Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Noriu ir aš išmėginti šalmą dukriukui, pasidalinkit kokia lengvesne schema, turiu visokių prisisaugojus net nežinau į kurią gilintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2012 12 06, 22:59)
Noriu ir aš išmėginti šalmą dukriukui, pasidalinkit kokia lengvesne schema, turiu visokių prisisaugojus net nežinau į kurią gilintis  rolleyes.gif

Pasiziurek cia Lace viska aiskiai aprasius,Aciu jai 4u.gif
http://www.supermama...?...776191&st=0
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2012 12 06, 22:22)
Pasiziurek cia Lace viska aiskiai aprasius,Aciu jai  4u.gif
http://www.supermama...?...776191&st=0

ačiū, bet aš noriu tokią kaip jūs pati mezgėt, tą oranžinę biggrin.gif
Atsakyti

Kiek įžiūriu, tai čia megzta perliuko raštu:
1 eilė: 1 gera, 1 išv. ir tt.
2 eilė: gera akis išmegzta išvirkščiai, o išv. akis išmegzta gerai
tas 2 eiles kartojam

Labai ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2012 12 07, 09:48)
ačiū, bet aš noriu tokią kaip jūs pati mezgėt, tą oranžinę  biggrin.gif

ji yra tokia pat kaip oranzine smile.gif Tik gele kitokia.
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 11 27, 01:07)
g.gif čia dešinėj ar kairėj kepurė? ar čia susegama skara?  g.gif

hihihi.gif

girtis yra Pagirų puodas, oi, Pagyrų puodas  lotuliukas.gif

Visai nejuokinga, dukra ne ten ikele (tik dabar pamaciau sioj temoj) labai atsiprasau
Atsakyti
Sveikos, paklausiu ir sioje temoje blush2.gif kokia medziaga naudojate ir aplamai ar isiunate kokia nors medziagyte ir ziemines kepures? dekui is anksto uz atsakyma unsure.gif stovi dvi kepurytes ir laukia kada isiusiu pamusala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2012 12 10, 23:24)
Sveikos, paklausiu ir sioje temoje  blush2.gif  kokia medziaga naudojate ir aplamai ar isiunate kokia nors  medziagyte ir ziemines kepures?

aš pabandysiu pateikti apibendrinimą, tai ką jau esu skaičiuosi šiose temose apie pamušaliuko įsiuvimą mirksiukas.gif
priklausomai nuo kepurės rašto ir siūlų, kai kurios į megztas kepures jokio pamušaliuko nesiūna, nes nemato tam reikalo. o kitos isiūna biggrin.gif
nertos palyginus su megztomis kiauresnės būna, tai į jas dažniausiai siūna, nors gal čia irgi nuo rašto ir siūlo priklauso.
o jei ir siūna, tai vienos renkasi šiltesne storesne medžiagytę - flysą, kitaip vadinama peliuko medžiagytė, bet jos minusas yra tas, kad tai gryna sintetika.
Tad daugelis įsiūna tiesiog trikotažinį medvilninį pamušaliuką.
Bent jau aš į kelias savo kepurytes įsiuvau trikotažinę medžiagytę, nors turiu ir to flyso nusipirkusi.
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 12 10, 22:59)
aš pabandysiu pateikti apibendrinimą, tai ką jau esu skaičiuosi šiose temose apie pamušaliuko įsiuvimą mirksiukas.gif
priklausomai nuo kepurės rašto ir siūlų, kai kurios į megztas kepures jokio pamušaliuko nesiūna, nes nemato tam reikalo. o kitos isiūna biggrin.gif
nertos palyginus su megztomis kiauresnės būna, tai į jas dažniausiai siūna, nors gal čia irgi nuo rašto ir siūlo priklauso.
o jei ir siūna, tai vienos renkasi šiltesne storesne medžiagytę  - flysą, kitaip vadinama peliuko medžiagytė, bet jos minusas yra tas, kad tai gryna sintetika.
Tad daugelis įsiūna tiesiog trikotažinį medvilninį pamušaliuką.
Bent jau aš į kelias savo kepurytes įsiuvau trikotažinę medžiagytę, nors turiu ir to flyso nusipirkusi.

papildysiu 4u.gif ax.gif

as mezgu dvigubas kepures, tiesiog vidine antra kepuryte, vietoj siuto pamusalo smile.gif
Atsakyti
Įkeliu ir čia savo vaikinukų kepuraites smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 12 10, 23:59)

masciau is pradziu ir nesiuti, bet mano dickiui labai daznai buna ausu uzdegimas, tai reikia pasaugoti ausytes, dekui kad pasidalimai kokios medziagos eina smile.gif
QUOTE(Kutveliukas @ 2012 12 11, 08:40)
papildysiu  4u.gif  ax.gif

as mezgu dvigubas kepures, tiesiog vidine antra kepuryte, vietoj siuto pamusalo smile.gif

masciau megzti dvigubas, bet kadangi naikinau siulu likucius pabijpjau kad neuzteks, bet dekui uz ideja, butinai ismeginsiu kitoms kepurems wink.gif

bet kokiu atveju atnesu pirma isbaigta kepure, pamusaliuka gal neidealiai isiuvau, nes masina turiu labai labai neseniai, tai anokia is manes siuveja, bet vistiek blush2.gif kita bus pabaigta vakare
user posted image
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif turiu toki galbut kvailoka klausimeli blush2.gif esu pradedancioji mezgime,moku megzti tik paprastus rastus,bet labai uzsinorejau numegzti sunui kepuryte,tokia kaip nuotraukoj,bet nelabai suprantu kaip ta padaryti doh.gif vat butent kaip megzti jog gautusi toks keturkampis virsuje? dekoju jei paaiskinsite kaip nors paprastai man kvailutej 4u.gifkepuryte
Papildyta:
Na stai ir nuotraukos ikelti nepavyko doh.gif todel jei galima ikelsiu puslapio nuoroda kur ji yra smile.gif http://www.*infected...au-6291464.html
Papildyta:
user posted image
Atsakyti