Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Biškis @ 2013 02 01, 10:51)
o as apie vasarines jau mastau  biggrin.gif  doh.gif

Galvoju megzti vasarine kepuryte is medvilniniu siuliuku naujagimiui  g.gif Gal kuri bandet? Visos dauguma nertos, o va kazin kaip is tokiu siulu mezgasi ir nesiojasi kepures, ir dar tokiam mazuliukui  unsure.gif

nelabai megstu virbalus, o is plonyciu siulu su plonyciais virbalais man bustu uzsiknisimas. Ilgas ir nuobodus darbas, nes kiek mezgi tai vaizdas kad vis ant vietos lotuliukas.gif

kol kas neriu kriksto rubelius savo vaikams, bet vis dairausi kepures kokios bernuzeliui. Mergai tai berete meginsiu nerti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 02 01, 12:51)
o as apie vasarines jau mastau  biggrin.gif  doh.gif

Galvoju megzti vasarine kepuryte is medvilniniu siuliuku naujagimiui  g.gif Gal kuri bandet? Visos dauguma nertos, o va kazin kaip is tokiu siulu mezgasi ir nesiojasi kepures, ir dar tokiam mazuliukui  unsure.gif

aš mezgiau iš medvilninių, tik pavasarinę naujagimiui, tai visai nieko atrodo, kaip nešiojasi nežinau, nes tai buvo dovana, bet kiek saviškei esu mezgusi medvilninių, tai nešiojasi puikiai smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite aiškią schemutę ar paaiškinimą, kaip megzti va tokio tipo kepurytę naujagimiui.
user posted image
Aš esu seniau išbandžiusi pagal Lace tą kepurytę kur vien ripsu mezgama, o paskui susiūnama, (dėkui Lacei už išsamų paaiškinimą, kepurytė thumbup.gif gavosi) bet va dabar pamąsčiau, kad ant dienų draugė turi leliuko susilaukti, tai visai norėčiau šį modeliuką pabandyti, tik, kad nežinau nuo ko pradėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 02 01, 16:20)
Gal kas turite aiškią schemutę ar paaiškinimą, kaip megzti va tokio tipo kepurytę naujagimiui.

parašyk man į AŽ savo el pašto adresiuką, atsiųsiu, turiu kompe su aprašymu visu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 02 01, 13:32)
aš mezgiau iš medvilninių, tik pavasarinę naujagimiui, tai visai nieko atrodo, kaip nešiojasi nežinau, nes tai buvo dovana, bet kiek saviškei esu mezgusi medvilninių, tai nešiojasi puikiai smile.gif

o kokio modelio? kazkaip man sunku butent medvilninei modeliuka issirinkti g.gif

Deimantine saule
, o perziurejai schemu tema? ten tikrai yra panasus modelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 01 vasario 2013 - 16:35
Dėkui viola78, 4u.gif
Dėkui Biškis, 4u.gif

o aš štai tokį pavasarinį komplektuką nunarpliojau
user posted image

ir va dar tokią kepurytę, prie kurios, neriamas ir šalikėlis
user posted image
Atsakyti
Nykstuko kepuriukas suneliu...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2013 02 01, 21:14)

Koks grazus vaikas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 02 01, 20:10)
Dėkui viola78, 4u.gif
Dėkui Biškis,  4u.gif

o aš štai tokį pavasarinį komplektuką nunarpliojau

ir va dar tokią kepurytę, prie kurios, neriamas ir šalikėlis

Labai gražu thumbup.gif , o kaip laikosi skrybėlaitės krašteliai: jie krakmolyti ar kaip spec nunerti?
Atsakyti
QUOTE(Arasta77 @ 2013 02 01, 22:28)
Labai gražu  thumbup.gif , o kaip laikosi skrybėlaitės krašteliai: jie krakmolyti ar kaip spec nunerti?

nieko spec biggrin.gif tiesiog mažesnio Nr. vąšelį naudojau, kad standesnis kraštelis būtų
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2013 02 01, 20:14)

Tikras nykštukas su šia kepuraite. Ji gal dar ir į šaliką pavirsta?
Atsakyti
QUOTE(domelala @ 2013 01 31, 14:20)
user posted image
kaip mezgasi sis salikelis, kad taip graziai prie kaklo priglustu?
gal kas turite kokiu patarimu?

Sutrumpintomis eilėmis. Bandant be tikslios schemos bijau, kad tektų ne kartą paardyti.
Atsakyti