Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(ciauzuika @ 2012 11 17, 00:36)
merginos, gal kuri galite patarti?  ax.gif  Ačiū  mirksiukas.gif

Tik 100 proc. merinosų vilna smile.gif
Atsakyti
Sveikos, o man klausimas iškilo šioks toks. Aš tokia mažai ko mačius mezgėja ir ratu dar nemezgiau ir štai prisireike man beretę megzt, tai kokio ilgio reikia tų virbalų su valu? Man pardavėja išaiškino, kad suaugusiems 60 cm ir davė tokius, nu bet man atrodo, kad bus per ilgi, ypač kai siaurint reikės.
Atsakyti
kepures mezgu su 40 cm, o siaurinant pereinu prie 4 virbalų ir su jais mezgu iki pačio galo.

P.s. kitų liemuo 60 cm, tai kokia tada galva turi būti 60 cm? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 17 lapkričio 2012 - 11:52
QUOTE(loretinskis @ 2012 11 17, 00:45)
Tik 100 proc. merinosų vilna  smile.gif

ir uztektu zieminei kepurei su viengubu siuliuku jei nerciau? Vakar ziurejau 100 proc. merinosu vilnos 50 g. pundelis kainuoja 12,50 lt smile.gif Greiciausiai 2 pundeliu uzteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciauzuika @ 2012 11 17, 15:00)
ir uztektu zieminei kepurei su viengubu siuliuku jei nerciau? Vakar ziurejau 100 proc. merinosu vilnos 50 g. pundelis kainuoja 12,50 lt smile.gif Greiciausiai 2 pundeliu uzteks smile.gif

Jei plonas siūliukas, dedu dvigubą. Vyresnėlei (15 metu) sunaudojau 2,5 gabaliuko, nerdama 3 nr. vašeliu iš dvigubo siūliuko.
Atsakyti
cia mano klonas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai graži kepurytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 11 17, 17:18)
cia mano klonas

Kaip visada- IDEALU wub.gif
Atsakyti
Natiuliona, nepaprastai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2012 11 17, 17:11)
Kaip visada- IDEALU  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 11 13, 12:08)
Dar viena statistinė kepurė, per vakar iškepta smile.gif Sena skola, niekaip krikštadukrai kepurytės nenumezgu, tai vat pasilengvinau sąžinę pagaliau  blush2.gif doh.gif Spalva apatinėje nuotraukoje tikresnė - juodo šokolado ruda su šaltibarščių rožine  smile.gif

user posted image

koks grazus derinys - ir modeliukas, ir kepuriukas wub.gif
Atsakyti