Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(garbane perliuke @ 2012 12 06, 16:31)
saunus darbeliai wub.gif  blink.gif
o kur jus dedat tiek daug kepureliu, ar sunesioja jusu vaikuciai, as dar ir dar noriu nerti, bet kad ziuriu nesunesiosim, jei nersiu pagal savo norus  doh.gif
o rankas taip niezti, taip norisi kazka grazaus nunarplioti  biggrin.gif

Aciu uz grazius zodelius smile.gif
Cia tikrai ne visos mano vaiku, cia dauguma uzsakymai ax.gif
Atsakyti
Labai ačiū už raštelį pelėdos. Bet gal galite pasakyti kaip mezgasi pelėdos pilvelio raštas šioje nuotraukoje. (nuotraukėlę pasiskolinu)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2012 12 06, 16:48)
nieko sau kuklus darbeilia, Vikte smile.gif saunuole, ypac praktiska, kad medziagyte viduj. O jau salmiuku tai niekad neperprasiu...

Kuklus kuklus blush2.gif as pamusaliuka i visas ziemines kepuraites detu, vaikui silciau ir siuliukai nekanda smile.gif nes kiti tikrai bijo bent menkiausio prisilietimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ggrazzina @ 2012 12 06, 15:56)
Labai ačiū už raštelį pelėdos. Bet gal galite pasakyti kaip mezgasi pelėdos pilvelio raštas šioje nuotraukoje. (nuotraukėlę pasiskolinu)
user posted image

Kiek įžiūriu, tai čia megzta perliuko raštu:
1 eilė: 1 gera, 1 išv. ir tt.
2 eilė: gera akis išmegzta išvirkščiai, o išv. akis išmegzta gerai
tas 2 eiles kartojam
Atsakyti
QUOTE(Linulemamule @ 2012 12 06, 08:17)

tas pirmas salikas patiko thumbup.gif

QUOTE(AisLu @ 2012 12 06, 10:54)
Kadangi neturiu pastovaus interneto, tai va kiek prikaupiau biggrin.gif

ant tos pilkos kaip graziai geles ziurisi wub.gif
ir zaliukes fainos wub.gif

QUOTE(VikteK @ 2012 12 06, 14:14)
Bandau pasirodyt su keleta kukliu darbeliu

super thumbup.gif kiek darbeliu wub.gif

garbane perliuke

paspaudziat savo nuoroda, tada ant nuotraukos desini peles klavisa, tada spaudziat Properties (paskutinis), atidaro langa, tada kopijojat adresa URL, SM spaudziat atsakyti ir IMG (cia prie visu sriftu) . jei islenda Error (o kartu su Error turetu atsisžrasti geltona juostele virsuje) spaudziat OK, tada spaudziat ta geltona juostele ir pirma eilute, tada dar karteli IMG ir ikeliat savo nukopinta URL adresa i toki issokanti langeli ir tada OK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ggrazzina @ 2012 12 06, 15:56)
Labai ačiū už raštelį pelėdos. Bet gal galite pasakyti kaip mezgasi pelėdos pilvelio raštas šioje nuotraukoje.

man irgi atrodo, kad ten perliuko raštelis, ir mezgasi kaip, kad vilmeta parašė.

VikteK, labai gražūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti
pirmasis komplektukas
user posted image

ir antrasis
user posted image

aciu labai smile.gif

tik dar reikia pakeisti foto dydi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane perliuke: 06 gruodžio 2012 - 15:30
Gal kas galėtų padėti noriu numegzti virbalais beretę (lapės kaukę darau)
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 12 06, 15:31)
saunus darbeliai wub.gif  blink.gif
o kur jus dedat tiek daug kepureliu, ar sunesioja jusu vaikuciai, as dar ir dar noriu nerti, bet kad ziuriu nesunesiosim, jei nersiu pagal savo norus  doh.gif
o rankas taip niezti, taip norisi kazka grazaus nunarplioti  biggrin.gif

Oi ir pas mus ju laaabai daug biggrin.gif O neriu kartais net be tikslo, kad saviskei uzdesiu smile.gif Kartais uzsakymus neriu, kartais siaip neriu ir dedu i dezute biggrin.gif Sakau gal reikia i koki "Mamyciu turgeli" su sukauptom kepurem nulekt, gal kam nors patiks mano darbuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2012 12 06, 21:38)
Oi ir pas mus ju laaabai daug biggrin.gif O neriu kartais net be tikslo, kad saviskei uzdesiu smile.gif Kartais uzsakymus neriu, kartais siaip neriu ir dedu i dezute biggrin.gif Sakau gal reikia i koki "Mamyciu turgeli" su sukauptom kepurem nulekt, gal kam nors patiks mano darbuka smile.gif

o galit ir pavasari padovanot kokiai gerumo akcijai kaip buna blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va man irgi kepuriu nerimo manija db yra biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
user posted image
Atsakyti