Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(ingauk @ 2013 01 03, 17:10)
as kazkaip ji tik ir teisivaizduoju ant virsaus, beja, reik tik siulu nusipirkt nes taip pries sventes ir nebuvo sau kazko tokio ir pasidaryt tai dabar aprimus sventem gal kaip nors kol dar reikalingas daiktas smile.gif

Man iseiga kazkur tokiam komplektukui apie 600 metru gaunasi. Lauksiu Ingauk vaizdu is taves friends.gif
Atsakyti
Carollina ir vel nuostabus darbas.
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 17:17)
Man iseiga kazkur tokiam komplektukui apie 600 metru gaunasi. Lauksiu Ingauk vaizdu is taves  friends.gif

ooo dar reiks palaukt, nes mazius serga ir nezinau kada isleksiu is namu, be to dar reikia ir sali viena nuregzt ir dar keleta riesinukiu, turiu dar biski darbelio iki jo smile.gif
bet kai padarysiu butinai pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
Carollina, na fantastiški komplektukai wub.gif

Rodausi su sava pavasarine 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Carollina ,labai grazus komplektukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Reiktu ir man ta rasta isbandyti,labai mielas.

kristinalm ,labai grazu wub.gif
Atsakyti
Aciu mergytes ! Isgirsti komplimentus is tokiu mezgimo profesionaliu kaip Rasa, Ingauk, KristinaAl tai kaip nektaras mano sielai bigsmile.gif

KristinaAl... nu bet ir sugebejimai pas tave taip raiskiai issiuvineti ! Ko jau ko..bet pati siuti laaaabai nemegstu. Tik klausimas, kodel mergyte liudna? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 03 sausio 2013 - 22:04
Aš pati kepurių nešioti nelabai mėgstų, bet kai tokie šalčiai buvo, tai teko ir sau pirmąją kepurę nusimegzti. Tai nusimezgiau irgi tuo raštu kaip Carollina. tik va fotoparatas sustreikavo, tai paskutinių savo darbų niekaip nufotografuoti negaliu verysad.gif
dabar pamačiau tą Carollinos snood'ą, tai pamaniau, kad ir man toks ne prošalį būtų ax.gif o kaip jis megztas. tiesiai į aukštį neplatinant g.gif
Papildyta:
kristinalm,
šauni kepurytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 01 03, 23:04)

jo lygiai tiesiai be jokiu siaurinimu. As mezgiau su 3 nr. valiniais virbalais, tai dejau 140 akiu. O virsus numegzta sulekta atnara ir paskui prisiuta, kad gautusi 'tunelis' kur galeciau iverti raisteli. Jis labai patogu yra snoode nes gali pasireguliuoti kai labiau salta, jog vejas neuzpustu uz kaklo, o kai silta tai tada gali "isskiesta" nesioti. Tikrai rastas gerai ziurisi realybeje. Lauksim pasirodant su vaizdais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 23:09)

dėkui Carollina,
dar vis abejojau ar tikrai man tą snoodą sau megzti, bet kai jau taip viską aiškiai aprašei, tai jau tikrai reiks bandyti.
belieka įveikti sunkiausią dalį, tai nuvažiuoti iki siūlų parduotuvės, nes keliose internetinėse pasižiūrėjau, tai tokios spalvos, kaip kad jau esu nusimezgusi kepurę neradau verysad.gif
beje jei megsiu iš Alize Kašmyras
http://www.siulai.eu...;product_id=118
tai man matyt reiktų dviejų matkelių
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 01 03, 23:25)

Nematau as metrazo cia tu siuliuku, bet skaiciuok kad tikrai padoraus dydzio gautusi snoodas (juk pati nesiosi), tai kaip minimum 300 metru reikia, o apsidraudimui ir 350 pasiimti gerai butu (kad uzbaigdama darbeli be streso jog neuzteks jaustumeisi).

Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 12 28, 14:39)
toks buvo komplektukas, dar prie viso sito buvo ilgos kojines smile.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2012 12 29, 18:10)
Nykštuko kepurė

QUOTE(Carollina @ 2012 12 31, 12:37)
Mano megztas komplektukas is pusvilnės suaugusiai moteriai  wub.gif

QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 14:22)
Vyriškas, žieminis komplektukas - šiltut šiltutėlis  bigsmile.gif

QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 17:49)
Ps. beja, uz iprasta saliko varianta toks snood'as yra 100 kartu patogesnis nesiojimui  mirksiukas.gif

QUOTE(kristinalm @ 2013 01 03, 22:55)

Visi darbeliai nuostabūs ir verti clap_1.gif
Čia naujas komplektukas 4 mėn. vaikinukui smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 01 03, 22:29)
[kristinalm ,labai grazu wub.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 23:03)
KristinaAl... nu bet ir sugebejimai pas tave taip raiskiai issiuvineti ! Ko jau ko..bet pati siuti laaaabai nemegstu. Tik klausimas, kodel mergyte liudna?  unsure.gif

Ačiū, žinai kai dirbi prie jos tai jau nelabai pastebi, bus pataisyta ir linksmesnė padaryta biggrin.gif

Deimantine Saule 4u.gif
loretinskis, liūtukas thumbup.gif
Atsakyti