Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 02 04, 16:14)
Bent jau aš tai perku parduotuvėje ,,Midara" Savanorių pr. 49 (ten dažnai ir akcijų būna)
arba dar didelis pasirinkimas yra Halės turguje

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2013 02 04, 15:17)
Dar vienas kepuriukas, dabar jau mazajam suneliui:)
]

Labai graži kepuraitė mirksiukas.gif
Atsakyti
lb grazios kepurytes smile.gif
aislu, o is kokiu siuliuku kepuryte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 02 04, 21:41)
lb grazios kepurytes smile.gif
aislu, o is kokiu siuliuku kepuryte? smile.gif

Aciu 4u.gif
Siulai Begonija
Atsakyti
auksarankes, stebiu jusu darbus, jei nuostabus.
gal kas turit 6 m. merginai kokia atliekama grazia kepuryte, noriu padovanoti. jos reiktu iki vasario galo.
jei kas turit gal ka pasiulysit i az
is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 11 17, 16:18)
cia mano klonas

user posted image

user posted image

Sveiki, gal galit sito grozio ir kepures ir salikelio rasteli paaiskinti?
Be galo grazus.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 02 04, 11:57)
Pirmą kartą mezgiau kepurę, įkeliu Jūsų teismui  ax.gif

puiki thumbup.gif

QUOTE(loretam @ 2013 02 05, 20:33)
Sveiki, gal galit sito grozio ir kepures ir salikelio rasteli paaiskinti?
Be galo grazus.... smile.gif

salikas nertas isilgai, 6 zemi stulpeliai, 5 kilputes ir t.t. smile.gif paprasta biggrin.gif

kepuryte nerta kaitaliojant eiles: eile su uzmetimu, eile zamais stulpeliais. Tik siula reikia kabinti uz antros sieneles, tokiu budu gaunasi tos linijos. O paskui siuvinejat spalvotais siulais, kabindami uz tu liniju.
Atsakyti
sveikos mezgejėlės, noriu jūsų visų pasiklausti,tiksliau tų kurios nėrė tas kepuraites su atnara, ar kuri nors nėrėt kepuraitę nuo viršugalvio,o paskui iš kart ta atnarą, nes aš taip pabandžiau, bet man kažkaip negražiai priglunda prie vaiko gavos(kaktos), nes ta atnara tempiasi...gal kam teko nerti taip? ar visos neriat pirmiausia atnarą,paskui kepurę ir galiausiai sujungiate? ačiū visoms atsakiusioms
Atsakyti
QUOTE(irmucė @ 2013 02 07, 18:42)
sveikos mezgejėlės, noriu jūsų visų pasiklausti,tiksliau tų kurios nėrė tas kepuraites su atnara, ar kuri nors  nėrėt kepuraitę nuo viršugalvio,o paskui iš kart ta atnarą, nes aš taip pabandžiau, bet man kažkaip negražiai priglunda prie vaiko gavos(kaktos), nes ta atnara tempiasi...gal kam teko nerti taip? ar visos neriat pirmiausia atnarą,paskui kepurę ir  galiausiai sujungiate? ačiū visoms atsakiusioms

as neriau sitas abi taip, jokiu problemu nebuvo g.gif
tik pirma isstudijavau yotube pamokeles, desintis kartu ziurejau i kuria puse apsuka, i kuria vieta duria ir t.t.

http://public.fotki....aulelelija.html

http://public.fotki....eta-lelija.html
Atsakyti
QUOTE(irmucė @ 2013 02 07, 19:42)
sveikos mezgejėlės, noriu jūsų visų pasiklausti,......

Man asmeniškai kaip tik tas būdas, kai kepurė neriama nuo viršaus žymiai patogesnis ir paprastesnis. Ir viskas gražiai priglunda... mirksiukas.gif

QUOTE(natuliona @ 2013 02 07, 19:50)
as neriau sitas abi taip, jokiu problemu nebuvo  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ! 4u.gif As siame forume naujoke, taciau susiduriau su problema verysad.gif Neriu savo maziukei kepuryte, ir atrodo viska darau gerai, taciau labai negraziai atrodo kepurytes galas, tai yra pats sujungimas...Idomu ka as darau blogai? Akiu skaicius visada vienodas, o juosta sujungimo visada nukrypsta i sonus... Kiek ziuriu kitas kepurytes visos fotkintos tik priekiu, ir va negaliu suzinoti kaip visa tai atrodo pas kitus... Gal galetu kas ideti man kokia nuotraukyte kaip atrodo kepuryte is nugaros? Nes as vis neriu, ardau, bandau vis skirtingus variantus...tikiuosi pagelbesite, ir patarsite ka darau ne taip...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratevln @ 2013 02 07, 19:25)
Sveikos merginos !  4u.gif  As siame forume naujoke, taciau susiduriau su problema  verysad.gif  Neriu savo maziukei kepuryte, ir atrodo viska darau gerai, taciau labai negraziai atrodo kepurytes galas, tai yra pats sujungimas...Idomu ka as darau blogai? Akiu skaicius visada vienodas, o juosta sujungimo visada nukrypsta i sonus... Kiek ziuriu kitas kepurytes visos fotkintos tik priekiu, ir va negaliu suzinoti kaip visa tai atrodo pas kitus... Gal galetu kas ideti man kokia nuotraukyte kaip atrodo kepuryte is nugaros? Nes as vis neriu, ardau, bandau vis skirtingus variantus...tikiuosi pagelbesite, ir patarsite ka darau ne taip...... 4u.gif

jei krypsta i sona tai blogai jungiat rolleyes.gif yotube tikrai yra vaizdu kaip teisingai ta sujungima padaryti mirksiukas.gif
sita paziurekit gal bus aiskiau

http://www.youtube.c...ature=endscreen
Atsakyti