Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

ZEMAICIUKE,labai grazios kepurytes wub.gif
merginos,prasau,padekit!!!!!!!!!!!!!!
esu puszale mezgeja rolleyes.gif narplioju tik trecia savo gyvenime kepuryte doh.gif pirmos dvi nertos nuo virsaus.O vat sikart norejau isbandyt nauja buda,t.y. nuneriau gumele(cia viskas ok),bet...Toliau ja sujungiau,paemiau virbala su valu,prakisau kilpas aplink ta gumele(nzn ar aiskiai aiskinu doh.gif ) ir zodziu beda cia,tikriausiai per daug akiu ''sugaudziau'',bet jei dedu maziau,gaunasi skyles(na tarp nertos gumeles ir mezgimo virbalais doh.gif ) Ir beje,labai nepatogu megzt su valu,itempimas baisus jauciasi unsure.gif Nesuprantu,ka ne taip padariau.Gal galit kuri pakomentuot,taip gaila darbo,ir net nzn kaip taisyt situacija unsure.gif
Tikiuosi ,aiksiai isdesciau beda rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

2val ieskau info ir neradau, klausiu pas jus

100% virdžinijos vilna

ka daryti, kad ji susitrauktu.
nes raso jei skalbsiu skalbimo masinoje 40c, susitrauks 30-40%. man reikia kad susitrauktu tik 10%. kaip padaryti?
numezgiau kepure ir istyso, 3d atrode puikiai ir vaikas nesiojo, dabar didele, isskalbiau rankom karstu vandeniu nieko. dydis liko. gal net padidejo..

kaip sumazinti? gal turit patirties?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 18 sausio 2013 - 15:37
QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 15, 14:12)

Jūsų įkelta nuotrauka - per didelė. Dėkite ne didesnes nei 500- 640 pixelių nuotraukas.

moderatorė irmulia

g.gif išmatavimus žinau ir visad jų laikausi, mažu nedažiūrėjau g.gif

Pasikartosiu ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 18, 21:20)
g.gif  išmatavimus žinau ir visad jų laikausi, mažu nedažiūrėjau  g.gif

Pasikartosiu  ax.gif

Nu normali ta foto mirksiukas.gif O komplektukas tai labai labai wub.gif
Atsakyti
Man irgi niekada foto neissitampo.
Atsakyti
QUOTE(gitapita @ 2013 01 19, 10:14)
Man irgi niekada foto neissitampo.

sveikos auksarankės, man išsikraipo, kai nuotrauka labai didelė, dvigubai platesnė už šitą paskutinę, jau keli metai seku šitą temukę, seniau nėriau, dabar siūlai dulka, noriu, bet neprisiruošiu doh.gif Seniau pasbėjus didelių nuotraukų, bet šitoj temoj man niekas neišsikraipė schmoll.gif Labai gražūs visų auksarankių darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2013 01 18, 16:36)
Sveikos,

2val ieskau info ir neradau, klausiu pas jus

100% virdžinijos vilna

ka daryti, kad ji susitrauktu.
nes raso jei skalbsiu skalbimo masinoje 40c, susitrauks 30-40%. man reikia kad susitrauktu tik 10%. kaip padaryti?
numezgiau kepure ir istyso, 3d atrode puikiai ir vaikas nesiojo, dabar didele, isskalbiau rankom karstu vandeniu nieko. dydis liko. gal net padidejo..

kaip sumazinti? gal turit patirties?

Tur but teks megzti nauja.Arba palikti kitiems metams mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
gal galite padeti, iki kiek cm reikia platinti tokia berete, mergaitei 48-50cm galvytei?
berete pagal sia nuoruoda http://forum.knitty....opic=12800&st=0
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2013 01 19, 18:07)
sveikos smile.gif
gal galite padeti, iki kiek cm reikia platinti tokia berete, mergaitei 48-50cm galvytei?
berete pagal sia nuoruoda http://forum.knitty....opic=12800&st=0
4u.gif

Jūsų įkeltoje nuorodoje yra parašyta, kad 48 cm. galvytės apimčiai platinama iki 24 cm. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 01 18, 17:29)
ZEMAICIUKE,labai grazios kepurytes wub.gif
merginos,prasau,padekit!!!!!!!!!!!!!!
esu puszale mezgeja rolleyes.gif  narplioju tik trecia savo gyvenime kepuryte doh.gif  pirmos dvi nertos nuo virsaus.O vat sikart norejau isbandyt nauja buda,t.y. nuneriau gumele(cia viskas ok),bet...Toliau ja sujungiau,paemiau virbala su valu,prakisau kilpas aplink ta gumele(nzn ar aiskiai aiskinu doh.gif ) ir zodziu beda cia,tikriausiai per daug akiu ''sugaudziau'',bet jei dedu maziau,gaunasi skyles(na tarp nertos gumeles ir mezgimo virbalais doh.gif ) Ir beje,labai nepatogu megzt su valu,itempimas baisus jauciasi unsure.gif Nesuprantu,ka ne taip padariau.Gal galit kuri pakomentuot,taip gaila darbo,ir net nzn kaip taisyt situacija unsure.gif
Tikiuosi ,aiksiai isdesciau beda rolleyes.gif

listen.gif lens.gif
Atsakyti
aciu lb smile.gif gaila, kad nemoku rusu k. schmoll.gif
lb grazus pauksciuko komplektelis:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane perliuke: 19 sausio 2013 - 18:12
Seniau rodyta kepuryte pagal Lace receptuka ir salikas su pirstinem kartu smile.gif
Visas komplektas
user posted image
Atsakyti