Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 01 15, 12:41)
o man paukščiuk, labai gražus tas šalikėlis. Pusiau megztas pusiau nertas, gražiai žiūrisi wub.gif

pritaru wub.gif tas krasciukas taip puosia salikeli wub.gif
Atsakyti
Kepurė su raudonom gėlėm labai LABAI graži. Kaip jūs padarot tą lyg pynutę lyg juostelę (gal suprasit apie ką aš)?

O čia maniškė...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 14:22)
Vyriškas, žieminis komplektukas - šiltut šiltutėlis  bigsmile.gif

o kiek akiu dejot kaklui?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2013 01 15, 15:12)
mano pelėdžiukai, tik akyčių nespėjau įsiūti  blush2.gif

Nuostabus komplektukas bigsmile.gif Gal galit placiau papasakoti kaip ta salikeli neret-mezget? Na tiksliau, kaip platinote, po kiek akiu pridejote? 4u.gif

QUOTE(Mitutok @ 2013 01 15, 21:54)
Kepurė su raudonom gėlėm labai LABAI graži. Kaip jūs padarot tą lyg pynutę lyg juostelę (gal suprasit apie ką aš)?
...[

Va va, ir man kilo klausimas apie ta pynyte per viduri? O jus ta ripsine dali atskirai numezget ir tada surinkote akis ir toliau mezgete? 4u.gif
Atsakyti

! 
Merginos, visų prašau :

* necituokite nuotraukų , nes tai užima daug vietos Forume ir nėra prasmės tame - tiesiog palikite nuorodą arba cituojant nuimkite laužtinius skliaustelius, esančius prie nuotraukos nuorodos : [ img ]..[ /img ]

* nuotraukas dėkite ne didesnes nei 500- 640 pixelių - kitu atveju per didelės nuotraukos ištampo Forumo langą ir tikrai nėra patogu kitiems Forumo nariams peržiūrėti tiek temą, tiek pačias nuotraukas.

AČIŪ !
Atsakyti

QUOTE(Mitutok @ 2013 01 15, 21:54)

QUOTE(bigfuciuke @ 2013 01 16, 11:08)

Va va, ir man kilo klausimas apie ta pynyte per viduri? O jus ta ripsine dali atskirai numezget ir tada surinkote akis ir toliau mezgete?  4u.gif

Atsakymas
QUOTE(Lace @ 2013 01 03, 18:10)
Ten yra išmegztos vadinamosios Latvian braid arba kitur vadinamos Baltic braid. Įvedus raktinius žodžius į google paiešką, išmeta nemažai nuorodų kaip jas megzt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijaaa @ 2013 01 16, 14:04)

Dekui 4u.gif
Atsakyti
giriuosi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
labai labai paprasta kepuryte pagal dukros pageidavima blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos panos.

Jau kurybu kiek! Zemaiciuke, labai graziai ziurisi! Kartais paprastume visas grozis! thumbup.gif

Sumasciau kepure-cilindra nusinert... atknisau kur jus kalbejot apie ilgius iki siaurinimo kokie turi but, aisku viskas ten, jau tiek turiu smile.gif Klausimas, o kaip jus siaurinat? Kas kiek stulpeliu pradedat siaurint? Ir ar simetriskai siaurinat ar gan staigiai kad siauretu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strazdaniux: 17 sausio 2013 - 14:53
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 01 16, 22:50)
giriuosi  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
labai labai paprasta kepuryte pagal dukros pageidavima  blush2.gif

Labai graži kepurytė mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
Nesuprantu kas tau Irmulia ten issitampo - panaikinai visas foto. Man tai niekas niekur neissitampydavo kad ir didesnio formato foto idetos. Asmeniskai man buvo gerai kaip pries tai, o dabar panaikinai daug foto ir dingo labai grazios musu auksarankiu darbu foto verysad.gif
Atsakyti