Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

=natuliona,
pirma pritvirtinat siulus taip kad galetumet aptepti lipalu ir palikti isdziuti (as ant batu dezes tvirtinau), sukarpot reikiamo ilgio, tada sumaisot lipala ir krakmola (grietines skistumo) ir padarot bumbuliukus ant galiuku ir vel dziovinat  smile.gif

O tai skalbiant kaip? Neissileidzia viskas?
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 12 02, 16:23)
O tai skalbiant kaip? Neissileidzia viskas?

na kas uzsakineja tokia kepuryte tai tas ir turi pagalvoti kaip skabs biggrin.gif o siaip tai skalbiamt as nuimciau juos ir tada vel prisiuciau po skalbimo smile.gif
Atsakyti
Natuliona, Jūsų kepurytės kaip visada labai jau gražios wub.gif

o čia mano naujausi bandymai smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 12 03, 09:29)

eglute labai smagi wub.gif

o antros kas per rastas bigsmile.gif net nesuprantu ar vaseliu ar virbalais daryta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 12 03, 10:29)

grazios, bet ar pirma ne per reta kaip ziemai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 12 03, 10:33)

grazios, bet ar pirma ne per reta kaip ziemai g.gif

sutinku, kad žiemą su tokia kepuryte lauke per šalta, o kambaryje per karšta, biggrin.gif tačiau man reikėjo dukrytei kepurytės tinkančios mašinoje važiuoti (ypač ilgus atstumus). Nes su žieminėm kepurytėm mašinoje galvytė suprakaituoja, o kepurytės nesinori nuiimti, todėl sugalvojau, kad reikia dukrytei nunerti kepurytę iš storesnės medvilnės, ir mums su ja thumbup.gif
manau, kad su šia kepurytę ir parduotuvėje galima būtų vaikščioti (nors tiesą pasakius nemėgstu didelių parduotuvių)

Natuliona, antroji kepurytė megzta virbalais. Pasiūlyčiau ir Jums jais išmokti naudotis, bet, kad Jums su vąšeliu tokie šedevrai gaunasi bigsmile.gif , tai kam tie virbalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 12 03, 09:45)
Natuliona, antroji kepurytė megzta virbalais. Pasiūlyčiau ir Jums jais išmokti naudotis, bet, kad Jums  su vąšeliu tokie šedevrai gaunasi bigsmile.gif , tai kam tie virbalai biggrin.gif

tada nedomina biggrin.gif
Atsakyti

Labai graži eglutė wub.gif
O balta kepurytė megzta su virbalais su valu, ar nugaroje siūlė daryta?
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2012 12 03, 11:04)
Labai graži eglutė wub.gif
O balta kepurytė megzta su virbalais su valu, ar nugaroje siūlė daryta?

aš visas kepurytes tik su valu mezgu, siūlių niekada nedarau, man taip patogiau.
Atsakyti

Labai grazus tas pasiuvinejimas-eglute thumbup.gif Ir antroji kepuraite puikiai atrodo thumbup.gif gal rasteliu pasidalinsit? ax.gif
Atsakyti
raštelis labai jau paprastas ir manau visoms gerai žinomas.
1 gera 1 bloga ir t.t. o išvirkščioj pusėj reikia megzti vien gerosiomis. tai tiek wink.gif
Atsakyti
nu ir skanios jūsų kepurytės , ypač ta pilkė kaip man patinka wub.gif 4u.gif

gal turit kokių idėjų vyriškoms kepurėms blush2.gif buvau senai radus vieną raštą su dviem spalvom ir dviem virbalais vyriška nu bet jau išvarvinau akis beieškodama ir nerandu mustais nemoku ieškot doh.gif blush2.gif
Atsakyti