Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(c_ataner @ 2012 11 16, 09:41)
Pagaliau ir savo mažylei kažką padariau  ax.gif
Žaislų dėžė ''MI'' (taip ji vadina meškius)  biggrin.gif
aha, vyras...vis leidžia man išsidirbinėti  hihihi.gif
Ačiū  4u.gif

Deze gavosi labai zaisminga wub.gif
Pagarba vyrui thumbup.gif . Kaip faina, kad antroji puse prisideda prie tokiu darbu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 16, 15:32)
Daiktadėžė bigsmile.gif Tie šešėliai po raidėmis, ir patrynimai, pati daiktadėžė su tais ratukais - atrodo super  thumbup.gif

Ačiū, Sielonešė. Man tavo įvertinimas daug reiškia ax.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 11 16, 16:32)
C_ataner, smagi MI dėžė thumbup.gif ...aš kažkodėl ją matau sąstate su dar keliomis panašios pakraipos dėžėmis...ale žaidimų traukinukas smile.gif

Ačiū 4u.gif kaži, gal kada teks padidinti sąstatą hihihi.gif

QUOTE(akwariuma @ 2012 11 16, 18:08)
labai fainute vaikiska deze wub.gif .o kur galima tokiu gauti?

Ačiū smile.gif šitą dėžę gamino mano vyras, taip kad nelabai kur identiškų gautumet blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif kokia deze thumbup.gif
Atsakyti
c_ataner, kokia fainuoliska deze 4u.gif Super

Ir apyranke tokia elegantiska.. 4u.gif
Atsakyti
Ant židinio briaunos...

user posted image

Daugiau ČIA
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 11 17, 18:28)
Ant židinio briaunos...

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 11 17, 21:28)
Ant židinio briaunos...

Labai grazu, cia gal purskiamus dazus apacioje naudojai? 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, grazu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Naudoti paprasčiausi akriliniai dažai 4u.gif ...o purškiami tai turbūt būna tik sintetiniai ar mano žinios šitoj srity pasenusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 11 17, 22:07)
Ačiū labai... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Naudoti paprasčiausi akriliniai dažai 4u.gif ...o purškiami tai turbūt būna tik sintetiniai ar mano žinios šitoj srity pasenusios smile.gif

Gražutė dėžutė wink.gif
Akriliniai būna ir purškiami. Pirkau kažkada Ermitaže. Smagu su jais dirbti, tik kad greit išsipurškia doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 11 17, 22:10)
Smagu su jais dirbti, tik kad greit išsipurškia  doh.gif  doh.gif

Man neteko su tokiais susidurt, net neįsivaizduoju, kaip su jais dirbama...gal kokį savo darbuką atliktą su tomis priemonėmis galit įmest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 11 17, 23:22)
Man neteko su tokiais susidurt, net neįsivaizduoju, kaip su jais dirbama...gal kokį savo darbuką atliktą su tomis priemonėmis galit įmest 4u.gif

Pakabas dariau, krikštadėžę purškiau. Aš baltus turėjau, tai jie gi pagrindui suėjo. Man patiko, kad jais išpurškus praktiškai nebereikia šlifuoti. Tai kaip ir susitaupo laiko. Tik jie ilgiau džiūsta. Bet vistiek, baisiai patogu wink.gif Dabar neperku, "lauko" sezonas baigėsi.
Atsakyti