Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(Esha @ 2013 03 20, 18:18)
O pas kuri gydytoja tvarketes?
Parekomenduokit man ka Kaune  ax.gif

as ne kaune dariausi smile.gif

QUOTE(Ašara @ 2013 03 20, 18:43)
taip,labai blogi. iš patirties sakau.

ka pridirbo? zinau, kad papus gerai ideda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 20, 18:50)
as ne kaune dariausi smile.gif
ka pridirbo? zinau, kad papus gerai ideda ax.gif

jau kažkur rašiau, kad papų didinimas skaitosi kaip viena nesudėtingesnių operacijų plastinėj chirurgijoj.
man tą patį pridirbo ką ir Lis minėjo-istorija viens prie vieno.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 03 20, 19:36)
papų didinimas skaitosi kaip viena nesudėtingesnių operacijų plastinėj chirurgijoj.

tikrai taip smile.gif
o ka pats sako? kaip vertina savo atlikta darba?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 20, 17:37)
jau 3 karta nuejau specialiai paziureti prie skirtingu sviesu savo voku biggrin.gif  nic nieko nesimato, jokiu randeliu schmoll.gif

nu negaliu kaip knieti pamatyt smile.gif
QUOTE(lis @ 2013 03 20, 18:00)
Va tame ir esmė,kad raukšlėje.O pas mane viena  akis gerai raukšlėje ir dėl jos nepergyvenu,bet kitos akies pjuvis bjaurus:ne raukšlėje,kreivas,nevienodo storio,ilgesnis už akį...

lis,zinai pas ka buvai.rek daba visa gerkle,kad kitos nenureitu

QUOTE(Ašara @ 2013 03 20, 18:43)
taip,labai blogi. iš patirties sakau.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
vienas randelis buvo biski apdribes ant akies ir viena akis daugiau tino...
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 03 20, 21:57)

O paskui susivienodino?Po kiek laiko?

Papildyta:
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 03 20, 21:57)

Ai dar man leido riebalų virš antakių.Tipo ,kad pakiltų šiek tiek.Tai man dabar toks jausmas,kad jie ant tos vienos akies "nuvažiavo" žemyn.
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2013 03 20, 21:44)
nu negaliu kaip knieti pamatyt smile.gif

lis,zinai pas ka buvai.rek daba visa gerkle,kad kitos nenureitu
drinks_cheers.gif

Dar truputį turiu vilties gal viskas su laiku susitvarkys.Bus matyt.
Bet bet kokiu atveju pas PAPEČKĮ nesidaryčiau op.Nežinau gal papus ir gerai daro.Bet vokų plastiką tai nekaip.
Atsakyti
QUOTE(lis @ 2013 03 20, 21:29)
Bet bet kokiu atveju pas PAPEČKĮ nesidaryčiau op.Nežinau gal papus ir gerai daro.Bet vokų plastiką tai nekaip.

ne tik,haliurona ir ta nevienodai suleidzia.manau nei vienai neverta rizikuot,net del menkiausio isikisimo i jusu veido oda
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 20, 19:43)
tikrai taip smile.gif
o ka pats sako? kaip vertina savo atlikta darba?

dar nebuvau pasirodyt po siūlų ištraukimo, bet manau bus pasakyta,kad su laiku viskas pagerės,randai išbluks ir nesimatys. bet vienos akies vokas tai didesnis...kad suvienodint,reiktų pakoreguo tą akį,kuri padaryta geriau.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2013 03 21, 10:31)
ne tik,haliurona ir ta nevienodai suleidzia.manau nei vienai neverta rizikuot,net del menkiausio isikisimo i jusu veido oda

Nepasisekė man pasirikti plastikos gyd.Bet dabar matau ir žinau,kad ne viena aš nusivylusi Papečkiu.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 03 21, 10:17)
dar nebuvau pasirodyt po siūlų ištraukimo, bet manau bus pasakyta,kad su laiku viskas pagerės,randai išbluks ir nesimatys. bet vienos akies vokas tai didesnis...kad suvienodint,reiktų pakoreguo tą akį,kuri padaryta geriau.

drinks_cheers.gif faktas, kad pasakys, palaukit - bus geriau. Bet nebutinai buna geriau. As nesuprantu, negi sunku operuoti taip kaip reikia, o jeigu pasitaiko klaidu - prisiimti atsakomybe ir jas pataisyti. Juk ne uz 10 litu dirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NomedaPar @ 2013 03 21, 15:12)
drinks_cheers.gif faktas, kad pasakys, palaukit - bus geriau. Bet nebutinai buna geriau. As nesuprantu, negi sunku operuoti taip kaip reikia, o jeigu pasitaiko klaidu - prisiimti atsakomybe ir jas pataisyti. Juk ne uz 10 litu dirba  doh.gif

gerai dar,jei tas klaidas galima pataisyt...o kaip pataisysi akies voką,jei jis neteisingai,per aukštai pjautas. ir kaip eit antrą kartą pas tokį ,kad kažką taisytų. nosių temoje šis plastikos chirurgas irgi nurašytas.
Atsakyti
kazkur po 3 men. susivienodino
Atsakyti