Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Nikte, gal pamasuliuka tada i vidu dedat? Noriu dukriukui berete nunerti vat ir mastau ar viengubo siulo uzteks g.gif

QUOTE(rosssi @ 2013 01 27, 09:41)
Išbandžiau ir aš forumo favoritinį šalikėlį ir berėtę  smile.gif

oij koks grozis bigsmile.gif saunus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosssi @ 2013 01 27, 11:41)

Labai dailu wub.gif thumbup.gif Gėlytės superinės
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 01 26, 12:42)
g.gif  o sakykit pavasarines is viengubo begonijos siuliuko neriat ar dvigubo g.gif Pabandziau vienguba, bet kad man tokia plonulyte atrodo ji gausis. Kokio nr vaseli naudojat begonijos siulams?

is vienugubo,
saviskei po zieminukes dedu dviguba beginijos kepuryte (ne is dvigubo siulo , o dviguba kepuryte) o kai lauke jau +8+10 tai jau nesioja is vienguba begonia kepuryte smile.gif

stai is begonia smile.gif

user posted image
Atsakyti
Angry bird tongue.gif
user posted image
Atsakyti
rosssi, puikus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 01 27, 12:26)
Nikte, gal pamasuliuka tada i vidu dedat? Noriu dukriukui berete nunerti vat ir mastau ar viengubo siulo uzteks g.gif
oij koks grozis  bigsmile.gif saunus darbelis 4u.gif

nededu jokio pamušalo, rudenį mūsų begoniukės. Mano begoniukės į Anglijoj nešiojamos žiemos metu.

Šitas kiepkas mano vaikai nešiojo iki lapkričio kažkur vidurio ir tikrai nešąlo

user posted image

user posted image

AisLu, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 01 28, 09:27)
Angry bird  tongue.gif

Fantastika, mano vaikas susileistų vietoj dėl tokios kepurės thumbup.gif
Atsakyti
labai aciu merginos uz atsakymus natuliona, Nikte[B] 4u.gif Balandzio menesi keliausim i LT tai va ir klausineju kokio storio tas kepures nerti, nes cia Anglijoj as ir pati zinau su kokia kepka nesusaltu. ax.gif Ech kaip laukiu atostogu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 01 28, 11:30)
labai aciu merginos uz atsakymus natuliona, Nikte[B] 4u.gif  Balandzio menesi keliausim i LT tai va ir klausineju kokio storio tas kepures nerti, nes cia Anglijoj as ir pati zinau su kokia kepka nesusaltu.  ax.gif  Ech kaip laukiu atostogu.... wub.gif

ne kartą pasitvirtino kad ką nešioja Anglijoj žiemą, tas pas mus tinka rudenį ar pavasarį mirksiukas.gif Dabar kaip tik puseserei metukai laiko, tai teta ruošiasi grįžti atostogų Velykoms. Laukia komplektukas iš begoniukės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosssi @ 2013 01 27, 08:41)

super, labai grazios gelyciu aplikacijos wub.gif

QUOTE(natuliona @ 2013 01 27, 18:45)
stai is begonia smile.gif

kokios grazios bangeles wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

AisLu, koks fainas Piktas Paukštis.. wub.gif Aš jau aną pavasarį planavau tokį išbandyt, tik vis laiko pritrūkdavo. O dabar jau teks šį grožį kopijuot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmusia: 28 sausio 2013 - 21:06
Gal kas esate nėrusios kepurę "krokodilio žvyneliais" arba užmačiusios kur nors schemą. Pradėjau ie niekaip nesugalvoju, kaip siaurinti doh.gif verysad.gif
Atsakyti