Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(domelala @ 2012 11 07, 21:53)
radau kepurytes ideja, kuri labai patiko, tat dalinuosi

o kokio aiškesnio aprašymo nėra? arba bent rašto schemos?
Atsakyti
Rastelis surasytas "eilerasciu" biggrin.gif bet megzt pagal angliska aprasyma baisu tik pirma karta.Svarbu issiversti trumpinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2012 11 07, 17:47)
Nius ir mes pasirodom

labai graziai suderintos spalvos wub.gif

QUOTE(domelala @ 2012 11 07, 20:53)
radau kepurytes ideja, kuri labai patiko, tat dalinuosi

ir kodel nemoku virbalais g.gif biggrin.gif labai grazi wub.gif

rudas komplektas, ir pirma karta nertos pirstines smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 11 08, 09:21)

rudas komplektas, ir pirma karta nertos pirstines  smile.gif

man ir virbalai ne draugai nors paprastus rasciukus mezgu, bet ten tie virbalai su laidais tai man ne schmoll.gif nezinau ka su jais daryt biggrin.gif

kaip visada mielas komplektukas mane domina pirstines, nes ketinu nunerti pabaigus kepuriuka. Saskykit pagal kazkokia schema neret ar ir praktikos igudziu ir fantazijos g.gif

dar labai neieskojau pirstiniu schemos, o ypac nertu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2012 11 08, 10:26)

kaip visada mielas komplektukas mane domina pirstines, nes ketinu nunerti pabaigus kepuriuka. Saskykit pagal kazkokia schema neret ar ir praktikos igudziu ir fantazijos g.gif

dar labai neieskojau pirstiniu schemos, o ypac nertu blush2.gif

youtube padejo smile.gif
as neriau nuo apacios 4u.gif

http://www.youtube.c...
Atsakyti
Natuliona wub.gif

Deimantine Saule, liuks išėjo thumbup.gif Kada Jūs miegat blink.gif biggrin.gif

O man toks periodas kada nėrimas nebeteikia malonumo unsure.gif nežinau, galbūt po vasaros toks periodas, bet nekyla rankos nors pasiusk doh.gif Nepriverčiu savęs doh.gif o daryt atžagaria ranka nenoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 11 08, 09:38)
youtube padejo  smile.gif
as neriau nuo apacios  4u.gif

http://www.youtube.c...

aciu labai, palengvinot man uzduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2012 11 08, 11:45)

Deimantine Saule, liuks išėjo  thumbup.gif Kada Jūs miegat  blink.gif  biggrin.gif

miegu naktimis biggrin.gif pamiegot man šventas reikalas. jei nemiegočiau, daugiau nunerčiau. Tad ir užsakymų apsiimu tik tiek, kad nereiktų per galvą verstis. Kol namie auginu dukrytę, tai ir to laiko kada paimt vąšelį į rankas daugiau atrandu. Tiksliau aš benerdama atsipalaiduoju, pailsiu nuo visų rūpesčių, todėl, vos tik atradusi laisvą minutę, kai dukrytės užsižaidžia, tai, kad ir penkiom minutėm stengiuosi į rankas paimti vąšelį. Pas mane kiekvienam kampe po pradėtą rankdarbį guli, kai tik dukrytės dėmesio nereikalauja, tai apsidairiusi pačiumpu artimiausiai gulintį darbelį ir panarplioju. Atrodo specialiai tam laiko neskiriu, bet darbai taip ir gimsta.
Atsakyti
Gražūs visų darbeliai thumbup.gif

Turiu tokias nertų pirštinių schemas. Gal kam tiks smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2012 11 02, 16:08)
Komplektėlis
user posted image

gal kas zino, kur rasti shema tokios kepurytes? Aciu smile.gif
Atsakyti
labuka,
Prisireikė man nykštuko kepurytės, štai tokios:
user posted image
Ir noriu paklausti geriau išmanančių rolleyes.gif Jeigu megsiu 4 virbalais (tiesiog nenoriu siūlės kepurėje), ar įmanoma man taip gražiai palaipsniui siaurėjančiai numegzti? Sumezginėti akis reiktų ant visų keturių virbalų, ar tik ant dviejų g.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Žydraake, labai faina kepurytė 4u.gif

Pasirodau su sugadinta kepure, išploviau ir man baltą spalvą nudažė, net rankas pakirto kai pamačiau doh.gif , Sakykit gal galima kaip pataisyti g.gif
Niekaip negalėjau žmoniškai nufotografuoti doh.gif
user posted image

Atsakyti