Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Visų kepurytės nuostabios, šaunuolės 4u.gif
Dabar man patarkit prašau blush2.gif
vat nunėriau kepurytę dukrytei ir pasitampė. Gal jūs kokią gumytę įneriat kad nesitampytų ax.gif

user posted image
Atsakyti
as atardyciau apacia ir pernerciau. paprastai krasteli neriu labai standziai, kuo maziau laisvumo kad butu
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 01 11, 16:03)
as atardyciau apacia ir pernerciau. paprastai krasteli neriu labai standziai, kuo maziau laisvumo kad butu

ir gal siek tiek mazesniu nr vaseliu tada smile.gif
Atsakyti
mergaites, kepurytem pavasarinem tokie siuliukai tiktu ar nelabai blush2.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 12 sausio 2013 - 09:05
QUOTE(ingauk @ 2013 01 12, 10:05)
mergaites, kepurytem pavasarinem tokie siuliukai tiktu ar nelabai  blush2.gif  g.gif

minkštučiai siūliukai.
aš iš jų bandžiau nerti šią
user posted image

ir šitą nėriau, bet jau iš dvigubo siūlo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 01 12, 11:05)
mergaites, kepurytem pavasarinem tokie siuliukai tiktu ar nelabai  blush2.gif  g.gif

Tiktų tiktų smile.gif Šiaip faini siūliukai, maloniai neriasi, spalvytės gražios...Aš iš tokių pat tik rožinės spalvos dariau savo dukriukui. Nešiojasi labai gerai, tik siūliukas neturi tokio blizgesio kaip Begonia.smile.gif
Mūsų komplektukas iš šios rūšies viengubo siūliuko smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 12 sausio 2013 - 09:32
aciu mergaites del siuliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 01 12, 09:24)
ir šitą nėriau, bet jau iš dvigubo siūlo
user posted image

turbūt su savo klausimu pasirodysiu blondinė blush2.gif Kaip Jūs tas gražias kasytes prie ausyčių padarote unsure.gif nemoku pritvirtinti. Ar jas atskirai nusineriat? ar iškart įneriat? O gal kokį juostelę užkabinimui padarot unsure.gif blush2.gif tik nesijuokit garsiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 01 12, 13:12)

Cia jos pinamos o ne neriamos Nikte mirksiukas.gif

As paimu susikarpau siulus keturgubai ilgesnius nei norimos kasytes ilgis. Vienai kasytei reikia pvz penkiolika siuliuku (aisku priklauso nuo norimos kasytes storio). Paimu su vaseliu ir pertraukiu per norima vieta tuos siuliukus iki puses. Tada gaunasi jie perlekti per puse. SUsiskirtau i tris dalis ir pinu kasyte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 12 sausio 2013 - 12:33
QUOTE(Carollina @ 2013 01 12, 12:32)
QUOTE(Niktė @ 2013 01 12, 13:12)

Cia jos pinamos o ne neriamos Nikte mirksiukas.gif

As paimu susikarpau siulus keturgubai ilgesnius nei norimos kasytes ilgis. Vienai kasytei reikia pvz penkiolika siuliuku (aisku priklauso nuo norimos kasytes storio). Paimu su vaseliu ir pertraukiu per norima vieta tuos siuliukus iki puses. Tada gaunasi jie perlekti per puse. SUsiskirtau i tris dalis ir pinu kasyte smile.gif

taip dar nebuvau išmąsčiiusi. Šiandien kaip tik esu toj vietoj kada reikėtų kasytės ax.gif Išvis galvojau pagudrauti ir prinerti daug kasyčiš ir taip jas palikti blush2.gif Nugis vaikai sumigs ir eisiu bandyti ax.gif Ačiū tau labai aciuks.gif
Atsakyti
va ir čia yra parodyta kaip tas kasytes supinti
http://www.liveinter.../post215764625/
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 01 12, 15:02)
va ir čia yra parodyta kaip tas kasytes supinti
http://www.liveinter.../post215764625/

ką aš be Jūsų daryčiau biggrin.gif wub.gif aciuks.gif
Atsakyti