Sveikos
Na, bet ir groziu pridejote, auksarankes jus
AS SU VIRBALAIS NEDRAUGAUJU
Sakykite, kokius siuliukus rekomenduotumete zieminei kapurei mano mazai dukrytei? Praeita ziema pirkome, o siai noriu pati nunerti
QUOTE(viola78 @ 2012 11 13, 13:10)
šaunus kepuriukas gavosi
Lace, super šita, tokia vaikiška ir mėlynukė man labai patiko, pirktis reiks ravelry'je, nes matau, kad žiauriai patogi turėtų būti
schema perkamačia
Lace, super šita, tokia vaikiška ir mėlynukė man labai patiko, pirktis reiks ravelry'je, nes matau, kad žiauriai patogi turėtų būti
schema perkamačia
Siek tiek padirbejus,galima ir be perkamos schemos numegzti Cia svarbiausia-apskaiciuoti,kiek akiu uzsideti.
Ta ''ausyte-trikampis'' manau,mezgama tokiu principu:toj vietoj,kur prasideda ''ausyte'',ten kas antroj eilej reikia prideti po aki,o ''ausytes '' vidury abipus vidurines 4-5akis kas antroj eilej reikia sumegzti po 2akis.
QUOTE(ingriduka81 @ 2012 11 15, 20:57)
sveikos,gal kas galetu padeti,kaip numegzti kepuryte su zuikio ausim?reikia karnavalui ir dvieju,liktu tik rubelius pritaikyti.
nėriau paprastą baltą kepurę ir prisiuvau dvi kailines ausytes, galima ir medžiagines
QUOTE(ingriduka81 @ 2012 11 15, 20:57)
sveikos,gal kas galetu padeti,kaip numegzti kepuryte su zuikio ausim?reikia karnavalui ir dvieju,liktu tik rubelius pritaikyti.
Gal kils įdėjų
Kepurė
Kraustymosi rezultatas Nert norejosi o siulai visi dezese buvo, tai pirmieji kuriuos atradau buvo medvilne Teko nert kazka pavasariui
Ir dar siltesniu
Gera veiduko israika
I sia reikia dar pamusala isiut
Ir dar siltesniu
Gera veiduko israika
I sia reikia dar pamusala isiut
sveikos
Kaip užbaiginejat kepures, kurios megztos 2 geros, 2 blogos
Lyg kažkur skaičiau, kad Lace įdomiai užbaigia, nepamenu tiksliai Pataiskyki, kas atsimen - kai ateina metas akių nuėmimui, sumažina akių skaičių perpus, tada apie 6 eiles ripsu, tada vėl perpus mažina Kažkaip taip
Kaip užbaiginejat kepures, kurios megztos 2 geros, 2 blogos
Lyg kažkur skaičiau, kad Lace įdomiai užbaigia, nepamenu tiksliai Pataiskyki, kas atsimen - kai ateina metas akių nuėmimui, sumažina akių skaičių perpus, tada apie 6 eiles ripsu, tada vėl perpus mažina Kažkaip taip
Aislu[B] man taip pat paskitinioji ir su gelyte grazi Naujuose namuose naujos idejos
Ačiū mamukai
QUOTE(ciauzuika @ 2012 11 13, 19:38)
Sveikos
Sakykite, kokius siuliukus rekomenduotumete zieminei kapurei mano mazai dukrytei? Praeita ziema pirkome, o siai noriu pati nunerti
merginos, gal kuri galite patarti? Ačiū