Visų kepurytės nuostabios, šaunuolės
Dabar man patarkit prašau
vat nunėriau kepurytę dukrytei ir pasitampė. Gal jūs kokią gumytę įneriat kad nesitampytų
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 01 11, 16:03)
as atardyciau apacia ir pernerciau. paprastai krasteli neriu labai standziai, kuo maziau laisvumo kad butu
ir gal siek tiek mazesniu nr vaseliu tada
mergaites, kepurytem pavasarinem tokie siuliukai tiktu ar nelabai
QUOTE(ingauk @ 2013 01 12, 10:05)
minkštučiai siūliukai.
aš iš jų bandžiau nerti šią
ir šitą nėriau, bet jau iš dvigubo siūlo
QUOTE(ingauk @ 2013 01 12, 11:05)
Tiktų tiktų Šiaip faini siūliukai, maloniai neriasi, spalvytės gražios...Aš iš tokių pat tik rožinės spalvos dariau savo dukriukui. Nešiojasi labai gerai, tik siūliukas neturi tokio blizgesio kaip Begonia.
Mūsų komplektukas iš šios rūšies viengubo siūliuko
aciu mergaites del siuliuku
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 01 12, 09:24)
turbūt su savo klausimu pasirodysiu blondinė Kaip Jūs tas gražias kasytes prie ausyčių padarote nemoku pritvirtinti. Ar jas atskirai nusineriat? ar iškart įneriat? O gal kokį juostelę užkabinimui padarot tik nesijuokit garsiai
QUOTE(Niktė @ 2013 01 12, 13:12)
Cia jos pinamos o ne neriamos Nikte
As paimu susikarpau siulus keturgubai ilgesnius nei norimos kasytes ilgis. Vienai kasytei reikia pvz penkiolika siuliuku (aisku priklauso nuo norimos kasytes storio). Paimu su vaseliu ir pertraukiu per norima vieta tuos siuliukus iki puses. Tada gaunasi jie perlekti per puse. SUsiskirtau i tris dalis ir pinu kasyte
QUOTE(Carollina @ 2013 01 12, 12:32)
QUOTE(Niktė @ 2013 01 12, 13:12)
Cia jos pinamos o ne neriamos Nikte
As paimu susikarpau siulus keturgubai ilgesnius nei norimos kasytes ilgis. Vienai kasytei reikia pvz penkiolika siuliuku (aisku priklauso nuo norimos kasytes storio). Paimu su vaseliu ir pertraukiu per norima vieta tuos siuliukus iki puses. Tada gaunasi jie perlekti per puse. SUsiskirtau i tris dalis ir pinu kasyte
taip dar nebuvau išmąsčiiusi. Šiandien kaip tik esu toj vietoj kada reikėtų kasytės Išvis galvojau pagudrauti ir prinerti daug kasyčiš ir taip jas palikti Nugis vaikai sumigs ir eisiu bandyti Ačiū tau labai
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 01 12, 15:02)
ką aš be Jūsų daryčiau