QUOTE(L.M.A. @ 2012 11 20, 14:17)
Žydraakė, o as tavo nuotrauku gerbeja, sakes kaip graziai savo pakabas pateiki! Apsvietimas idealus
Sagutes klijuotos labai stipriais klijais, kurie maisomi is 2 komponentu ir paskui ilgai dziusta, bet sukimba "amziams"
Katineliai, karvytes ir karpyti, ir plesyti, o paskui reikia atitaikyti spalvas ir sujungti piesini i visuma, pats piesinys padiktuoja, ka ir kur reikia pripiesti
Sagutes klijuotos labai stipriais klijais, kurie maisomi is 2 komponentu ir paskui ilgai dziusta, bet sukimba "amziams"
Katineliai, karvytes ir karpyti, ir plesyti, o paskui reikia atitaikyti spalvas ir sujungti piesini i visuma, pats piesinys padiktuoja, ka ir kur reikia pripiesti
Fotografuota kambaryje, kartais išsinešu į lauką, svarbiausia man dienos šviesa.
O kur galima įsigyti tų klijų? Tai ir juosteles priklijuoji būtent su jais?
Kažkada reikės ir man susikaupti papaišymams. Bet va noriu paklausti. Esu užklijavusi servetėlę, išdžiuvus pataškavau su akriliniais dažais, padžiovinau kokią valandą ir tuomet lakavau ir...man tie taškeliai pradėjo plaukti, na dažas ėmė lietis... Tai va man rūpi, ant kokio pagrindo jūs pripaišynėjate? Juk būna jau naudoti klijai, o akriliniai dažai normaliai ant jų paišosi?