Noriu ir aš išmėginti šalmą dukriukui, pasidalinkit kokia lengvesne schema, turiu visokių prisisaugojus net nežinau į kurią gilintis
QUOTE(paukščiukas @ 2012 12 06, 22:59)
Noriu ir aš išmėginti šalmą dukriukui, pasidalinkit kokia lengvesne schema, turiu visokių prisisaugojus net nežinau į kurią gilintis
Pasiziurek cia Lace viska aiskiai aprasius,Aciu jai
http://www.supermama...?...776191&st=0
QUOTE(norwa @ 2012 12 06, 22:22)
ačiū, bet aš noriu tokią kaip jūs pati mezgėt, tą oranžinę
Kiek įžiūriu, tai čia megzta perliuko raštu:
1 eilė: 1 gera, 1 išv. ir tt.
2 eilė: gera akis išmegzta išvirkščiai, o išv. akis išmegzta gerai
tas 2 eiles kartojam
Labai ačiū
QUOTE(paukščiukas @ 2012 12 07, 09:48)
ačiū, bet aš noriu tokią kaip jūs pati mezgėt, tą oranžinę
ji yra tokia pat kaip oranzine Tik gele kitokia.
QUOTE(Tomienė @ 2012 11 27, 01:07)
čia dešinėj ar kairėj kepurė? ar čia susegama skara?
girtis yra Pagirų puodas, oi, Pagyrų puodas
girtis yra Pagirų puodas, oi, Pagyrų puodas
Visai nejuokinga, dukra ne ten ikele (tik dabar pamaciau sioj temoj) labai atsiprasau
Sveikos, paklausiu ir sioje temoje kokia medziaga naudojate ir aplamai ar isiunate kokia nors medziagyte ir ziemines kepures? dekui is anksto uz atsakyma stovi dvi kepurytes ir laukia kada isiusiu pamusala
QUOTE(rnikole @ 2012 12 10, 23:24)
Sveikos, paklausiu ir sioje temoje kokia medziaga naudojate ir aplamai ar isiunate kokia nors medziagyte ir ziemines kepures?
aš pabandysiu pateikti apibendrinimą, tai ką jau esu skaičiuosi šiose temose apie pamušaliuko įsiuvimą
priklausomai nuo kepurės rašto ir siūlų, kai kurios į megztas kepures jokio pamušaliuko nesiūna, nes nemato tam reikalo. o kitos isiūna
nertos palyginus su megztomis kiauresnės būna, tai į jas dažniausiai siūna, nors gal čia irgi nuo rašto ir siūlo priklauso.
o jei ir siūna, tai vienos renkasi šiltesne storesne medžiagytę - flysą, kitaip vadinama peliuko medžiagytė, bet jos minusas yra tas, kad tai gryna sintetika.
Tad daugelis įsiūna tiesiog trikotažinį medvilninį pamušaliuką.
Bent jau aš į kelias savo kepurytes įsiuvau trikotažinę medžiagytę, nors turiu ir to flyso nusipirkusi.
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 12 10, 22:59)
aš pabandysiu pateikti apibendrinimą, tai ką jau esu skaičiuosi šiose temose apie pamušaliuko įsiuvimą
priklausomai nuo kepurės rašto ir siūlų, kai kurios į megztas kepures jokio pamušaliuko nesiūna, nes nemato tam reikalo. o kitos isiūna
nertos palyginus su megztomis kiauresnės būna, tai į jas dažniausiai siūna, nors gal čia irgi nuo rašto ir siūlo priklauso.
o jei ir siūna, tai vienos renkasi šiltesne storesne medžiagytę - flysą, kitaip vadinama peliuko medžiagytė, bet jos minusas yra tas, kad tai gryna sintetika.
Bent jau aš į kelias savo kepurytes įsiuvau trikotažinę medžiagytę, nors turiu ir to flyso nusipirkusi.
papildysiu
as mezgu dvigubas kepures, tiesiog vidine antra kepuryte, vietoj siuto pamusalo
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 12 10, 23:59)
masciau is pradziu ir nesiuti, bet mano dickiui labai daznai buna ausu uzdegimas, tai reikia pasaugoti ausytes, dekui kad pasidalimai kokios medziagos eina
QUOTE(Kutveliukas @ 2012 12 11, 08:40)
papildysiu
masciau megzti dvigubas, bet kadangi naikinau siulu likucius pabijpjau kad neuzteks, bet dekui uz ideja, butinai ismeginsiu kitoms kepurems
bet kokiu atveju atnesu pirma isbaigta kepure, pamusaliuka gal neidealiai isiuvau, nes masina turiu labai labai neseniai, tai anokia is manes siuveja, bet vistiek kita bus pabaigta vakare
Labas mergaites turiu toki galbut kvailoka klausimeli esu pradedancioji mezgime,moku megzti tik paprastus rastus,bet labai uzsinorejau numegzti sunui kepuryte,tokia kaip nuotraukoj,bet nelabai suprantu kaip ta padaryti vat butent kaip megzti jog gautusi toks keturkampis virsuje? dekoju jei paaiskinsite kaip nors paprastai man kvailutej kepuryte
Papildyta:
Na stai ir nuotraukos ikelti nepavyko todel jei galima ikelsiu puslapio nuoroda kur ji yra http://www.*infected...au-6291464.html
Papildyta:
Papildyta:
Na stai ir nuotraukos ikelti nepavyko todel jei galima ikelsiu puslapio nuoroda kur ji yra http://www.*infected...au-6291464.html
Papildyta: