Sveikos, merginos,
http://www.famousfootwear.com
kaip suprantu yra 20 proc nuolaida papildoma, pataisykit, jei klystu
Laba
shoes akcija
shoes akcija
QUOTE(Lyn @ 2012 11 01, 10:01)
Man tai visos skanios - as megstu aromatines, tai renkuosi pagal tai koks skonis patinka, tai zalia man patinka hot cinnamon, tropical green, bankok. Balta man labai skani vanilla grapefruit
Na va ir as apie ta cinamon galvoju ir vanilla, noriu draugaitem pajamt dovanu simboliskai kaledoms, o tu arbatu cia galybe ir ne visas suprantu kas per daiktas ir su kuo valgoma
QUOTE(Mano Lėjytė @ 2012 11 01, 18:15)
Na va ir as apie ta cinamon galvoju ir vanilla, noriu draugaitem pajamt dovanu simboliskai kaledoms, o tu arbatu cia galybe ir ne visas suprantu kas per daiktas ir su kuo valgoma
Mano tai visos drauges ir visi artimieji jomis apdovanoti )) Labai man geras komplektas - arbata ir envirosav maiselis dovanoms ir artimiems ir tolimesniems draugams ))
ar turite uzsakymu is shoptheshoebox?
mergaites junkites
ideeli
hautelook
juicycouture
modnique
isaay-kai kam duoda 40%off su koduku SITE40
shoebox
landsend
6pm
polo-15%off su koduka kam duoda sale prie prekyciu parasyta
ideeli
hautelook
juicycouture
modnique
isaay-kai kam duoda 40%off su koduku SITE40
shoebox
landsend
6pm
polo-15%off su koduka kam duoda sale prie prekyciu parasyta
QUOTE(Lyn @ 2012 11 01, 17:47)
Mano tai visos drauges ir visi artimieji jomis apdovanoti )) Labai man geras komplektas - arbata ir envirosav maiselis dovanoms ir artimiems ir tolimesniems draugams ))
Kas tai?
laba, nusiunciau uzsakyma is ae negavau ok, gal vel kas su pastu
QUOTE(Lynete @ 2012 11 01, 09:07)
O katinuka toki UK parduoda uz 15 svaru perkant 2 vnt. Ka tik buvo akcija tai vos ne visas forumas uzsisake
Kur?
Mano Lėjyte , envirosax Pas mus yra čia, čia ir čia Dar yra Panramoje vienoje parduotuvėje. Pernai 2 vnt siunčiausi, 2 vnt pirkau Panoramoje per nuolaidas, tai kaina gavosi beveik tokia pat, tik USA spalvų pasirinkimas žymiai didesnis
QUOTE(Mano Lėjytė @ 2012 11 01, 19:05)
Kas tai?
QUOTE(Tasty @ 2012 11 01, 19:27)
Kur?
Mano Lėjyte , envirosax Pas mus yra čia, čia ir čia Dar yra Panramoje vienoje parduotuvėje. Pernai 2 vnt siunčiausi, 2 vnt pirkau Panoramoje per nuolaidas, tai kaina gavosi beveik tokia pat, tik USA spalvų pasirinkimas žymiai didesnis
aciu. Klaida padariau rasydama. Hautelook daznai buna ju eventai. Man labai patinka jis, visada pas mane rankineje yra ir kiek kam esu dovanojusi - irgi labai dziaugiasi. Nieko nesveria, labai didelis ir talpus, patogus, berods pakelia iki 20 kg
QUOTE(Lyn @ 2012 11 01, 18:39)
aciu. Klaida padariau rasydama. Hautelook daznai buna ju eventai. Man labai patinka jis, visada pas mane rankineje yra ir kiek kam esu dovanojusi - irgi labai dziaugiasi. Nieko nesveria, labai didelis ir talpus, patogus, berods pakelia iki 20 kg
puiku dekui reikes pasiziuret bet jau kaip ir turiu idejas draugem tik liko vaikai, o cia jau bėėėėda
Papildyta:
Ar hautelook turite ka nors?