Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(CESARIA @ 2016 02 04, 10:26)
Sakykit, kaip gijo? Ar galima ketvirtadienį pasidarius pirmadienį keliauti į darbą?

As galėjau laisvai cool.gif priklauso nuo organizmo mirksiukas.gif Pamenu pasidariau 1d. o 9 d. ėjau fotografuoti vestuves, nieks nieko nepastebėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2016 02 04, 10:26)
Sakykit, kaip gijo? Ar galima ketvirtadienį pasidarius pirmadienį keliauti į darbą?

Tik savaite vaiksciosit su siulemis ir pleistrais ant virsutiniu voku..tai, jei Jusu darbas aptarnavimo srityje...gal gana ekstravagantiska butu biggrin.gif
Bet jei kolektyvas nedidelis, gana tolerantiskas, o Jus dar ir akinius nesiojate, tai kodel gi ne
Ir .t.t., ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Užmirstuole @ 2016 02 04, 16:21)
As galėjau laisvai  cool.gif priklauso nuo organizmo  mirksiukas.gif Pamenu pasidariau 1d. o 9 d. ėjau fotografuoti vestuves, nieks nieko nepastebėjo  biggrin.gif

Tai pas Jus 9 dienos po operacijos praejusios jau buvo, o cia norima dar su siulem eiti dirbti. Nepastebeti siules su pleistrais butu neimanoma.
Atsakyti
Nepastebeti siules su pleistrais butu neimanoma.
[/quote]
Kaip taikliai rolleyes.gif
Atsakyti
Supratau, kažkaip apie siūles ir pleistrus nepagalvojau smile.gif Teks atidėti dar kažkuriam laikui, nes darbas su žmonėmis
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2016 02 06, 09:14)
Supratau, kažkaip apie siūles ir pleistrus nepagalvojau smile.gif Teks atidėti dar kažkuriam laikui, nes darbas su žmonėmis

tai juk galima pasirūpint nedarbingumo lapeliu labai labai norint...tarkim 10-čiai dienų. na, savaitei.
Atsakyti
Man padare operacija sausio 25, esu patenkinta kad ja padariau, bet kada tas nejautrumas dings? Labai nemalonus jausmas kai reikia blakstienas dazyti rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite parašyti pas kokį konkrečiai gydytoją darėtės, viršutinius/apatinius vokus, ir kiek tiksliai mokėjote smile.gif Kadangi daug žinučių, kad noriu, bijau ir t.t. Rašant konkrečiai, nereikės vargti, kol susirinksime info, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
sakykit, gal kuriai darė ne tik vokų, bet ir antakių kėlimo operaciją? Buvau konsultacijoj, gydytojas siūlo daryti ir tą ir tą, neva vien vokus pakėlus, nebus tokio efekto. Kiek skaitau temoje, nelabai kas rašo apie antakius. Operacija tokia ganėtinai rimtesnė nei vien vokai, pilna narkozė, galvoj randai... Gal kuri esat dariusi? Norėtųsi atsiliepimų.
Ir jei kas darėt, parašykite savo amžių, svarstau ar dabar tą daryt ar dar laukt penkis ar daugiau metų ir tada darytis..
Atsakyti
QUOTE(Jindi @ 2016 04 30, 16:25)
Sveikos, merginos,
sakykit, gal kuriai darė ne tik vokų, bet ir antakių kėlimo operaciją? Buvau konsultacijoj, gydytojas siūlo daryti ir tą ir tą, neva vien vokus pakėlus, nebus tokio efekto. Kiek skaitau temoje, nelabai kas rašo apie antakius. Operacija tokia ganėtinai rimtesnė nei vien vokai, pilna narkozė, galvoj randai... Gal kuri esat dariusi? Norėtųsi atsiliepimų.
Ir jei kas darėt, parašykite savo amžių, svarstau ar dabar tą daryt ar dar laukt penkis ar daugiau metų ir tada darytis..

po voku plastikos efektas tikrai yra.apie sudetingesnes op kazkaip niekas neraso
Atsakyti
QUOTE(Jindi @ 2016 04 30, 16:25)
Sveikos, merginos,

Speju, pas Kaikari buvote konsultacijos? Nes kiek sia tema cia paskaiciau, jis beveik visoms siulo ir kakta kelti, kiti gydytojai apsiriboja vien vokais. Man 41m. dariau tik vokus, manau, siai dienai to ir uztenka smile.gif
Atsakyti
o gal kuri pasinaudojo ligoniu kasu kompensacija voku pakelimui?
http://www.delfi.lt/...e.d?id=71374458
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2016 05 10, 06:35)
Speju, pas Kaikari buvote konsultacijos? Nes kiek sia tema cia paskaiciau, jis beveik visoms siulo ir kakta kelti, kiti gydytojai apsiriboja vien vokais. Man 41m. dariau tik vokus, manau, siai dienai to ir uztenka smile.gif

Taip...
Gytė man siūlė tik vokus. O Kaikaris pasakė, kad be kaktos tik vokus pakėlus nieko nebus...Gal nori apsidrausti, kad tikrai matyčiau rezultatą ir likčiau patenkinta, nežinau.. unsure.gif
Atsakyti