IngridaGal, labai fainas komplektukas ir aciu uz naujai suzinota rasteli, tikrai graziai ziurisi ir jauciu salikelis labai gerai gaunasi juo mezgant, o man visa laika galvosukis buna kokiu rastu megzti salika, jog galai nesisuktu.
Loretinskis, jau linksmumo manekenas tavo
Lace, kaip visada be priekaistu
Rasa, aciu uz patarima, sekanti karta butent taip ir darysiu !
Na o as jau laaabai pasillgau vasarisku siulu, tai issitraukiau is po pernai likusiu likuciu ir nuneriau kepuryte. Aisku nieko ipatingo, rastas seniai visoms zinomas, tik pasirodau kaip nuspalvinau ja. Naudojau 2 spalvu siuliukus: vienas matkelis buvo violetinis, o kitas keiciantis spalvas. Man asmeniskai labai gerai ziurisi siu spalvyciu derinukas. Stai kas gavosi:
http://images49.fotk...5/fainaa-vi.jpg
Istikruju labai jau laukiu pavasario..
Carollina, kur perkate tuos karoliukus tokius (kity, gelytes, o ir kitokiu graziu maciau ant jusu mezginiu)?
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 16:49)
Ps. beja, uz iprasta saliko varianta toks snood'as yra 100 kartu patogesnis nesiojimui
snood'as tai man buvo tikrai ideliausias saliko variantas pradinukui, dabar vaikas is mokyklos visada su saliku ant kaklo grizta , o ne kazkur velka rankoj uzsitraukia iki akiu jei vejas
Pati nemėgstu šalmukų, modeliukė irgi nesužavėta pozavimu, bet tikiuosi užsakovė bus patenkinta
Lace, kepurė nereali, bet pas mane turbūt būtų lėtkepurė, nes daryčiau tokią pusę žiemos
Lace, kepurė nereali, bet pas mane turbūt būtų lėtkepurė, nes daryčiau tokią pusę žiemos
QUOTE(busima @ 2013 01 10, 14:23)
Pati nemėgstu šalmukų, modeliukė irgi nesužavėta pozavimu, bet tikiuosi užsakovė bus patenkinta
Labai gražu!
Papildyta:
Dar vienas komplektukas mergytei, tik mano modelis jau atsisako modelio darbo
[/quote]
Labai gražu . Sakykit, o kaip neriat kepuraitės pakraščius, atskirai ar kartu? Kokiu rašteliu? Labai gražiai atrodo
QUOTE(Carollina @ 2013 01 10, 00:15)
IngridaGal, labai fainas komplektukas ir aciu uz naujai suzinota rasteli, tikrai graziai ziurisi ir jauciu salikelis labai gerai gaunasi juo mezgant, o man visa laika galvosukis buna kokiu rastu megzti salika, jog galai nesisuktu.
o kas čia per raštelis
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 01 10, 15:51)
o kas čia per raštelis
1 eile: 2 geros, 2 blogos, 2 geros, 2 blogos
2 eile: visos geros
ir is naujo
šventa tiesa, kad vis tik paprastume ir slypi visas grožis.
O IngridosGal darbai kaip visada labai šiltai malonūs
O IngridosGal darbai kaip visada labai šiltai malonūs
Visu labai grazios kepurytes
Carollina, as jau irgi noriu nert vasariskas bet dar kolkas apie pavasari galvoju
O cia mano naujienu biski
Cia tokia is likuciu
Carollina, as jau irgi noriu nert vasariskas bet dar kolkas apie pavasari galvoju
O cia mano naujienu biski
Cia tokia is likuciu
visuomet man norėjosi nunerti tokią juodą kepurytę su raudona aguona. Man taip gražiai žiūrisi bet vis progos nepasitaikė, bet manau viskas dar prieš akis
kiek nuostabių kepurėlių