QUOTE(MRSA @ 2012 11 02, 20:39)
Laba
as su klausimu pas jus. Gal kuri esat nerus baktusa? Maciau schemose ideta megzta baktusa, bet as neriu kepuryte tai norisi ir nerto baktuso. Kaip manot jei tuo principu nersiu zemais stulpeliais gausis tas pats kaip megztas ar ne Ta prasme jei pradesiu nuo 4 pyneles kilpu ir vis po viena aki pridesiu o po to ipusejus nuimsiu po viena. Aciu tam kas galetu pagelbet Ir dar jei nerciau stulpeliu su uzmetimu tai gal labai ilgas ir didelis gausis? Kaip patartumet?
as su klausimu pas jus. Gal kuri esat nerus baktusa? Maciau schemose ideta megzta baktusa, bet as neriu kepuryte tai norisi ir nerto baktuso. Kaip manot jei tuo principu nersiu zemais stulpeliais gausis tas pats kaip megztas ar ne Ta prasme jei pradesiu nuo 4 pyneles kilpu ir vis po viena aki pridesiu o po to ipusejus nuimsiu po viena. Aciu tam kas galetu pagelbet Ir dar jei nerciau stulpeliu su uzmetimu tai gal labai ilgas ir didelis gausis? Kaip patartumet?
Aš kiek žiūrėjau schemos neradau, tad varau iš galvos kur ta schema, gal nesąmonių pridarius
QUOTE(natuliona @ 2012 11 03, 16:24)
sitas koks mielas, siltas
faina
koks ryskumas kas per siulai?
mano Erikos spalvingas komplektukas
faina
koks ryskumas kas per siulai?
mano Erikos spalvingas komplektukas
Waaaau žiauriai fainas
Pamokinkit mane kaip gražiai bumbulą didelį padaryti Nu blyn, nemoku
nėriau tą kepurę kur su saga susisega. esmė gavosi, bet siūlai per kieti, tai galvoju ardyti Nors vaikis neleidžia, į mokyklą šiandien išėjo, bet man kvailai žiūrisi