Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(deimlina @ 2013 02 22, 19:31)
Na aš naujokė.Prisijungiau dėl šios temos.Pasidariau operaciją prieš dvi savaites.Kol kas rezultatai neždžiugina.Ir pas mane skirtingai kol kas.Nežinau ar susivienodins.Ir tinimas dar nepraeina...

deimlina-o kur daretes,pas ka?
Atsakyti
Dariausi Kaune,pas G.P.Įdomu kaip sekasi NomedaPar.Na man kažkas ne taip.Nėra žiauriai blogai,bet viena akis labiau užkritusi,ar užtinusi.Gal dar laiko reikia,nes tik 2sav. su trupučiu praėjo.
Atsakyti
merginos gal kas daret opreracija Klaipedoje pas gyd. Marija Sakalauskaite....laukiu komentaru...aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Envi: 04 kovo 2013 - 21:12
QUOTE(deimlina @ 2013 02 25, 09:45)
Dariausi Kaune,pas G.P.Įdomu kaip sekasi NomedaPar.Na man kažkas ne taip.Nėra žiauriai blogai,bet viena akis labiau užkritusi,ar užtinusi.Gal dar laiko reikia,nes tik 2sav. su trupučiu praėjo.

as turesiu vel operuotis, nes vokai visiskai skirtingi. Tik reikia laukti, nes kol sviezi randai, operuoti negalima. Ir tie randai kaip ilgai nenyksta doh.gif turiu nuolat maskuoti. Prisiskaiciau euforisku atsiliepimu temoje, ir tikrai negalvojau, kad taip bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NomedaPar @ 2013 03 05, 13:18)
as turesiu vel operuotis, nes vokai visiskai skirtingi. Tik reikia laukti, nes kol sviezi randai, operuoti negalima. Ir tie randai kaip ilgai nenyksta  doh.gif turiu nuolat maskuoti. Prisiskaiciau euforisku atsiliepimu temoje, ir tikrai negalvojau, kad taip bus  ax.gif

O kiek laiko po operacijos praėjo?Pas mane taip pat nevienodai.Praėjo 1mėn.Viena akis lyg ir gerai,o kita -pjūvis kitoks,nelygus ir randas storesnis,raudonesnis.Ir tinsta vis dar .o kai užtinsta ,tai kažkaip užkrenta ,ant to pjuvio.Eisiu kažkada pasirodyti,nes sakė po 1mėn.Bet .čia dar ne viskas.Įtariu per operacija antiseptikais ,ar dar kuo sudirgino rageną.Buvau pas okulistę,tai dabar gydausi žaizdeles ragenos.Liudna ir man. NomedaPar ,o po kiek laiko jus žada operuoti?O prieš operaciją gyd.sakė ,kad randai greit užgyja,nereikia nei jokiu tepalų.
Atsakyti
QUOTE(deimlina @ 2013 02 25, 09:45)

Na,šitam tik papus gerai sekasi lipdyt,kas plastikos chirurgijoj skaitosi pakankamai nesudėtinga. Bet visa kita...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 05 kovo 2013 - 22:40
QUOTE(lis @ 2013 03 05, 21:59)
O kiek laiko po operacijos praėjo?Pas mane taip pat nevienodai.Praėjo 1mėn.Viena akis lyg ir gerai,o kita -pjūvis kitoks,nelygus  ir randas storesnis,raudonesnis.Ir tinsta vis dar .o kai užtinsta ,tai kažkaip užkrenta ,ant to pjuvio.Eisiu kažkada pasirodyti,nes sakė po 1mėn.Bet .čia dar ne viskas.Įtariu per operacija antiseptikais ,ar dar kuo sudirgino rageną.Buvau pas okulistę,tai dabar gydausi žaizdeles ragenos.Liudna ir man. NomedaPar ,o po kiek laiko jus žada operuoti?O prieš  operaciją gyd.sakė ,kad randai greit užgyja,nereikia nei jokiu tepalų.

jooo, kuo toliau tuo graziau doh.gif dabar kai pasiskaitau, tai bijosiu turbut antra karta operuotis... Del ragenos - tai siaubas! Butinai gydytojui pasakykit, na kaip taip galima?
Man 3 men. praejo, siaip graziai gyja, tik akiu kampuciuose dar raudona, tai maskuoti turiu.
Atsakyti
QUOTE(NomedaPar @ 2013 03 06, 10:07)
jooo, kuo toliau tuo graziau  doh.gif dabar kai pasiskaitau, tai bijosiu turbut antra karta operuotis... Del ragenos - tai siaubas! Butinai gydytojui pasakykit, na kaip taip galima?
Man 3 men. praejo, siaip graziai gyja, tik akiu kampuciuose dar raudona, tai maskuoti turiu.

