L.M.A. labai dailios pakabeles
noriu paklausti kaip taip dailiai ant paskutiniu pakabeliu tos virveles pritvirtintos nieko nematau nei sujungimo nei pridurimo
C_ataner, puiki zaisladeze taip pat ir vestuvinis komplektelis patiko
Sobieska, dezute "ant zidinio briaunos" tokia lengvute, svelni, niu net nezinau kokiais zodziais cia apibudint bet miela sirdziai tokia , taip pat ir paskutinioji patiko matosi, kad esi puiki meistre
o Lauritos pakabos, tai super, spalvingos, linksmos, bus puiki dovana kazkam
Sobieska, dezute "ant zidinio briaunos" tokia lengvute, svelni, niu net nezinau kokiais zodziais cia apibudint bet miela sirdziai tokia , taip pat ir paskutinioji patiko matosi, kad esi puiki meistre
o Lauritos pakabos, tai super, spalvingos, linksmos, bus puiki dovana kazkam
labas merginos
klausimas toms kurios dalyvauja kaleinem akcijoj Santariskiu onko ligoniukams.
Pameciau adresa kur reikia pristatyti savo darbelius vaikams
gal galit priminti ?
klausimas toms kurios dalyvauja kaleinem akcijoj Santariskiu onko ligoniukams.
Pameciau adresa kur reikia pristatyti savo darbelius vaikams
gal galit priminti ?
QUOTE(zydrem @ 2012 11 19, 19:51)
L.M.A. labai dailios pakabeles
noriu paklausti kaip taip dailiai ant paskutiniu pakabeliu tos virveles pritvirtintos nieko nematau nei sujungimo nei pridurimo
aciu
tiesiog klijuodama formavau kaspineli, po to apsukau juosteles is vientisu virveliu, ju nekarpydama.
QUOTE(Mamule13 @ 2012 11 19, 20:27)
dekui
Rodausi su savo pirmaisiais bandymais atvirkstinio dekupazo
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 19, 13:13)
Man atrodo šito komplektuko dar nerodžiau (vestuvinė dovana).
Dailiai
QUOTE(L.M.A. @ 2012 11 19, 18:12)
Užsakymas - kaledines dovaneles vaikams[/i]
Aš tavųjų pakabų gerbėja
Su sagutėm labai smagi. Kaip pritvirtinai sagutes, super glue?
Kur su katinėliais, karvyte - turiu tokią servetėlę, bet nesumąstau, kaip vientisa ją užklijuoti. Čia iškarpyta/išplėšyta, o paskui pripaišyta? Tuomet lenkiu galvą už pripaišymus, kaip taip jausti tuos pripaišymus
O čia maniškė, nerodžiau berods:
Baigiau savo projektėlį "Metų laikai mano spintoj" Čia paskutinė pakaba ruduo.
L.M.A Pakabeles vaikuciams kokios dailios
MAMULE13 lėkšte su rože šauniai gavosi
ŽYDRAAKE pakabele su šermukšniais
MAMULE13 lėkšte su rože šauniai gavosi
ŽYDRAAKE pakabele su šermukšniais
Visos be isimties pakabeles labai saunios!
Atvirkstinis dekupazas irgi visai nieko, bet man orchidejos graziau ziurisi...
Atvirkstinis dekupazas irgi visai nieko, bet man orchidejos graziau ziurisi...
QUOTE(Mamule13 @ 2012 11 20, 00:30)
Rodausi su savo pirmaisiais bandymais atvirkstinio dekupazo
Taip graziai atrodo antra gelele
Turbut labai sunku sitaip dekupazuoti ...
Žydraakė, o as tavo nuotrauku gerbeja, sakes kaip graziai savo pakabas pateiki! Apsvietimas idealus
Sagutes klijuotos labai stipriais klijais, kurie maisomi is 2 komponentu ir paskui ilgai dziusta, bet sukimba "amziams"
Katineliai, karvytes ir karpyti, ir plesyti, o paskui reikia atitaikyti spalvas ir sujungti piesini i visuma, pats piesinys padiktuoja, ka ir kur reikia pripiesti Jau esu dariusi viena pakabele siuo motyvu:
rug_gele aciu
Aciu visoms uz grazius zodzius
Anangel, man orchidejos ir graziau atrodo, tik va vienkomponencio itrukimu stambesniu norejosi, nesigavo... kaip padaryti stambesnius???
Anangel, man orchidejos ir graziau atrodo, tik va vienkomponencio itrukimu stambesniu norejosi, nesigavo... kaip padaryti stambesnius???