Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

Ajajaiii, tai negerai..
net nžn ką jūsų vietoj daryčiau..ką operavęs gydytojas sako? čia gi 'darbo brokas' , ne kitaip..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2014 07 19, 08:00)
Ajajaiii, tai negerai..
net nžn ką jūsų vietoj daryčiau..ką operavęs gydytojas sako? čia gi 'darbo brokas' , ne kitaip..

Nieko čia jau nebepadarysi. Juk pasirašai prieš operaciją dokumentą, kad sutinki su galimomis pasekmėmis. Kažkam pasiseka - kažkam ne... Bet jei dabar ir siūlytų gydytojas kažkokią korekcinę operaciją - tikrai nebesiryžčiau antrą kartą "gultis po peiliu".
Atsakyti
QUOTE(Roxima @ 2014 07 17, 13:27)
Po mano operacijos rugpjucio 6d. jau bus praeje puse metu, o akys ligi siol jautrios. Vis tik operacija ir yra operacija. Nereikia tiketis, kad nebus jokiu pasekmiu, ypac kai tai liecia tokius jautrius organus kaip akys...

drinks_cheers.gif As jau daugiau metu po, bet akiu vokai tapo jautrus, daznai sudirgsta tiek jie, tiek akys. To niekada gyvenime nera buve unsure.gif
Atsakyti
[merginos, esu klaipėdietė ir man dėl viršutinių vokų korekcijos rekomendavo Roką Bagdoną. Ar dar turite kokią nuomonę apie jo gebėjimus atlikti būtent tokio tipo operacijas išskyrus tai, kad jis grubus kaip žmogus? ir ar tikrai jau toks bjaurus jo būdas?
Atsakyti
Užsirašiau plastinei viršutinių vokų korekcijai pas R. Bagdoną. Dabar pergyvenu tik dėl vieno - ar bus mėlynių, ar jos ilgai laikysis, nes už poros savaičių po operacijos sūnaus gimtadienis...
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2014 09 10, 13:44)
Užsirašiau plastinei  viršutinių vokų korekcijai pas R. Bagdoną. Dabar pergyvenu tik dėl vieno - ar bus mėlynių, ar jos ilgai laikysis, nes už poros savaičių po operacijos sūnaus gimtadienis...

menkai.tepkit liotonu.padazysit seselius,jei kazkiek liks
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2014 09 10, 14:58)
menkai.tepkit liotonu.padazysit seselius,jei kazkiek liks

ačiū už patarimą. Ar jūs taip pat darėtės korekciją? Esate patenkinta rezultatu?
Atsakyti
Mergaites HELP unsure.gif Mano mamai pirmadieni padare voku pakelimo operacija.. Pas ja buvo ganetinai ,,riebus'' virsutinis vokas ir laaaaabai uzkrite unsure.gif Plius lindo i akiduobes, ten salino kazka.. Siandien ketvirtad diena, bet nesakyciau, kad vaizdas gereja.. unsure.gif Labai uztina.. melynes aisku.. Kada pradeda slugti tinimas? Ar gali buti, kad akys patine nevienodai? Pas ja beja ir siaip labai linke tinti veidas, akys.. gal dar tas priduoda ta tinima.. unsure.gif Gal turit kokiu patarimu?
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2014 10 09, 22:05)
Mergaites HELP  unsure.gif Mano mamai pirmadieni padare voku pakelimo operacija.. Pas ja buvo ganetinai ,,riebus'' virsutinis vokas ir laaaaabai uzkrite  unsure.gif Plius lindo i akiduobes, ten salino kazka.. Siandien ketvirtad diena, bet nesakyciau, kad vaizdas gereja..  unsure.gif Labai uztina.. melynes aisku.. Kada pradeda slugti tinimas? Ar gali buti, kad akys patine nevienodai? Pas ja beja ir siaip labai linke tinti veidas, akys.. gal dar tas priduoda ta tinima..  unsure.gif Gal turit kokiu patarimu?

Man irgi tinimas laikėsi po viršutinių vokų plastinės operacijos,buvo neramu,tai nusifotografavau ir nusiunčiau nuotrauką gygytojai,tai pasirodo buvo prasidėjus alergija,pagėriau aceteriną ir atsileido tinimas
Atsakyti
QUOTE(Lincija @ 2014 10 09, 22:12)
Man irgi tinimas laikėsi po viršutinių vokų plastinės operacijos,buvo neramu,tai nusifotografavau ir nusiunčiau nuotrauką gygytojai,tai pasirodo buvo prasidėjus alergija,pagėriau aceteriną ir atsileido tinimas

Ajomajo unsure.gif Mano mamai dar ir metu.. kaip sknt ne 30 jau.. sunkiau viskas gyja.. bet ner normalu manau, kad ketvirta diena dar taip sutine.. doh.gif Nors irgi.. miegojo pirmas paras toli grazu ne sedom, tai ko noret turbut.. doh.gif Nu pasakysiu, kad geriau pasikonsultuotu su gyd.. Ai, bet pas ja cia ner iprasta voko pakelimo.. daug ten buvo ko kelt vienas dalykas, o kitas, lindo i akiduobes tas.. tai uz tai ir siulus tik po 10d traukt.. ir gal tas tinimas uz tai ilgiau laikosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 09 spalio 2014 - 21:32
QUOTE(kretaa @ 2014 09 11, 13:28)
ačiū už patarimą. Ar jūs taip pat darėtės korekciją? Esate patenkinta rezultatu?

taip.patenkinta.bet man gerokai virs 40m,tai senejimas nestoja.akys vel linkusios uzkristi.man ir sake,kad mano amziuje tokia procedura turi buti kartojama kas tris metus
Atsakyti
Na štai, aš jau po operacijos. Praėjo diena, šiandien eina antroji. Atrodau kaip sumušta pijokė smile.gif, bet net ir dabar yra geriau nei buvo. Nebėra tų sunkių maiškų, kurie slėgė akis. Tik va kažo kiek ilgai laikysis tos mėlynės ir patinimas. Išoperavo mane antradienio popietę gyd Rokas Bagdonas. buvau paskutinė pacientė tą dieną, tai grįžua namo jau su tamsa ir praeivių negąsdinau smile.gif

Operacija nebaisi, tik tas kvapas.... fui
Atsakyti