Išsitampo, jau buvau ir aš anksčiau rašiusi. Kai jungiuosi iš personalinio kompiuterio viskas ok, ekranas didelis, prisitaiko, bet... jeigu esu pasijungusi iš nešiojamo kompo į šią temą negaliu užeiti, nes beveik pusę lapo nematau, turi slankioti vis į šoną O taip yra tikrai ne man vienai. Jau galvoju asmeninėse rankdarbių temose tokias nuotraukas šalinti, nes per savaitę sulaukiu mažiausiai po 3 skundus. Kol kas drąstiškai nenoriu elgtis, bet matau kad kitaip prisiprašyti per didelių nuotraukų nekelti neišeina
QUOTE(Niktė @ 2013 01 18, 11:50)
jeigu esu pasijungusi iš nešiojamo kompo į šią temą negaliu užeiti, nes beveik pusę lapo nematau, turi slankioti vis į šoną
Nu nezinau nezinau... as visada tik is nesiojamo narsau... Bet jei sakai,kad yra problema tai gal ir yra. Bet as esu uz mojavima pirstu,kai cituojant klausiama apie pvz viena darba, o sudedamos visos zinutej buvusios foto
as visada jungiuosi tik is nesiojamo kompiuterio ir niekas man neissitampo - labai graziai susidelioja. Gal tavo Irmulia (aisku as nekokia kompiuteriste, todel tik samprotauju) paprasciausiai kaip ten vadinasi pats ekrano vaizdas padidintas ant nesiojamo kompiuterio - ji pamazinti galima spaudziant: "ctrl" ir "-" kartu, o jei padidinti norima, tai tada "ctrl" ir "+" spausti reikia.
Nes gaila, kad dingsta tiek daug graziu darbu..man tai atrodo beprasmiska..
Sekmes darbuojantis merginos. Labai laukiu Jusu nauju darbeliu. Kepuryciu tema, man pati pati mylimiausia SM forume
Nes gaila, kad dingsta tiek daug graziu darbu..man tai atrodo beprasmiska..
Sekmes darbuojantis merginos. Labai laukiu Jusu nauju darbeliu. Kepuryciu tema, man pati pati mylimiausia SM forume
Mano loptopas, yra seniukas tad tiesiog jo ekranas neišfokusuoja vaizdo. Nugis specialiai paieškosiu nuotraukos ir įdėsiu printscreną kad matytumėt kaip man rodo. Dar kai nedaug šonas prasikiša, nieko, bet kai reikia pusę lapo slinkti, išties nervina O pasijungus iš personalinio matau gerą vaizdą, nes monitorius geresnis
parodom seses kepures "klona" broliukui
tik manekenas pozuot nenori
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 01 18, 14:34)
Labai gražiai "klonavosi" kepuraitė
QUOTE(strazdaniux @ 2013 01 18, 14:57)
Labai graziai atrodo kas cia per rastelis? niekaip neperkandu ar savo lobyne ji jau turiu ar dar nea
aciu o rastelis labai paprastas, tai dvigubas perlinis mezgimas
QUOTE(strazdaniux @ 2013 01 18, 12:32)
Jo ir as nesupratau to posto... Man ir niekas nesisitampydavo kiek vartydavau sia tema ...
man patampydavo bet nevisada
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 01 18, 14:09)
aciu o rastelis labai paprastas, tai dvigubas perlinis mezgimas
aisku, reiks pabandyt su vaseliu kazka panasaus pritaikyt