Ingrida, ir kokie tavo tempa, kiba visai nemiegi
Dar viena statistinė kepurė, per vakar iškepta Sena skola, niekaip krikštadukrai kepurytės nenumezgu, tai vat pasilengvinau sąžinę pagaliau Spalva apatinėje nuotraukoje tikresnė - juodo šokolado ruda su šaltibarščių rožine
QUOTE(Lace @ 2012 11 13, 13:08)
Dar viena statistinė kepurė, per vakar iškepta Sena skola, niekaip krikštadukrai kepurytės nenumezgu, tai vat pasilengvinau sąžinę pagaliau Spalva apatinėje nuotraukoje tikresnė - juodo šokolado ruda su šaltibarščių rožine
gal schema galima
QUOTE(ilgakojuke @ 2012 11 12, 23:07)
Aciu uz paaiskinimus ir dalinimasi patirtimi, pasirodom
šaunus kepuriukas gavosi
QUOTE(Lace @ 2012 11 13, 12:08)
Dar viena statistinė kepurė, per vakar iškepta
Lace, super šita, tokia vaikiška ir mėlynukė man labai patiko, pirktis reiks ravelry'je, nes matau, kad žiauriai patogi turėtų būti
QUOTE(son @ 2012 11 13, 12:57)
gal schema galima
schema perkamačia
pagaliau ir aš prisiruošiau įkelti kas gavosi mažytei užsakovei, dar neskalbtas, tad kakliuko akys nelygios.
[quote=Lace,2012 11 13, 00:08]
na ir vėl naujiena labai fainutis variantas ir atrodo tikrai patogi ..bet raštelio neperkandu
na ir vėl naujiena labai fainutis variantas ir atrodo tikrai patogi ..bet raštelio neperkandu
QUOTE(MRSA @ 2012 11 13, 13:19)
Va mano pirmas gyvenime baktusas ir pirstinytes
Labai gražios spalvos
Lace- labai gražu
QUOTE(ingauk @ 2012 11 13, 08:41)
Ingrida, ir kokie tavo tempa, kiba visai nemiegi
Miegu miegu, tik niekaip naktinėti įpročio neatsikratau
Lace, žavu kaip visuomet
MRSA, nepasakyčiau, kad pirmieji mezginiai spalvytės mielos, gal gali brūkštelėt kokie siūlai
QUOTE(samantila @ 2012 11 13, 16:50)
Tai kad nėra ten ką perkąsti - ripsas paprasčiausias, tiesiog vienose vietose siaurinama, kitose platinama ir tokiu būdu susiformuoja tos ausys
QUOTE(kristinalm @ 2012 11 13, 14:55)
aciu kad jus zinotmet kaip faina gaut is jusu pagyru Man jusu visu darbeliai nu tiesiog pasakiski, o as va fantazija nepasizymiu didele tai pradziai kopijuoju labiausiai patikusias idejas is jusu temos. Nu tikiuosi kad laikui begant galesiu ir as nustebint kuo nors (taciau abejoju).
QUOTE(IngridaGal @ 2012 11 13, 15:03)
Miegu miegu, tik niekaip naktinėti įpročio neatsikratau
Lace, žavu kaip visuomet
MRSA, nepasakyčiau, kad pirmieji mezginiai spalvytės mielos, gal gali brūkštelėt kokie siūlai
Lace, žavu kaip visuomet
na mezgu, neriu ne pirma karta tikrai, bet kad baktusa ir pirstines tai pirma karta. aciu nutulionai uz pirstiniu nuorodele, man ji labai padejo
O siulai cia toki margi ir buvo, pirstinem pritrukau tai is likuciu bandziau kazka improvizuot. Kokie jie nezinau, nes drauge atitempe visa maisa ir paliko man, nes pati daugiau rankdarbiais nebenori uzsiiminet kol kas. Man panasu kad cia akrilas, na gal maisytas su vilnele kokia bet nedaug.
Aij norejau pasakyt kad sokoladine su saltibarsciu spalvos juostelem labaiiii fainulka kepuryte