Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Sveikos smile.gif
Na, bet ir groziu pridejote, auksarankes jus wub.gif
AS SU VIRBALAIS NEDRAUGAUJU doh.gif
Sakykite, kokius siuliukus rekomenduotumete zieminei kapurei mano mazai dukrytei? Praeita ziema pirkome, o siai noriu pati nunerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2012 11 13, 13:10)
šaunus kepuriukas gavosi bigsmile.gif
Lace, super šita, tokia vaikiška ir mėlynukė man labai patiko, pirktis reiks ravelry'je, nes matau, kad žiauriai patogi turėtų būti bigsmile.gif  g.gif
schema perkamačia

Siek tiek padirbejus,galima ir be perkamos schemos numegzti mirksiukas.gif Cia svarbiausia-apskaiciuoti,kiek akiu uzsideti.
Ta ''ausyte-trikampis'' manau,mezgama tokiu principu:toj vietoj,kur prasideda ''ausyte'',ten kas antroj eilej reikia prideti po aki,o ''ausytes '' vidury abipus vidurines 4-5akis kas antroj eilej reikia sumegzti po 2akis.
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 11 11, 16:35)
Išbandžiau vieną ravelrinį receptą

Kepurę mezgiau sau (teko adaptuoti aprašymą, nes ten tik vaikiški dydžiai), bet mažei taip patiko, kad tik su ja sutiko pas močiutę važiuoti doh.gif  biggrin.gif

nu labai grazi ir silta turetu buti
Atsakyti
sveikos,gal kas galetu padeti,kaip numegzti kepuryte su zuikio ausim?reikia karnavalui ir dvieju,liktu tik rubelius pritaikyti.
Atsakyti
QUOTE(ingriduka81 @ 2012 11 15, 20:57)
sveikos,gal kas galetu padeti,kaip numegzti kepuryte su zuikio ausim?reikia karnavalui ir dvieju,liktu tik rubelius pritaikyti.

nėriau paprastą baltą kepurę ir prisiuvau dvi kailines ausytes, galima ir medžiagines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduka81 @ 2012 11 15, 20:57)

Gal kils įdėjų mirksiukas.gif
Kepurė

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kraustymosi rezultatas biggrin.gif Nert norejosi o siulai visi dezese buvo, tai pirmieji kuriuos atradau buvo medvilne biggrin.gif Teko nert kazka pavasariui biggrin.gif
user posted image

Ir dar siltesniu smile.gif
user posted image

Gera veiduko israika biggrin.gif
I sia reikia dar pamusala isiut smile.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Kaip užbaiginejat kepures, kurios megztos 2 geros, 2 blogos g.gif

Lyg kažkur skaičiau, kad Lace įdomiai užbaigia, nepamenu tiksliai g.gif Pataiskyki, kas atsimen - kai ateina metas akių nuėmimui, sumažina akių skaičių perpus, tada apie 6 eiles ripsu, tada vėl perpus mažina unsure.gif Kažkaip taip
Atsakyti
AisLu, labai gražios kepuraitės, ypač paskutinioji thumbup.gif
Atsakyti
Aislu[B] man taip pat paskitinioji thumbup.gif ir su gelyte grazi ax.gif Naujuose namuose naujos idejos bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mamukai
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciauzuika @ 2012 11 13, 19:38)
Sveikos smile.gif
Na, bet ir groziu pridejote, auksarankes jus  wub.gif
AS SU VIRBALAIS NEDRAUGAUJU  doh.gif
Sakykite, kokius siuliukus rekomenduotumete zieminei kapurei mano mazai dukrytei? Praeita ziema pirkome, o siai noriu pati nunerti smile.gif

merginos, gal kuri galite patarti? ax.gif Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti