Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(mildusiukas007 @ 2012 11 08, 17:08)
gal kas zino, kur rasti shema tokios kepurytes? Aciu smile.gif

Mieloji, paieskok cia temos "kepuryte-salmas" wink.gif yra visa tema apie sias kepureles wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Įsiveržiu čia su tokiu klausimu... Ar būna kažkokia galvos apimčių dydžių lentelė?

Ačiū, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2012 10 29, 15:58)
gal pagelbes smile.gif

user posted image

QUOTE(*Liepa18* @ 2012 11 09, 10:55)
Sveikos,

Įsiveržiu čia su tokiu klausimu... Ar būna kažkokia galvos apimčių dydžių lentelė?

Ačiū, jei kas atsakys 4u.gif

Prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 08, 16:09)
labuka,
Prisireikė man nykštuko kepurytės, štai tokios:

Ir noriu paklausti geriau išmanančių rolleyes.gif Jeigu megsiu 4 virbalais (tiesiog nenoriu siūlės kepurėje), ar įmanoma man taip gražiai palaipsniui siaurėjančiai numegzti? Sumezginėti akis reiktų ant visų keturių virbalų, ar tik ant dviejų g.gif
Dėkui 4u.gif

Zinoma,imanoma smile.gif sumezginekit ant visu 4 virbalu kaip normaliai kepurei,bet daug leciau siaurinkit mirksiukas.gif
QUOTE(kristinalm @ 2012 11 08, 20:55)
Žydraake, labai faina kepurytė 4u.gif

Pasirodau su sugadinta kepure, išploviau ir man baltą spalvą nudažė, net rankas pakirto kai pamačiau doh.gif , Sakykit gal galima kaip pataisyti g.gif
Niekaip negalėjau žmoniškai nufotografuoti doh.gif

Deja,nieko cia nepakeisi.Gal is Merino Gold mezgei?jie dazo.

Atsakyti
Mezgiau iš begonijos, bet nusidažė tik gėlę, jaučiu reiks permegzti į kitą kažką.
Atsakyti
Begonija dažo doh.gif mano baltas nėrinukas su raudonu krašteliu tapo ružavu nėrinuku su raudonu krašteliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 11 09, 11:40)
Begonija dažo  doh.gif mano baltas nėrinukas su raudonu krašteliu tapo ružavu nėrinuku su raudonu krašteliu  doh.gif

Bet kaip abigna pasidarė, bet mankietukas tai nieko, tik gėlė daugiau nukentėjo.
Atsakyti
Aš jau kelintą kartą pasižiūriu ir jau šį kartą neiškentusi pasakysiu, kad čia taip dažnai įkeliama kepuryčių dydžių lentelė, bent jau mano akimis žiūrint yra visiška nesąmonė schmoll.gif
tos, kurios įdedat šią lentelę, ar tikrai ją vadovaujatės g.gif
pastebėjau, kad net to paties amžiaus vaikučių galvytės skiriasi. cm skaičiukai gali plius minus svyruoti, bet šioje lentelėje pateikti cm. man nesuprantami blink.gif
kaip pvz. parašyta, kad trimečiui vaikui, viršugalvio skersmeniui reikia 13,5 cm. tai yra visiška nesąmonė, (per mažai) bent jau aš tokio vaikučio dar nebuvau sutikusi, o gal aš ne taip suprantu, ką čia turi omeny rašydami viršugalvios skersmuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2012 11 09, 11:05)
Bet kaip abigna pasidarė, bet mankietukas tai nieko, tik gėlė daugiau nukentėjo.

pastebejau kad daznokai butent raudoni siuliukai dazo unsure.gif
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 11 09, 12:08)
Aš jau kelintą kartą pasižiūriu ir jau šį kartą neiškentusi pasakysiu, kad čia taip dažnai įkeliama kepuryčių dydžių lentelė, bent jau mano akimis žiūrint yra visiška nesąmonė schmoll.gif
suprantu, ką čia turi omeny rašydami viršugalvios skersmuo g.gif

drinks_cheers.gif jei vadovautis tomis lentelemis tai mano 6,5 merginai turetu buti nedaugiau kaip 3 metai lotuliukas.gif
o tas virsugalvio skersmuo is vis pievos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 09 lapkričio 2012 - 12:17
QUOTE(kristinalm @ 2012 11 09, 11:05)

o geles neina nuardyti ir isbalinus atgal uzsiuti? g.gif
Atsakyti
Prodysiu dvi savo megztas kepurytes broliukams.Siūlai tie patys abiem, tik viena naktį fotkinta. Pilkosios kepurėlės tikroji spalva
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
atnešu parodyti savo kempiniuko
user posted image
Atsakyti