Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(loretinskis @ 2013 01 19, 17:18)
Jūsų įkeltoje nuorodoje yra parašyta, kad 48 cm. galvytės apimčiai platinama iki 24 cm. smile.gif

mergaites, o gal yra kokia formulyte, kiek berete reikia platinti ? (man reikia ant 58 cm galvos apimties) ir kaip paskui ja siaurinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2013 01 20, 19:00)
mergaites, o gal yra kokia formulyte, kiek berete reikia platinti ? (man reikia ant 58 cm galvos apimties) ir kaip paskui ja siaurinti  g.gif

jei as neklystu, tai reikia dalinti per puse, as db berete neriu 48-50cm mergytei, tai dariau 24cmm, o paskui siaurinat...ir neriat atnarele smile.gif
Atsakyti
Sugrįžtu ir aš..ilgai nebuvau, nes kaip ir nemezgiau/nenėriau...Nuo praeitos vasaros savo sąnarius "gydžiaus", o ir žieminukės man ne prie širdies. Rankas vis dar paskauda, bet jau noriu pradėt ruoštis pavasariui, po truputį narplioti pavasarines-vasarines kiepkas. O čia kokių gražių žieminukių prisižiūrėjau wub.gif wub.gif wub.gif
tiesa, aš ir kreivom rankom dukrai žieminė nunarpliojau, bet virbalai man nelabai....

user posted image

taigi, greit pradėsiu jūsų gražius žieminius kūrinus "teršti" pavasariniais biggrin.gif
Atsakyti
Daugiausia cia uzsuku tik pavarvinti seile - labai daug graziu darbeliu (o Lace savo kepuryte turetu uzpatentuoti smile.gif. Juokauju - nereikia patentuoti, nes pati pasidejau i busimu projektu sarasa blush2.gif ). Si karta ir as pasirodysiu savo darbuka - komplektukas dukrytei...
user posted image
user posted image
Atsakyti
wilmusia, gražu thumbup.gif
biruteja, nuostabu wub.gif žiedai sniege wub.gif taip šilta ir jauku...
Atsakyti
wilmusia, gražu ir virbalai kaip matau taip pat paklūsta Jūsų rankoms mirksiukas.gif
biruteja, labai gražus komplektukas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2013 01 22, 00:23)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
biruteja, labai grazus rinkinukas i spalvytes kartu thumbup.gif o jau gelyciu grozis, net pirstinytes jomis puostos wub.gif tikrai papuosta mergyte - saunuole 4u.gif
Atsakyti
[quote=biruteja,2013 01 22, 01:24]
Daugiausia cia uzsuku tik pavarvinti seile - labai daug graziu darbeliu (o Lace savo kepuryte turetu uzpatentuoti smile.gif. Juokauju - nereikia patentuoti, nes pati pasidejau i busimu projektu sarasa blush2.gif ). Si karta ir as pasirodysiu savo darbuka - komplektukas dukrytei...

Super komplektukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 22, 15:15)
biruteja, labai grazus rinkinukas i spalvytes kartu  thumbup.gif o jau gelyciu grozis, net pirstinytes jomis puostos  wub.gif tikrai papuosta mergyte - saunuole 4u.gif

Aga, nepagalvočiau, kad prie ružavos pilka tinka blush2.gif labai dailus komplektukas wub.gif
Atsakyti
Musu naujas komplektukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
AisLu, gražus derinukas wub.gif
Papildyta:
pasirodau ir aš su sau šiai žiemai nusimegztu komplektuku
user posted image
Atsakyti