sobieska labai labai grazi dezute svelni, miela... super..
Gražios abi paskutiniosios dėžutės.
Kreipiuosi čia - gal kas turit užsilikusią servetėlę su tinkamu motyvu dekoruot daiktadėžę BERNIUKUI? Na, kad nebūtų per daug vaikiška...
Kreipiuosi čia - gal kas turit užsilikusią servetėlę su tinkamu motyvu dekoruot daiktadėžę BERNIUKUI? Na, kad nebūtų per daug vaikiška...
QUOTE(Perfect @ 2012 11 15, 14:03)
Gražios abi paskutiniosios dėžutės.
Turiu "Ratus"
Sobieskos šepečiai tikri vaikiški
AnAngel, simpatiška dėžutė, man ypač patiko šonai
Et, RATUS aš irgi turiu... Ačiū, Vasare.
Papildyta:
O man An Angel dėželės viršus be galo patiko.
Papildyta:
O man An Angel dėželės viršus be galo patiko.
QUOTE(VasareV @ 2012 11 15, 15:07)
Aciu
QUOTE(VasareV @ 2012 11 15, 15:07)
Aciu
Turiu Me to You meskena, toki:
C ataner, Leja, AnAngel, VasareV...džiugu skaityt
AnAngel, jei dar ne vėlu, šiek tiek sušvelnink baltos spalvos kantą su rožine spalvyte...gan aiškus perėjimas ...graži kompozicija
AnAngel, jei dar ne vėlu, šiek tiek sušvelnink baltos spalvos kantą su rožine spalvyte...gan aiškus perėjimas ...graži kompozicija
QUOTE(sobieska @ 2012 11 15, 17:53)
C ataner, Leja, AnAngel, VasareV...džiugu skaityt
sobieska, cia gal fotkei taip matosi is tikruju ji visa rozine
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 15, 17:15)
sobieska, cia gal fotkei taip matosi is tikruju ji visa rozine
net grizau paziuret, po Sobieskos posto...galvoju, kaip ten jos iziuri tokius pustonius? Kur ten kanta pataisyt reikia? Bet aciu Dievui, dar matau gerai
daili dezute AnAngel, tik as gal vietoje tos rozytes/rankeneles ka kita galvociau, saldokai atrodo (tikiuosi nesupyksi)
Kiek gražių vaikiškų darbų VasareV, sobieska, AnAngel
Rodau ir aš savo dėžutę "Namų deivė"
QUOTE(c_ataner @ 2012 11 15, 18:30)
net grizau paziuret, po Sobieskos posto...galvoju, kaip ten jos iziuri tokius pustonius? Kur ten kanta pataisyt reikia? Bet aciu Dievui, dar matau gerai
daili dezute AnAngel, tik as gal vietoje tos rozytes/rankeneles ka kita galvociau, saldokai atrodo (tikiuosi nesupyksi)
Tai visa dezute man asmeniskai kaip tortas, bet tokios pageidavo....
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 15, 17:00)
labai labai
turiu klausimuka gal kuri patarsit kaip ta filca klijuoti,iskirpti atskirai dugna ir atskirai sonus
Sobieska, AnAngel labai grazu
Suzavejo ....
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 15, 15:00)
Suzavejo ....