliai 4u.gif 4u.gif
Sobieska ačiū už ''wau'' biggrin.gif
Atsakyti

C_ATANER aciū 4u.gif aš dažniausiai stengiuosiu lygiuotis prie jūsų darbelių, man jie labai dailūs,tvarkingi ir mano stililiaus todėl man labai gražūs, krikštadėžės labai mielos pakabėlės taip pat wub.gif

SOBIESKA jūsų įvertinimas man labai svarbus,ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 20 lapkričio 2012 - 19:34
QUOTE(rug_gele @ 2012 11 20, 20:29)
C_ATANER aciū  4u.gif aš dažniausiai stengiuosiu lygiuotis prie jūsų darbelių, man jie labai dailūs,tvarkingi ir mano stililiaus todėl man labai gražūs, krikštadėžės labai mielos pakabėlės taip pat wub.gif

Ačiū, nesijaučiu nusipelniusi tokio pagyrimo, tačiau neslėpsiu, man laaabai malonu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 20, 18:54)
Storiau tepti smile.gif
Pas mane neseniai taip gavosi, bet tepiau vienu sloksniu ir nepasakyciau, kad storiai:

o su kuo cia tepta, teptuku ar kempinele? as savaja lekste tiek vienkomponenti, tiek dazus kempinele tamponavau, gal tai turejo itakos smulkiems itrukimams?

QUOTE(sobieska @ 2012 11 20, 19:44)

Mamules13...trys balionėliai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  labiausiai pritraukė žaliu motyvu lėkštelė

pamatytumet mano sypsena, kai perskaiciau si komentara biggrin.gif aciu, aciu, aciu man tai labai svarbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 11 20, 22:18)
o su kuo cia tepta, teptuku ar kempinele? as savaja lekste tiek vienkomponenti, tiek dazus kempinele tamponavau, gal tai turejo itakos smulkiems itrukimams?
pamatytumet mano sypsena, kai perskaiciau si komentara  biggrin.gif aciu, aciu, aciu man tai labai svarbu  4u.gif

Laka tepu teptuku, o dazus ant virsaus ir pirmo karto uztapsnoju su kempinele, nes patapsnojus keleta kartu per viena viena su kempinele buna, kad atsoka lakas kartu su dazais nuo pirmojo dazu sluoksnio... verysad.gif
Atsakyti