Labas vakaras,
Skaitau ir nerandu atsakymo, gal kuri nors darėtės pas oftalmologą, ne plastikos chirurgą? :-). Gal ir nėra skirtumo? Na, aišku, pinigai tai būtų mažesni. Dėl pooperacinio laikotarpio matau labai visoms skirtingai. Patarkite, kurios darėtės ar geriau daryti dabar, ar rudenį.
Jei vasarą ilgai reiks vaikščioti aptinusiai ir vengti žmonių, tai ot taip :-)
QUOTE(panelezinove @ 2016 06 13, 10:33)
Merginos, kurios dar neapsisprendžia, kur ir pas ką operuotis, mačiau savo akimis puikius rezultatus pas plastikos chirurgą G. Rauba. Jis dirba Sapiegos klinikoje Vilniuje
Pritariu, esu pas jį dariusi ir dar kelios mano pažystamos jau pas jį pasidarė
Sveikos gyvos,
Merginos ką stebuklingo atradote greitesniam gijimui. Ledo kompresai padaryta ir labai padėjo, tepaliukas nuo galimo uždegimo. O ką naudojot kraujosrūvų mažinimui? Biodermos kremukas yra skatinantis kraujosrūvų gijimą, gal kuri galite pasidalinti info, ar veiksmingas? Ačiū :-)
Merginos ką stebuklingo atradote greitesniam gijimui. Ledo kompresai padaryta ir labai padėjo, tepaliukas nuo galimo uždegimo. O ką naudojot kraujosrūvų mažinimui? Biodermos kremukas yra skatinantis kraujosrūvų gijimą, gal kuri galite pasidalinti info, ar veiksmingas? Ačiū :-)
QUOTE(Adelina40 @ 2016 06 14, 06:05)
Sveikos gyvos,
traumeel arba lioton .man geriau lioton
Ačiū, Girene nusipirkau lioton.gal yra čia lęšių nešiotojų, kada maždaug galima jau įsidėti lęšius? Tik išėmus siūlus ar galima anksčiau :-) kol kas tai nesidedu, namie sėdėt tai viskas gerai, bet kaip išeiti į lauką? Ir dar nuo saulės akiniai...visai nieko nematau :-) jei taip gražiai gytų, tai atsargiai jau kokią penktą dieną gal būtų galima....
O ar gali taip būti, kad darytų tokią operaciją, antakių pakėlimas ir apatiniai vokai riebalinių maišelių šalinimas, tik dabar prisiskaičiau, kad tokiu atveju kaip antakių kėlimas, šalina ir viršutinių vokų odos perteklių, o man šito nepasakė, gal dar daktarui rašyti teirautis? nes tas perteklius tai yra.
QUOTE(Marija1 @ 2016 06 16, 18:16)
O ar gali taip būti, kad darytų tokią operaciją, antakių pakėlimas ir apatiniai vokai riebalinių maišelių šalinimas, tik dabar prisiskaičiau, kad tokiu atveju kaip antakių kėlimas, šalina ir viršutinių vokų odos perteklių, o man šito nepasakė, gal dar daktarui rašyti teirautis? nes tas perteklius tai yra.
niekada nesuprasiu "rasyt".daktarai turi matyt
QUOTE(girene @ 2016 06 16, 19:38)
niekada nesuprasiu "rasyt".daktarai turi matyt
Jau mate ir nuotrauku prisidare, dabar uztektu gal parasyt paklaust, aisku galiu vel vizitui eiti.
sveikos merginos, ar kas esat op viršutinius vokus pas Martyna Norku Kaunas ?
kokie atsiliepimai?
Papildyta:
as operavausi ir manau ,kad sudirbo viena akį, pjūvis vieno voko eina ne per voko raukšle, kita puikiai
kokie atsiliepimai?
Papildyta:
as operavausi ir manau ,kad sudirbo viena akį, pjūvis vieno voko eina ne per voko raukšle, kita puikiai
merginos po kiek laiko praeina tas raudonumas, sukietėjimas pjūvio, po kiek laiko būnas nepastebimi pjūviai