man atra savaite po operacijos, viskas gerai, bet vienoj akyje toks jausmas , lyg kazkas ikrite, norisi krapstyti aki, nemalonus jausmas, kaip koks pukelis butu ilindes ir niekaip neissikrapsto gal kokiu lapesiu akims reikia isilasinti ...?
QUOTE(tinute84 @ 2014 11 08, 03:26)
man atra savaite po operacijos, viskas gerai, bet vienoj akyje toks jausmas , lyg kazkas ikrite, norisi krapstyti aki, nemalonus jausmas, kaip koks pukelis butu ilindes ir niekaip neissikrapsto gal kokiu lapesiu akims reikia isilasinti ...?
bepanten lasiuku pabandykit.
aciu
QUOTE(amberr. @ 2014 10 09, 22:17)
Ajomajo Mano mamai dar ir metu.. kaip sknt ne 30 jau.. sunkiau viskas gyja.. bet ner normalu manau, kad ketvirta diena dar taip sutine.. Nors irgi.. miegojo pirmas paras toli grazu ne sedom, tai ko noret turbut.. Nu pasakysiu, kad geriau pasikonsultuotu su gyd.. Ai, bet pas ja cia ner iprasta voko pakelimo.. daug ten buvo ko kelt vienas dalykas, o kitas, lindo i akiduobes tas.. tai uz tai ir siulus tik po 10d traukt.. ir gal tas tinimas uz tai ilgiau laikosi
Na ka.. pasirodo toj akyje, kuri labai kraujavo ir ja pridegino susikaupe kraujas.. to pasekoje savaite i abi akis leido vaistus kazkokius.. ir po mazu viskas susitvarke.. is vienos akies iseme siulos, o ta dar palaike truputi.. kadangi buvo siuta dvejais siulais (skirtingo storumo), tai pirma iseme vienus, poto kitus.. Dabar jau vaizdas neblogas.. graziai sugijo.. aisku randai dar matosi, bet tai nieko
QUOTE(tinute84 @ 2014 11 08, 16:26)
gali buti,jei daugiau odos nueme,tai sauseja akys.pilnai,normalii nesudrekinama.pameginkit lasiuku sausom akims
QUOTE(kretaa @ 2014 11 13, 07:54)
Gydytojas randams tepti davė Kelo-Cute gelį. Ar kas turite žinių - efektyvi priemonė? Kaina 69 Lt ir nežinau ar yra vaistinėse, pirkau Plastikos chirurgijos skyriuje.
ta pati naudojau.turejus anksciau kitokiu,bet sitas man geriausiais.tik stebuklu nedaro:)
QUOTE(kretaa @ 2014 11 17, 14:02)
o Kiek ilgai tepliojote ir per kiek laiko randeliai pabalo?
kol sunaudojau visa:)greit jie bala
QUOTE(kretaa @ 2014 11 19, 14:29)
Bliamba dabar praėjo apie dvi sav. bet turiu su šešėliais teplioti nes pjūviai matosi...
Man tai po trijų mėnesių pradėjo darytis nematomi
QUOTE(kretaa @ 2014 11 19, 13:29)
Bliamba dabar praėjo apie dvi sav. bet turiu su šešėliais teplioti nes pjūviai matosi...
Man dare birzelio 30 ir dar dabar tokie ploni siuliukai matosi, daktaras is kart pasake, kad 4-6 men turi praeiti , nu ir tepuosi seseliais
QUOTE(Stichija @ 2014 11 21, 13:45)
Man dare birzelio 30 ir dar dabar tokie ploni siuliukai matosi, daktaras is kart pasake, kad 4-6 men turi praeiti , nu ir tepuosi seseliais
o koks gydytojas operavo? ir kokiame mieste?