QUOTE(~Aylin @ 2013 03 19, 23:12)
tai zinoma, cia gi operacija, o ne voku paglostymas
Tai ir vaikui aišku,kad ne paglostymas.Mane neramina ne tai ,kad jie yra, o kokie jie:ryškūs,stori,nevienodi.Liečiant l.jaučiasi.Ar jus tepėte tepalu nuo randų?
QUOTE(lis @ 2013 03 20, 15:20)
Tai ir vaikui aišku,kad ne paglostymas.Mane neramina ne tai ,kad jie yra, o kokie jie:ryškūs,stori,nevienodi.Liečiant l.jaučiasi.Ar jus tepėte tepalu nuo randų?
na va, ir vaikui aisku netgi, o jums tokiu klausimu kyla
paskaitykite tema, rasyta buvo del tepalu ir randu
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 20, 12:44)
blogi atsiliepimai?
Gal teko susidurti su šiuo gydytoju?
Papildyta:
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 20, 16:23)
na va, ir vaikui aisku netgi, o jums tokiu klausimu kyla
Neskaičiau visos temos.Nelabai aišku.Skaičiau,kad kažkas tepė.Bet man gyd sakė kad nereikia ir taip sugis.O ir instukcijose parašyta kad arti akių netinka tapti.
man dar metu nera,bet tie randeliai like,ir jie niekur nedings.labai stebiuosi Aylin,kad nieko neliko.vistik pjuvis,randelis lieka.naudojant tepaliukus galima ji minimaliai pamazinti.ir man nesake,kad ju neturesiu.tiesiog jie yra voko rauksleje.tik as juos ir matau,kai zinau.
girene, berods veliau, negu as dareisi? as vasari man net ir zinant, visiskai nieko nieko nesimato, net uzuominos apie pjuvi
jau 3 karta nuejau specialiai paziureti prie skirtingu sviesu savo voku nic nieko nesimato, jokiu randeliu
QUOTE(girene @ 2013 03 20, 18:08)
man dar metu nera,bet tie randeliai like,ir jie niekur nedings.labai stebiuosi Aylin,kad nieko neliko.vistik pjuvis,randelis lieka.naudojant tepaliukus galima ji minimaliai pamazinti.ir man nesake,kad ju neturesiu.tiesiog jie yra voko rauksleje.tik as juos ir matau,kai zinau.
Va tame ir esmė,kad raukšlėje.O pas mane viena akis gerai raukšlėje ir dėl jos nepergyvenu,bet kitos akies pjuvis bjaurus:ne raukšlėje,kreivas,nevienodo storio,ilgesnis už akį...
Papildyta:
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 03 20, 18:36)
man daryta praeitu metu balandi, sugijo vienodai, bet randeliai yra, jie tokios pat spalvos, kai visas vokas ir pastebiu juos tiktai aš Iš pradziu buvo nevienodos biski akys, bet po poros menesiu susivienodino..dariausi pas Bagdoną Klaipedoje. Tik virš. vokus tvarke.
Sakykit ,o kas biski nevienodai buvo?
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 20, 17:11)
girene, berods veliau, negu as dareisi? as vasari man net ir zinant, visiskai nieko nieko nesimato, net uzuominos apie pjuvi
O pas kuri gydytoja tvarketes?
Parekomenduokit man ka Kaune
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 20, 11:44)
blogi atsiliepimai?
taip,labai blogi. iš patirties sakau.