O sakykit ,ar ties pjuviais jaučiate kokį diskomfortą?Nes man dar skaudena,traukia,ypač vakare.
Atsakyti
Norejau pasiteirauti pasidariusiu sia operacija - o daretes tik del estetinio vaizdo ar buvo kokiu nemaloniu pojuciu del uzkritusiu voku? Nes mano akiu vokai mano supratimu uzkrite ir pastaruoju metu labai negerai akim. Net sunku nupasakoti - norisi but prisimerkus, nera suvedimo kaip as sakau verysad.gif Akiu gydytoja patikrino akis, sake viskas gerai. Patare panaudot dirbtines asaras, gerti daugiau skysciu, kad akys nebutu issausejusios. Bet niekas nesikeicia. Gal kam panasiai buvo del uzkritusiu voku?
Atsakyti
Man siek tiek trugdo tik keliais atvejais: pasidazius askis kartais buna nemalonus jausmas nes kosmetika arciau akiu ir kartais toks nemalonus jausmas, taip pat jau pastebiu kad vis labiau matosi balti rutuliukai (cia kaip sakoma ziurejimas pro blakstienas biggrin.gif )
Tai va anksciau ar veliau darysiuos, bet va buvau pas daktara Maslauska, tai sake kad man visai neapsimoka darytis vien tik voku plastika reik daryt antakiu pakelima (itarimas jau anksciau buvo kad taip ir patars), nes man labiau antakiai zemai "nukrite" nei maiseliai voku. Tai va... Beje daktaras tikrai viska suprantamai paaiskino, papasakojo kokia rizika, malonus zmogus (aisku tai neatspindi jo operaciju kokybes, bet ligtai nieko blogo apie ji negirdejau) Tai va lieka tik laiko surasti nes 2 savaites reiktu su raisciu ant galvos vaiksciot... tai tokia i darba tikrai neeiciau, o atsiprasyt tokiam ilgam laikui dar nelabai galiu.
Atsakyti
SVEIKOS. smile.gif MINTIS PASIKELTI VOKUS KASKART NEDUODA RAMYBES-LYG APSISPRENDZIU- PO TO PASIDUODU ATKALBINEJIMAMS IR VEL IKI KITO POLEKIO. BET SI KARTA - NUSPRENDZIAU RIMTAI ISANALIZUOTI VISUS + IR - . LABIAUSIAI ZINOMA STABDO GALIMOS KOMPLIKACIJOS- KAIP KA TIK SKAICIAU- PAZEISTA AKIS- ARBA PAKARTOTINA OPERACIJA.MANO KOSMETOLOGE PRADZIOJ LYG SIULE "TERMAZA"DABAR SAKO , KAD JIS NEPADES...REKOMENDAVO GYD. ZVINI. AS ESU IS KAUNO.GAL KURI TURETU NUOMONE APIE JI. ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jursima @ 2013 03 17, 09:23)
SVEIKOS. smile.gif MINTIS PASIKELTI VOKUS KASKART NEDUODA RAMYBES-LYG APSISPRENDZIU- PO TO PASIDUODU ATKALBINEJIMAMS IR VEL IKI KITO POLEKIO. BET SI KARTA - NUSPRENDZIAU RIMTAI ISANALIZUOTI VISUS + IR - . LABIAUSIAI ZINOMA STABDO GALIMOS KOMPLIKACIJOS- KAIP KA TIK SKAICIAU- PAZEISTA AKIS- ARBA PAKARTOTINA OPERACIJA.MANO KOSMETOLOGE PRADZIOJ LYG SIULE "TERMAZA"DABAR SAKO , KAD JIS NEPADES...REKOMENDAVO GYD. ZVINI. AS ESU IS KAUNO.GAL KURI TURETU NUOMONE APIE JI. ACIU smile.gif

Tik nesugalvokite vokų plastiką darytis pas G.Papečkį!
Atsakyti