Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Lai nepristinga laiko meilei, laiko poilsiui, laiko kilniems tikslams, laiko geriems draugams...Lai nepristinga laiko padaryti gerą darbą, paspausti bičiuliui ranką...Lai nepristinga laiko įvertinti klaidas, paguosti verkiantį, pabučiuoti mylimą. Su Naujais Metais group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 01 sausio 2013 - 01:28
štai ką tik iškeptas modeliukasuser posted image
Atsakyti
QUOTE(son @ 2013 01 02, 21:51)
štai ką tik iškeptas modeliukas[img]

Man šis modeliukas labai fainas wub.gif
Atsakyti
Na ir grožybių darbštuolės prikėlusios wub.gif

Gal kuri turite liūtuko arba drakoniuko chemutę aplikacijai ant kepurytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2013 01 02, 21:51)
štai ką tik iškeptas modeliukas

Man irgi labai gražus 4u.gif
Atsakyti
Vyriškas, žieminis komplektukas - šiltut šiltutėlis bigsmile.gif

http://images49.fotk.../kestuko-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 12:22)
Vyriškas, žieminis komplektukas - šiltut šiltutėlis  bigsmile.gif

nerealus, super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 13:22)
Vyriškas, žieminis komplektukas - šiltut šiltutėlis  bigsmile.gif

gal galit paaiskint, ar istiesta nupaveiksluot, kaip ta "salika" megzt? nesusigaudau, kaip tas daiktas turi atrodyt istiestas... cool.gif
Atsakyti
Aciu b.kite friends.gif

Ryto@Rasa imetu moterisko komplektuko mezgto mano sesutei prie pora menesiu foto. Jis butent toks pats, tik rastas ir spalvyte parinkti vyriski, bei truputi siauresni padariusi esu:

user posted image

Ps. beja, uz iprasta saliko varianta toks snood'as yra 100 kartu patogesnis nesiojimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 03 sausio 2013 - 15:50
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 16:49)

Ps. beja, uz iprasta saliko varianta toks snood'as yra 100 kartu patogesnis nesiojimui  mirksiukas.gif

bet ar nesidaro guzas po kaklu bent is foto tai man taip atrodo, o ir po striuke ar paltu manau nera labai patogu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 01 03, 16:57)
bet ar nesidaro guzas po kaklu bent is foto tai man taip atrodo, o ir po striuke ar paltu manau nera labai patogu  blush2.gif

Ne nesidaro, nes jis tada pasikelia i virsu trupuciuka ir visas issitiesina. Nemoku aiskiau paaiskinti. Asmeniskai man 100% pasitvirtines variantas. Aisku kiekvienam pagal jo skoni ir poreikius tongue.gif o plius galima nesioti ir ant virsau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 03 sausio 2013 - 16:01
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 17:00)
Ne nesidaro, nes jis tada pasikelia i virsu trupuciuka ir visas issitiesina. Nemoku aiskiau paaiskinti. Asmeniskai man 100% pasitvirtines variantas. Aisku kiekvienam pagal jo skoni ir poreikius  tongue.gif o plius galima nesioti ir ant virsau.

as kazkaip ji tik ir teisivaizduoju ant virsaus, beja, reik tik siulu nusipirkt nes taip pries sventes ir nebuvo sau kazko tokio ir pasidaryt tai dabar aprimus sventem gal kaip nors kol dar reikalingas daiktas smile.gif
Atsakyti