Laba diena. Tikrai cia jokia reklama. Dar negirdejau,kad pats gydytojas save reklamuotu ir dar supermamyciu saite. As pats ieskojau informacijos apie apatiniu voku plastika,ieskojau atsiliepimu is zmoniu,ieskojau plastikos chirurgo internete.Ir as radau ko ieskojau. O kad profesionaliai paaiskinau,tai tiesiog isdesciau ta kalba,kuri buvo diskutuojama konsultacijos metu. Tiesiog norejau pasidalinti informacija su zmonemis,kurie tai ruosiasi daryti. As suprantu,kad kyla itarimas,todel ,kad raso vyrukas. Tiesiog man ta operacija buvo reikalinga ir as rezultatu patenkintas. Ne taip daznai vyrai darosi tokias operacijas. Ir as tikrai nesiulau ten ,kur dariausi as. Esu skaites,kad apatiniu voku plastika gana sudetingesne,negu virsutiniu. Ir cia jau priklauso nuo pasirinkto chirurgo ir jo kompetencijos. O taip pat ir nuo zmogaus fiziologijos. Konsultacijos metu man taip pat buvo paaiskinta apie galimas komplikacijas, nesimetrija,bet as chirurgo kalboje neizvelgiau nieko itartino.Plius prie to as dar norejau kad sutvarkytu ne tik apatinius vokus,bet ir virsutinius ir patemptu kakta. Sito daryti Daunoravicius man atsisake,motyvuodamas,kad tikrai nereikia,nebent ateity. Taip ,kad mergaites jum raso toks pats pacientas kaip ir jus.Siuo metu praejo jau lygiai 2 savaites po operacijos,kuri buvo daryta geguzes 14 diena 19 val. Siandien ketvirtadienis ir galiu pasakyti ,kad tinimu beveik nera,vos vos palei paakius. Pacius paakius kai prilieciu pirstais stipriau dar jauciu skausmeli. Kita savaite elektroniniu pastu siusiu vel savo nuotraukas akiu mane operavusiam gydytojui ir jis paskirs konsultacija klinikoje apziurai.Tai tiek. O jei jus nepatenkinta savo daryta plastika,tiesiog turite kreiptis i jus operavusi chirurga. As taip pat ejau ant rizikos,darydamasis sita plastika,bet man ji pavyko. Ir lapkriti darys antra etapa,ims riebalus is slaunies ir kamienines lasteles,ir leis i paakius. Dar labiau issilygins paakiu oda ,bent man jau taip sake, ir putlesni bus paakiai. Taip,kad tokie reikaliukai mielos mergytes. Rasykit,atsakysiu.Renaldas.
Renaldas 7, gal ir mums imestumet kokia nuotraukyte, smalsu gi ?....
Sveikos,
gal kas nors turite nuomonę apie Indrę Sakalauskaitę? Dirba Northway klinikoje Vilniuje.
gal kas nors turite nuomonę apie Indrę Sakalauskaitę? Dirba Northway klinikoje Vilniuje.
QUOTE(Renaldas7 @ 2014 05 30, 13:15)
Laisvai galiu atsiusti savo nuotraukas po operacijos.....nurodykit savo el.pasta ir as jum atsiusiu savo nuotraukas. Jeigu ir tai jus neitikins galiu duoti savo skaipo varda, ir matysit mane naturoj per kamera. Galiu atsiust savo nuotraukas ir per skaipa.
As nesakiau, kad netikiu jumis, bet smalsu gi labai,esam moteriskes... smalsios...
O per kiek laiko praeina patinimas ir melynes? nes man 9 dienos po operacijos dienos bus labai svarbus renginys, ir mastau, ar tik neperkelt operacijos
QUOTE(Lalantukass @ 2014 05 31, 22:05)
As nesakiau, kad netikiu jumis, bet smalsu gi labai,esam moteriskes... smalsios...
, Kazkaip tylu....?
Lalantukas issiunciau jum savo nuotraukas el.pastu....ar gavote? Siaip melynes ir patinimai man pilnai praejo po 14 dienu. Tiesa pacios melynes laikesi kazkur 5 dienas, poto pageltonavo ir laikesi pageltonavimas dar 5 dienas. Ir per likusias 4 dienas praejo ir patinimai. Viso viskas praejo per 2 savaites. Patinimus maskavau tamsiais akiniais. Patinimai nebuvo dideli.
QUOTE(Stichija @ 2014 06 08, 15:09)
O per kiek laiko praeina patinimas ir melynes? nes man 9 dienos po operacijos dienos bus labai svarbus renginys, ir mastau, ar tik neperkelt operacijos
nerizikuok,cia jau kaip kam.pvz man labai ilgai melynes laikosi.koja uzsigaunu,iki menesio,kol visai praeina.taip ir su akim.kazkam po savaites jau gerai,man ilgiau laikesi
[quote=Renaldas7,2014 06 09, 13:28]
Lalantukas issiunciau jum savo nuotraukas el.pastu....ar gavote? Siaip melynes ir patinimai man pilnai praejo po 14 dienu. Tiesa pacios melynes laikesi kazkur 5 dienas, poto pageltonavo ir laikesi pageltonavimas dar 5 dienas. Ir per likusias 4 dienas praejo ir patinimai. Viso viskas praejo per 2 savaites. Patinimus maskavau tamsiais akiniais. Patinimai nebuvo dideli.
Nu nea...nieko neturiu paste..
Nu nea...nieko neturiu paste..
QUOTE(girene @ 2014 06 09, 16:14)
nerizikuok,cia jau kaip kam.pvz man labai ilgai melynes laikosi.koja uzsigaunu,iki menesio,kol visai praeina.taip ir su akim.kazkam po savaites jau gerai,man ilgiau laikesi
Jo, jau nukeliau , gaila kad puse liepos turesiu namie slapstytis
Renaldas7, gavau fotkes, bet ten pacios pirmos tai katik po operacijos? , / as gerai suprantu?
o dvi paskutines-kur jau po visu tinimu- tai labai isplauke, neryskus veidas, tai arba prasta fotkiu kokybe, nes net veido bruozu nera, vyras traktuoja, kad pasitelktas photoshopas... , juokauju, nes nesu tikra tuose reikaluose.
Atjaunejimas akivaizdus....
o dvi paskutines-kur jau po visu tinimu- tai labai isplauke, neryskus veidas, tai arba prasta fotkiu kokybe, nes net veido bruozu nera, vyras traktuoja, kad pasitelktas photoshopas... , juokauju, nes nesu tikra tuose reikaluose.
Atjaunejimas akivaizdus....