Labas Lalantukass. Jokio fotosopo nera. As net ir nemoku tuo fotosopu naudotis. Tiesiog mano jauni veido bruozai, neziurint i metus. Siaip si operacija dar siek tiek mane atjaunino. Tiesa lapkriti reikes daryti dar viena operacija, tai bus antrasis plastikos etapas. Dabar is karto negalima, nes formuojasi akiu konturai apie puse metu. Antram etape ims riebaliukus nuo slaunu ir leis i paakius. Taip bus galutinai suformuoti paakiai, tai yra paputlintos paakiu vietos, bus galutinai panaikinti ratilai apie akis. Dabar ,kai isgramde maiselius is po akiu, susiformavo ratilai. Yra atsirade smulkiu rauksleliu. Todel po riebalu suleidimo, galutinai bus suformuota akiu zona. Bent man taip aiskino chirurgas. Siaip darbe nelabai kas supranta kas man padaryta, taciau ganetinai ilgai spokso i veida, nes pasikeite akiu bruozai. Taciau klausti nedrista. As pats rezultata matau ganetinai dideli, atjaunejimas akivaizdus. Kiek esu skaites atsiliepimu apie apatiniu voku plastika, ne visi zmones yra patenkinti, kadangi nemato savyje troskusio rezultato. Vieni atrodo kaip operacijos ir nebuta,kiti skundziasi,kad atrodo dar blogiau ,nei pries operacija. Nezinau pats kodel taip kitiems ivyksta. Siaip mano paskutines nuotraukos tai ten jau kai viskas uzgije ir praeje tinimai. Dabar laukiu rudens ir antros operacijos. Nuotraukos aisku darytos mobiliu telefonu ir ikeltos i kompa. Tas pacias nuotraukas siunciau el.pastu chirurgui ir jis jas vertino. Issididino kompu,pritrauke is arciau paakius ir atrase ,kad neturi prie ko prikibti. Taip ,kad jos autentiskos ir nera jokios nuotrauku korekcijos. Atsiusiu pastu visai sviezias nuotraukytes,pasiziurekit Lalantukass. Iki ,rasykit jeigu kas.
Sveiki.
Rytoj - operacijos diena- antakiu kelimas, apatiniai vokai...
Prasyciau patarimu, ko saugotis, kaip elgtis po operacijos, su kokiais sunkumais esate susidurusios, nes mediku patarimai galbut labiau teorinio lygmens- kiek skaiciau sutarti...
ar daretes patariamaji limfodrenazini masaza ir panasiai...
as vienos mamytes patarimu pradejau gerti traumeli...
Aciu
Prasyciau patarimu, ko saugotis, kaip elgtis po operacijos, su kokiais sunkumais esate susidurusios, nes mediku patarimai galbut labiau teorinio lygmens- kiek skaiciau sutarti...
Aciu
QUOTE(jursima @ 2014 07 02, 13:01)
Sveiki.
Aciu
Aciu
Manes rugpjuti laukia apatiniai ir virsutiniai vokai. Pasidalinkit, kas tas traumelis?
QUOTE(CESARIA @ 2014 07 02, 13:44)
Manes rugpjuti laukia apatiniai ir virsutiniai vokai. Pasidalinkit, kas tas traumelis?
Traumel tai homeopatinės tabletės nuo mėlynių ir sumušimų
tepalas dar yra traumelio.as geriau ir tabl,ir tepiau,bet man geriau liotono tepalas
QUOTE(jursima @ 2014 07 02, 12:01)
Sveiki.
Aciu
Aciu
Tradiciskai, saldyti kas 3 val po 25 min, is kart nusipirkit vaistinej specialu gelini saldoma paketa, ir dar labai patariu nepult prie kompo kelias dienas, ir miegot ant paausktintu pagalviu kelias dienas, ir nelaupyt pleistru, kol gydytojas pats nenuims, ir per miegus nesikasyti, nes kai gyja labai niezti, as tai dabar su pirstinem puodam kelt miegu , nes pirma nakti labai draskiausi
QUOTE(Stichija @ 2014 07 02, 21:43)
Tradiciskai, saldyti kas 3 val po 25 min, is kart nusipirkit vaistinej specialu gelini saldoma paketa, ir dar labai patariu nepult prie kompo kelias dienas, ir miegot ant paausktintu pagalviu kelias dienas, ir nelaupyt pleistru, kol gydytojas pats nenuims, ir per miegus nesikasyti, nes kai gyja labai niezti, as tai dabar su pirstinem puodam kelt miegu , nes pirma nakti labai draskiausi
Oiiii kazkaip baisokai skamba- bet tikrai aciu
ir kelinta naktis kaip su tom pirstinem
o rezultatas - toks kokio tikejotes ?
kaip savijauta ?
QUOTE(jursima @ 2014 07 02, 22:19)
Oiiii kazkaip baisokai skamba- bet tikrai aciu
kaip savijauta ?
kaip savijauta ?
Na as tik 4 dienos po operacijos, tai ta pacia diena pati dar namo pussimti km parvairavau , visai man neskauda, tik niezti, nekraujuoja, fanaru nera, vakar po parduotuves buvau pasliauziot su akiniais nuo saules, nes su pleistrais nenoriu zmoniu gazdinti, tik vat siandien paakiai pradejo tinti, nes limfa uzsistovejo, nieko pirmadieni siulus nuims ir viskas susitvarkys. rezultato dar nemaciau, nes su pleistrais
QUOTE(Stichija @ 2014 07 03, 16:41)
Na as tik 4 dienos po operacijos, tai ta pacia diena pati dar namo pussimti km parvairavau
Stichija, o Jums kokia procedūra daryta ? Viršutiniai vokai, apatiniai ?
QUOTE(Pink* @ 2014 07 03, 17:16)
Stichija, o Jums kokia procedūra daryta ? Viršutiniai vokai, apatiniai ?
Virsutiniai vokai
QUOTE(Stichija @ 2014 06 08, 15:09)
O per kiek laiko praeina patinimas ir melynes? nes man 9 dienos po operacijos dienos bus labai svarbus renginys, ir mastau, ar tik neperkelt operacijos
as po savaites turejau susitikima irgi svarbu tai jau pasidazius galejau drasiai eiti