Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

O gal kuri daretes su siuntimu? Kokio siuntimo reikia? Ta prasme is ko? Akiu gydytojo ar uztenka seimos daktaro?
Atsakyti
Gal kas zino,ar galima op.per menesines?
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2013 03 17, 14:52)
Gal kas zino,ar galima op.per menesines?

Tikrai nerekomenduojama.Tuo metu didesnis jautrumas,tinimas,kraujavimas.
Atsakyti
Man daktaras sake kad tikrai negalima
Atsakyti
reikia šeimos gydytojo siuntimo. Per mėnesines negalima, jei kraujuoji stipriai, bet jei turi mireną- tai nieko baisaus.
Papildyta:
QUOTE(deimlina @ 2013 02 22, 19:31)
Na aš naujokė.Prisijungiau dėl šios temos.Pasidariau operaciją prieš dvi savaites.Kol kas rezultatai neždžiugina.Ir pas mane skirtingai kol kas.Nežinau ar susivienodins.Ir tinimas dar nepraeina...

Susivienodins viskas, ir tinimas praeis. Realiai randai gyja 6 menesius. Mano avatare matot mano akis po 5 mėnesių po operacijos.
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 03 18, 21:40)
reikia šeimos gydytojo siuntimo. Per mėnesines negalima, jei kraujuoji stipriai, bet jei turi mireną- tai nieko baisaus.
Papildyta:
Susivienodins viskas, ir tinimas praeis. Realiai randai gyja 6 menesius. Mano avatare matot mano akis po 5 mėnesių po operacijos.

Pas mane taip pat kol kas nevienodos:randai nevienodi,viena labiau užkritus.Po op praėjo 1,5mėn.Dar patinsta.Sakykit kokia op darėte jus ir po kiek laiko viskas susitvarkė?Ar ir pas jus iš pražių nevienodai buvo?Man daryta tik viršutinių vokų plastika ir suleisti riebalai virš antakių.
Atsakyti
Sveikos,
Permeciau sia ir praejusia tema. Visur tik rasote, kad randukas virsutiniame voke isbala. Bet visiskai neisnyksta?
Po metu mano vestuves ir visai noreciau pasikelti pakritusius vokus, bet labai issigandau randuko.

Tai kaip su juo yra?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 19, 19:44)
Bet visiskai neisnyksta?

pas mane suejo lygiai metai, tai jau gerus kelis menesius net zymos nera irnesakyk.gif daryk drasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 19, 20:53)
pas mane suejo lygiai metai, tai jau gerus kelis menesius net zymos nera irnesakyk.gif daryk drasiai smile.gif

Taip ilgai randeliai matėsi?Daugiau nei pusę metų?Pas mane jau įpusėjo antras mėnuo po op.Dar labai ryškūs randeliai...
Atsakyti
QUOTE(lis @ 2013 03 19, 21:35)
Taip ilgai randeliai matėsi?Daugiau nei pusę metų?Pas mane jau įpusėjo antras mėnuo po op.Dar labai ryškūs randeliai...

tai zinoma, cia gi operacija, o ne voku paglostymas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 19, 19:53)

tik ne pas PAPEČKĮ Kaune!!! schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 03 20, 09:10)
tik ne pas PAPEČKĮ Kaune!!! schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

biggrin.gif blogi atsiliepimai?
Atsakyti