Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Ingrida, ir kokie tavo tempa, kiba visai nemiegi blink.gif
Atsakyti
Dar viena statistinė kepurė, per vakar iškepta smile.gif Sena skola, niekaip krikštadukrai kepurytės nenumezgu, tai vat pasilengvinau sąžinę pagaliau blush2.gif doh.gif Spalva apatinėje nuotraukoje tikresnė - juodo šokolado ruda su šaltibarščių rožine smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 11 13, 13:08)
Dar viena statistinė kepurė, per vakar iškepta smile.gif Sena skola, niekaip krikštadukrai kepurytės nenumezgu, tai vat pasilengvinau sąžinę pagaliau  blush2.gif doh.gif Spalva apatinėje nuotraukoje tikresnė - juodo šokolado ruda su šaltibarščių rožine  smile.gif

user posted image

gal schema galima
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2012 11 12, 23:07)
Aciu uz paaiskinimus ir dalinimasi patirtimi, pasirodom bigsmile.gif

šaunus kepuriukas gavosi bigsmile.gif

QUOTE(Lace @ 2012 11 13, 12:08)
Dar viena statistinė kepurė, per vakar iškepta smile.gif

Lace, super šita, tokia vaikiška ir mėlynukė man labai patiko, pirktis reiks ravelry'je, nes matau, kad žiauriai patogi turėtų būti bigsmile.gif g.gif

QUOTE(son @ 2012 11 13, 12:57)
gal schema galima

schema perkamačia
Atsakyti
Va mano pirmas gyvenime baktusas ir pirstinytes blush2.gif

user posted image
Atsakyti
pagaliau ir aš prisiruošiau įkelti kas gavosi mažytei užsakovei, dar neskalbtas, tad kakliuko akys nelygios.
user posted image
Atsakyti
[quote=Lace,2012 11 13, 00:08]
Dar viena statistinė kepurė, per vakar iškepta smile.gif Sena skola, niekaip krikštadukrai kepurytės nenumezgu, tai vat pasilengvinau sąžinę pagaliau blush2.gif doh.gif Spalva apatinėje nuotraukoje tikresnė - juodo šokolado ruda su šaltibarščių rožine smile.gif

na ir vėl naujiena thumbup.gif labai fainutis variantas ir atrodo tikrai patogi ..bet raštelio neperkandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2012 11 13, 13:19)
Va mano pirmas gyvenime baktusas ir pirstinytes blush2.gif

Labai gražios spalvos wub.gif

Lace- labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 13, 08:41)
Ingrida, ir kokie tavo tempa, kiba visai nemiegi  blink.gif

Miegu miegu, tik niekaip naktinėti įpročio neatsikratau blush2.gif

Lace, žavu kaip visuomet wub.gif
MRSA, nepasakyčiau, kad pirmieji mezginiai thumbup.gif spalvytės mielos, gal gali brūkštelėt kokie siūlai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaGal: 13 lapkričio 2012 - 16:04
QUOTE(samantila @ 2012 11 13, 16:50)

na ir vėl naujiena  thumbup.gif  labai fainutis variantas ir atrodo tikrai patogi ..bet raštelio neperkandu  doh.gif

Tai kad nėra ten ką perkąsti - ripsas paprasčiausias, tiesiog vienose vietose siaurinama, kitose platinama ir tokiu būdu susiformuoja tos ausys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2012 11 13, 14:55)
Labai gražios spalvos wub.gif

Lace- labai gražu 4u.gif

aciu ax.gif kad jus zinotmet kaip faina gaut is jusu pagyru blush2.gif Man jusu visu darbeliai nu tiesiog pasakiski, o as va fantazija nepasizymiu didele tai pradziai kopijuoju labiausiai patikusias idejas is jusu temos. Nu tikiuosi kad laikui begant galesiu ir as nustebint kuo nors (taciau abejoju). ax.gif

QUOTE(IngridaGal @ 2012 11 13, 15:03)
Miegu miegu, tik niekaip naktinėti įpročio neatsikratau  blush2.gif

Lace, žavu kaip visuomet  wub.gif
MRSA, nepasakyčiau, kad pirmieji mezginiai  thumbup.gif spalvytės mielos, gal gali brūkštelėt kokie siūlai wink.gif

na mezgu, neriu ne pirma karta tikrai, bet kad baktusa ir pirstines tai pirma karta. ax.gif aciu nutulionai uz pirstiniu nuorodele, man ji labai padejo 4u.gif

O siulai cia toki margi ir buvo, pirstinem pritrukau tai is likuciu bandziau kazka improvizuot. Kokie jie nezinau, nes drauge atitempe visa maisa ir paliko man, nes pati daugiau rankdarbiais nebenori uzsiiminet kol kas. Man panasu kad cia akrilas, na gal maisytas su vilnele kokia bet nedaug.

Aij norejau pasakyt kad sokoladine su saltibarsciu spalvos juostelem labaiiii fainulka kepuryte 4u.gif
Atsakyti
Oi kiek grazumu vel prideliota!!! Uh tik spek saugotis su schemom kartu ir taikyt praktikoj!!!As ir is tu kur fantazijos nulis,kad paciai kazka.. Aklai su schemom einu zingsnis zingsnin...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strazdaniux: 13 lapkričio 2012 - 17:33