štai ką tik iškeptas modeliukas
QUOTE(son @ 2013 01 02, 21:51)
štai ką tik iškeptas modeliukas[img]
Man šis modeliukas labai fainas
QUOTE(son @ 2013 01 02, 21:51)
štai ką tik iškeptas modeliukas
Man irgi labai gražus
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 12:22)
nerealus, super
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 13:22)
gal galit paaiskint, ar istiesta nupaveiksluot, kaip ta "salika" megzt? nesusigaudau, kaip tas daiktas turi atrodyt istiestas...
Aciu b.kite
Ryto@Rasa imetu moterisko komplektuko mezgto mano sesutei prie pora menesiu foto. Jis butent toks pats, tik rastas ir spalvyte parinkti vyriski, bei truputi siauresni padariusi esu:
Ps. beja, uz iprasta saliko varianta toks snood'as yra 100 kartu patogesnis nesiojimui
Ryto@Rasa imetu moterisko komplektuko mezgto mano sesutei prie pora menesiu foto. Jis butent toks pats, tik rastas ir spalvyte parinkti vyriski, bei truputi siauresni padariusi esu:
Ps. beja, uz iprasta saliko varianta toks snood'as yra 100 kartu patogesnis nesiojimui
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 16:49)
bet ar nesidaro guzas po kaklu bent is foto tai man taip atrodo, o ir po striuke ar paltu manau nera labai patogu
QUOTE(ingauk @ 2013 01 03, 16:57)
bet ar nesidaro guzas po kaklu bent is foto tai man taip atrodo, o ir po striuke ar paltu manau nera labai patogu
Ne nesidaro, nes jis tada pasikelia i virsu trupuciuka ir visas issitiesina. Nemoku aiskiau paaiskinti. Asmeniskai man 100% pasitvirtines variantas. Aisku kiekvienam pagal jo skoni ir poreikius o plius galima nesioti ir ant virsau.
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 17:00)
Ne nesidaro, nes jis tada pasikelia i virsu trupuciuka ir visas issitiesina. Nemoku aiskiau paaiskinti. Asmeniskai man 100% pasitvirtines variantas. Aisku kiekvienam pagal jo skoni ir poreikius o plius galima nesioti ir ant virsau.
as kazkaip ji tik ir teisivaizduoju ant virsaus, beja, reik tik siulu nusipirkt nes taip pries sventes ir nebuvo sau kazko tokio ir pasidaryt tai dabar aprimus sventem gal kaip nors kol dar reikalingas daiktas