Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(kretaa @ 2014 11 23, 09:33)
o koks gydytojas operavo? ir kokiame mieste?

nesismulkinkit.pas mane iki siol balti siuleliai.bet jie voko rauksleje,tai nereikia net dazyti.kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Ruosiuosi darytis virsutiniu akiu voku operacija pas gyd. Renalda Vaiciuna. Gal kas daretes pas ji? Kokie atsiliepimai apie si gydytoja?Aciu

Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2015 03 09, 10:22)
Sveiki. Ruosiuosi darytis virsutiniu akiu voku operacija pas gyd. Renalda Vaiciuna. Gal kas daretes pas ji? Kokie atsiliepimai apie si gydytoja?Aciu

Nemalonus gydytojas, savo "brando" vadybininkas, pamirštantis, kas jam duoną uždirba.
Atsakyti
O tu Estaria su juo bendravai ar dareisi operacija,ar is padaliniu zmoniu tokia nuomone?
Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2015 03 09, 15:36)
O tu Estaria su juo bendravai ar dareisi operacija,ar is padaliniu zmoniu tokia nuomone?

Dainele35, parašiau jums į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Estaria,aciù. Taciau mano el.pastas pasikeites. Gal galetum parasyt i dainora177@gmail.com? ax.gif aciu is anksto
Atsakyti
Pasidariau sausio 16d. Siandien dienai dar matosi randukai, bet vaizdelis geras bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykite pas ka daretes? Ruosiuosi darytis,bet baisoka,kai nieko nezinai. Kiek laiko i *zmones*negali iseiti? Gal placiau galite parasyti kaip viskas vyksta? smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2015 03 12, 08:25)
Sakykite pas ka daretes? Ruosiuosi darytis,bet baisoka,kai nieko nezinai. Kiek laiko i *zmones*negali iseiti? Gal placiau galite parasyti kaip viskas vyksta? smile.gif aciu

o tema perskaitet bent viena?labai daug atsakymu yra i jusu klausima
Atsakyti
Ivairios nuomones apie chirurgus. O pas ka jus daretes?
Atsakyti
Sveikos merginos.Jungiuosi prie jusu temos.
Man pries 6 dienas sutvarke vokus,buvo uzkrite.Ispjove vokuose odos pertekliu...ir eme riebalus nuo pilvo ir suleido i kakta,smilkinius,veido rauksle ir i paakius.
Operacija praejo normaliai,bet po to reikia nusiteikti sunkumui ir viskas gerai.Taciau antra karta jau riebalu ne uz ka nesileisciau.Veidas sutines esu panasi i anti,nes dar suleido i virsutine lupa.Abejojau labai kol ryzausi riebalu suleidimui ir jauciu kad blogai padariau,tiesiog negaliu nusiraminti.O siandien veidas dar labiau sutino,nors jau 6 diena.Gal kam panasi operacija buvo,gal galit ka patarti.
Neleido niekuo tepti,nieko deti,tik laukti.Po dvieju dienu ims siulus,gal tuomet atslugs tas veidas.Neisivaizduoju kaip reikes iseiti po savaites i darba...Labai lauksiu komentaru,gal kas ka patars is praktikos.
Aciu.Dariausi rimtoj klinikoj Kaune pas T.A.
Atsakyti
QUOTE(saulyte13 @ 2015 03 15, 18:34)
Sveikos merginos.Jungiuosi prie jusu temos.
Man pries 6 dienas sutvarke vokus,buvo uzkrite.Ispjove vokuose odos pertekliu...ir eme riebalus nuo pilvo ir suleido i kakta,smilkinius,veido rauksle ir i paakius.
Operacija praejo normaliai,bet po to reikia nusiteikti sunkumui ir viskas gerai.Taciau antra karta jau riebalu ne uz ka nesileisciau.Veidas sutines esu panasi i anti,nes dar suleido i virsutine lupa.Abejojau labai kol ryzausi riebalu suleidimui ir jauciu kad blogai padariau,tiesiog negaliu nusiraminti.O siandien veidas dar labiau sutino,nors jau 6 diena.Gal kam panasi operacija buvo,gal galit ka patarti.
Neleido niekuo tepti,nieko deti,tik laukti.Po dvieju dienu ims siulus,gal tuomet atslugs tas veidas.Neisivaizduoju kaip reikes iseiti po savaites i darba...Labai lauksiu komentaru,gal kas ka patars is praktikos.
Aciu.Dariausi rimtoj klinikoj Kaune pas T.A.

vadinasi bus gerai.pas gera gyd buvote
as nebuvau sutinusi,gal nuo kiekio,leidimo budo priklauso
viskas bus gerai.manau pirstais svelniai pamasazuot reiktu tas vietas,kur leido
Atsakyti